Zjištění data přátelství na facebooku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám tu takový dotaz, kdy bych potřebovala zjistit, kdy si někdo z mých přátel přidal nového (konkrétního) přítele, profil daného člověka je s otevřenými přáteli, ale nevidím tam kdy se stali přáteli, potřebovala bych to zjistit, dá se to?
Na jiné diskuzi se toto téma řešilo, ale již nefungují typy jak na to.Děkuji za pomoc
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám tu takový dotaz, kdy bych potřebovala zjistit, kdy si někdo z mých přátel přidal nového (konkrétního) přítele, profil daného člověka je s otevřenými přáteli, ale nevidím tam kdy se stali přáteli, potřebovala bych to zjistit, dá se to?
Na jiné diskuzi se toto téma řešilo, ale již nefungují typy jak na to.Děkuji za pomoc
Zeptej se toho konkrétního člověka, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet
To je to, co nemůžu udělat. Nečekám, že to každý pochopí, ale mám
k tomu své důvody.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Russet
To je to, co nemůžu udělat. Nečekám, že to každý pochopí, ale mám k tomu své důvody.
Tak buď jste přátelé a můžeš se zeptat na cokoliv nebo nejste. A pak
nemá cenu to pseudopřátelství udržovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet Tipuji, že asi
nepůjde o kamarády, ale spíš o partnera a možnou milenku, což jistě
taky tušíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jezz1e píše:
@Russet Tipuji, že asi nepůjde o kamarády, ale spíš o partnera a možnou milenku, což jistě taky tušíš…
Ano. Proto reju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na váš dotaz neznám odpověď, ale okomentovat musím. @Russet : nepřijde mi hezké daný dotaz některak shazovat, nevíme k čemu paní potřebuje toto znát a tak pokud vím, tak pomůžu a pokud ne, tak to přejdu a myslím si svoje. Třeba někdy dojdeme i my do situace, kdy budeme potřebovat znát odpověď na otázku podobného rázu a pak doufám, že když se na to optáte, tak vás taky někdo shodí. Hold některé záležitosti nás vedou i k takovým, pro vás, absurdním věcem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kyryky píše:
Na váš dotaz neznám odpověď, ale okomentovat musím. @Russet : nepřijde mi hezké daný dotaz některak shazovat, nevíme k čemu paní potřebuje toto znát a tak pokud vím, tak pomůžu a pokud ne, tak to přejdu a myslím si svoje. Třeba někdy dojdeme i my do situace, kdy budeme potřebovat znát odpověď na otázku podobného rázu a pak doufám, že když se na to optáte, tak vás taky někdo shodí. Hold některé záležitosti nás vedou i k takovým, pro vás, absurdním věcem.
Jako fakt je důležité vědět, kdo s kým jak dlouho kámoší na Fejsu?
Tak to zavidím takové starosti. Holt se píše
s t! Hold vzdávám normální komunikaci tváří v tvář.
Příspěvek upraven 25.12.19 v 21:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet a jestli vám to
přijde směšné, tak je s váma něco v nepořádku. Když ryjete do zjevně
zoufalého člověka, který prosí o pomoc.
Jako by se vám překlep nikdy nestal, nikdo není dokonalý a vy jste pro to
tím nejlepším příkladem
Příspěvek upraven 25.12.19 v 21:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kyryky píše:
@Russet a jestli vám to přijde směšné, tak je s váma něco v nepořádku. Když ryjete do zjevně zoufalého člověka, který prosí o pomoc
Zoufalého? Proto píše na epipi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet a proč ne, hledat odpověď mezi ženskýma je kolikrát nejlepší. Ta možnost tu je, tak to prostě zkusila…fakt miluju tyhle chytrý řeči. Asi máte smutný život, když máte potřebu shazovat jiné a dělá vám to dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kyryky píše:
@Russet a proč ne, hledat odpověď mezi ženskýma je kolikrát nejlepší. Ta možnost tu je, tak to prostě zkusila…fakt miluju tyhle chytrý řeči. Asi máte smutný život, když máte potřebu shazovat jiné a dělá vám to dobře.
Nežiji Fejbůkem. To je celé. Možná smutný život pro ty, co jsou tam jak doma. Ale mně to tak vyhovuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet však paní netvrdí, že tím žije. Já taky nemám potřebu tam být non-stop. Ale nemám ráda, když se někdo chová jako vy. Pro mě toto vyjadřování není slušné chování. A jak jsem řekla, můžete si myslet cokoliv chcete o tom, ale prostě to přejděte a není potřeba se takto chovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kyryky píše:
@Russet však paní netvrdí, že tím žije. Já taky nemám potřebu tam být non-stop. Ale nemám ráda, když se někdo chová jako vy. Pro mě toto vyjadřování není slušné chování. A jak jsem řekla, můžete si myslet cokoliv chcete o tom, ale prostě to přejděte a není potřeba se takto chovat
Vždyť ty se nemusíš taky ke mně vyjadřovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kyryky píše:
Chichi, a pravděpodobně nemá vůbec žádný osobní život, když má
tolik příspěvků v diskusích, viď?
Je strašně vtipné, jak na komunitní web vždycky vleze nějaký nováček,
o kterém v životě nikdo neslyšel, a jme se vychovávat starousedlíky.
@Russet propláče zbytek
večera, měj trochu srdce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Hledám někoho na psaní na Facebooku
- Jak se dát psychický do pohody a začít žít ?
- Ultrazvuk zjištění
- Mam problem s Facebookem a Instagramem(placená reklama)
- Jak zrušit "propojení" Messengeru s Facebookem
- Kdy dát dudlík?
- Konec přátelství s kamarádkou
Ahoj,
Na jiné diskuzi se toto téma řešilo, ale již nefungují typy jak na to.
Děkuji za pomoc