Zklamání z pohlaví dítěte

Anonymní
20.6.20 16:00

Zklamání z pohlaví dítěte

Ahoj, mám 4 letou dceru, a teď jsem zase těhotná. Přála jsem si zase holčičku, ale čekám kluka, s klukama to moc neumím, přijdou mi že všichni zlobí. Navíc ani klučici oblečení se mi nelíbí. Přítel je nadšený že čekáme kluka, i celá rodina má radost. Ja se ale vůbec netěším :,(. Stydím se to někomu říct

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
692
20.6.20 16:04

Priznam se, ze jsem to mela podobne.
Mela jsem 2holky a chtela treti.
Moje dr.mi rekla, ze to je holka a nasledujici den na screeningu, ze je to kluk.
Byla jsem sklamana.Dnes se stydim.Maly ma 2,5 roku a miluji ho neskutecne.Je to hodny kluk, ma moc dobre, i kdyz nemocne srdicko.
Tolik lasky co on dokaze dat…
bud rada, ze cekas zdraveho syna.Za chvili to zpracujes.
Ja nechapu, proc jsem kluka nechtela…ano. Holky jsou sladke, ruzovucke atd.Ale s klukem to je vsechno jine, ja jsem.za nej vdecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.6.20 16:05

Obleceni? to je takova povrchni vec…taky jsem chtela saticky, sukynky atd…doted se rozplyvam nad mimi holcicimi vecickami.Ale kluci se taky muzou hezky oblikat. Tohle bych teda neresila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.6.20 16:06
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 4 letou dceru, a teď jsem zase těhotná. Přála jsem si zase holčičku, ale čekám kluka, s klukama to moc neumím, přijdou mi že všichni zlobí. Navíc ani klučici oblečení se mi nelíbí. Přítel je nadšený že čekáme kluka, i celá rodina má radost. Ja se ale vůbec netěším :,(. Stydím se to někomu říct

kluk je super!!! A navíc, mít bráchu je ta nejlepší věc, která mně (a tvoji dceru) mohla v životě potkat. Takže buď ráda, tvá dcera dostane do života super parťáka, protože kluci jsou jiný než holky, holky se dohadují, štěbetají, pomlouvají, to já s bráchou nikdy. Mít dvě děti rozdílného pohlaví je ta nejlepší věc v životě. :hug: holky vedou dívčí války, tahají se za vlasy a dokáží se i nenávidět, kvůli blbosti,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15282
20.6.20 16:06

Teď se tu do tebe všichni pustí :lol: Ty pocity nejsou neobvyklé, taky jsem si nikdy neuměla představit být mámou kluka. Mě se přání splnilo a mám holky, ale myslím že mateřská láska je mocná a až se kluk narodí budeš ho milovat. Stejně jako všechny moje kamarádky co chtěly jen holčičky a pak byly z těch svých malých chlapů úplně nadšené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35925
20.6.20 16:10

Mam prvni holku a teď 4 měsíčního kluka. Oproti ní je úplně zlatej od začátku. Ale taky jsem si říkala co budu s klukem dělat. Ale zatím úplně v pohodě, je to miláček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
20.6.20 16:13

Já si přála taky holku, narodil se mi první syn. Už má skoro pět let a je to moje velká láska. Je to moc hodný a šikovný kluk a jsem za něj neskutečně vděčná. Neboj se, jakmile se narodí, přiroste ti taky k srdci. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.6.20 16:16

Vidíš já jsem těhotná podruhé a víc si přeju druhého kluka, protože mě ten chlapecký svět totálně obohatil a úplně mega moc mě to s nim baví. Navíc je to takový mazlik. Krásných věci je, koukni třeba na Next e-shop… neznechucuj si to předem, budes cucet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 16:17

Holky děkuju za komentáře :srdce:, trochu jsem se uklidníla

• Citovat
  • Upravit
340
20.6.20 16:17

Taky jsem to tak měla. Dokonce jsem to i obrečela, ale postupem času se to zlepšovalo a teď už se na nej strašně moc těším. Trvalo mi to se s tím smířit to ano, ale teď už si nedovedu představit, že by se doktorka spletla a nakonec se mi narodila ta holčička. Dokonce i ty věci pro chlapečka se mi začaly líbit mnohem více než pro holčičku. To tě přejde 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.6.20 16:29
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 4 letou dceru, a teď jsem zase těhotná. Přála jsem si zase holčičku, ale čekám kluka, s klukama to moc neumím, přijdou mi že všichni zlobí. Navíc ani klučici oblečení se mi nelíbí. Přítel je nadšený že čekáme kluka, i celá rodina má radost. Ja se ale vůbec netěším :,(. Stydím se to někomu říct

Tak smůla. Vždycky je to 50/50, že to holka nebude. Mám syna. Je to mazel a zlobí možná míň než kdejaká holka, co potkávám na hřišti. Ale mně na pohlaví od začátku nezáleželo. A přijde mi, že na holky toho mají v obchodě mnohem víc a v rozmanitějších barvách :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
20.6.20 16:50
@Anonymní píše:

Já tě chápu, když jsem se dozvěděla, že čekáme druhýho kluka, tak jsem se v autě rozbrečela a nedokázala jsem si to představit. Na druhou stranu první syn byl hodný. Kluci nezlobí, kluci jsou prostě kluci. Mě zase většina holčiček přijde jako vyčůraný slepice.
Za svojí reakci jsem se nikdy nestyděla, protože každý máme nějaké sny a přání a může to být sen o velkém domě, dovolené třeba na Maledivách a nebo o tom, že budeš mít doma 2 kluky, 2 holky a něbo pár. Prostě to tak je a nevidím důvod se za to stydět.
Zpětně jsem ale ráda, že i druhé dítko je kluk, protože je parťákem tomu staršímu a udržuje ho v ještě dost hrací fázi dětství i když je mezi nimi 5 let rozdíl. Kdyby byl mladší holka, tak by takoví parťáci nebyli.
Takže se nestyď a s někým si o tom promluv, ale s někým, kdo ti porozumí. Já měla velkou oporu v manželovi a v kamarádce, která mě pochopila.
Jinak kluci jsou fajn, je s nima sranda. Baví mě dinosauří období, bavily mě vláčky, nechají se snadno zabavit blbostí typu sledování autíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
20.6.20 17:01
@Anonymní píše:

Ahoj, tve pocity znam, ale nahlas je radeji nerikej, pac te za to lidi ukamenuji. Vzdy jsem chtela holčičku, prvni se narodil syn, ae jemu jsem to velmi rychle odpustila protoze jsme vedeli ze chceme deti 2. Jenze kdyz jsem otehotnela podruhe (a naposledy) tak me to zacalo hlodat a rikala jsem si, co když to bude zase kluk. No, nenavidela jsem se za to, protoze syna mam, je uzasnej, hodnej, citlivej a narozdil od holcicek mych kamaradek je mazlivej, prijde sam od sebe mi rict ze me ma rad (a to ma 6let). Neboj, sice se laska neda vynutit, ae hormony dokazi udelat velkou praci a laska prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
20.6.20 17:02

Asi to není nic neobvyklého, ale moc bych to v době nepěstovala… Máme dvě holky a kluka a kluk je z nich nejhodnejsi - holky jsou obě fúrie ujeceny, ale on je v klidu. On je pořád v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 17:06
@Anonymní píše:

Mám 2 kluky. Jsou to raubíři (mladší syn bude asi hyperaktivní), ale neměnila bych. Holky, co mám v okolí, jsou ukňouraný, protivný, užalovaný fňukny (to k tvému pocitu, že všichni kluci zlobí). Starší syn se kamarádí s několika holkama a já je už upřímně nemůžu vystát a vždycky se těším, až vypadnou. Pořád jedou „tetó, on udělal to“ a „tetó, on nechce tamto“. Zlatí kluci, když přijdou k nám, tak si maximálně dají po čuni, ale hned zase v pohodě a hrají si. Nikdo nežaluje a nikdo nevymýšlí nesmysly.
U prvního syna jsem chtěla holku. U druhého se mi ulevilo, že to je kluk. Chceme i třetí dítě a doufám, že bude další kluk. Oba kluci jsou mazlíci.
Ale s oblečením souhlasím. Je hrozný. Pro kluky si už oblečení šiju. Oba kluci mají rádi barvy. Starší je ujetý na růžovou, takže hledáme růžové klučičí kousky. Čím jsou kluci starší, tím je výběr horší a takové tašky do školy, to je úplný hnus. Všechno tmavé, nevýrazné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky