Zkoušeni IUI červen, červenec, srpen, září 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
22.7.13 17:07

Tak dneska folikul 18mm takže ve středu jdem na to a pak dlouhých 14 dni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
22.7.13 17:09

Neboj hlavně žádný stres ;-) já teď cekam 3 týdny a to je vážně dlouhý, dostala jsem dvojí dávku pregnylu proto cekam takhle dlouho.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.7.13 17:10
@Membina píše:
Je Móňó to testujeme stejně a já si taky teď pichala injekce tak snad to zabere :-)

ty jo tak to je dobrý :D :D tak doufám že najdem ty dvě čárky, hele a co ty injekce to je asi zabíračka viď? já co jsem zobala ty prášky tak jsem byla strašně nervozní až vzteklá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
22.7.13 17:13

Jj bylo to o manželovi nerviky :-D. taky na ně reaguji stejně jak ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.7.13 18:10

Monica: jo tak jestli si doma, tak to věřím, že je to ještě horší. U IUI si žádné hormony nepíchám, jen dva dny před IUI´jsem si píchla něco na podporu ovulace´a teď zobu utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.7.13 18:13

Holky o jakých injekcích to mluvíte? Já myslela, že u IUI se žádné hormony neberou. Krom té injekce před IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
22.7.13 18:48

@Martinka1988 clostilbegyt, tamoxifen ty fungují jako oblbovak hypofyzi když nemáš ovulaci je vsak možné ze neúčinkují a je nutné nasadit menopur nebo podobný přípravek obsahující fsh a lh ale je třeba aby centrum asist. reprodukce poslalo zadost na pojišťovnu jinak je to pálka dle množství az 4500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
22.7.13 19:19

Já ze začátku brala clostik a pak teď na tu 4 IUI ty injekce menopur, ale naštěstí je hradila pojišťovna jinak stali 5500 kč… a pak dva dny před IUI ten pregnyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.7.13 23:06

No mě bylo právě řečeno, že pokud to nevyjde tak si mám dát měsíc pauzu a mezitím že oni pošlou požadavek na pojišťovnu aby mi zaplatili ty injekce název teda nevim, prý že ten clostil by byl slabej no, a ještě teda jsem se chtěla zeptat bolelo vás někoho břicho při tý ovulaci mě teda jo a docela silně druhý den už to bylo jako by nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
23.7.13 07:30

Jj to ti pojišťovna musí schválit jelikož jsou dráhy… jinak ne teď naposled večer před IUI bolelo břicho strašné ani normálně chodit jsem nemohla a uvažovala o pohotovosti jelikož jsem nevěděla a druhý den na IUI my dr řekla, že to byla ovulace takhle silná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
23.7.13 07:49

@Membina a predstav si ze me v centru řekli ze to nejde na pojišťovnu ze to musim zaplatit tak jsem volala posudkovému doktorovi na pojišťovnu a ten mi narovinu řekl ze oni si tu zadost napisou dostanou to zadarmo a v ordinaci ti to pak ještě jednou naučtujou…to jsou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
23.7.13 08:15

A tyto injekce teda používáte, když neovulujete? Tzv. máte anovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
23.7.13 08:17

Člověk chce miminko a musí ho to stát spousty peněz. Jak zvrácené. Já když jsem byla na první IUI, to bylo minulý rok v létě, tak pojišťovna IUI řadila mezi umělé oplodnění, takže pokusy byly jen tři, proto jsme si IUI zaplatili, aby ty tři pokusy zůstaly popřípadě na IVF. No a stálo nás to 5500 Kč. Teď je IUI naštěstí zadarmo, 6 pokusů ročně co jsem slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.7.13 10:24
@Martinka1988 píše: Člověk chce miminko a musí ho to stát spousty peněz. Jak zvrácené. Já když jsem byla na první IUI, to bylo minulý rok v létě, tak pojišťovna IUI řadila mezi umělé oplodnění, takže pokusy byly jen tři, proto jsme si IUI zaplatili, aby ty tři pokusy zůstaly popřípadě na IVF. No a stálo nás to 5500 Kč. Teď je IUI naštěstí zadarmo, 6 pokusů ročně co jsem slyšela.

jo nám to tak řekli že 6× do roka to platí pojišťovna, ale to IVF to prý pojišťovna neplatí vloni na tom byla moje švagrová dvakrát a vyšlo je to asi na 30 000 a bohužel to nevyšlo ani jednou :,( je to hrůza fakt hrůza když si to tak vemeš musíš si dítě zaplatit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.7.13 10:27
@Martinka1988 píše:
A tyto injekce teda používáte, když neovulujete? Tzv. máte anovulaci?

a co že je to anovulace to nevim jestli mám ale nikdo mi nic takovýho neřikal :( jsem začátečník skoro dva roky jsme to nechávali osudu až teď jsem řekla dost holt tomu musíme drobet pomoc :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí