Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelko a mohu se zeptat kolik ten čípek máš?. Já tudle byla ve špitále s nějakým problémem(naštěstí vše ok)doktor řek, že předčasnej porod nebude a že mimi je v pořádku. Pak jsem se podívala až v autě do zprávy co jsem dostala a tam bylo napsáno čípek 2cm -jsem nyní ve 28tt. Není 2cm nějak málo? ![]()
Jo???tak já nevím,,proč mám mít klidovej režim…
jsem už po třech laparoskopiích,,měla jsem vždy problémy s vaječníkama,,tvrdne mi břicho (dost to bolí) tak možná proto?
každopádně díky za uklidnění ![]()
@pecmenka a bereš magnesko na to tvrdnutí? to hodně pomáhá, já ho brala 3×2 tbl. denně. asi ti nařídil klidovej režim, aby ses nepřepínala. já měla čípek 24mm
teď už nemám žádný ![]()
Ja mam taky po laparoskopce, vzali me vejcovod a to magnezko jsem brala peclive.
Jinak v bordelu bych nevydrzela, ale samo vim kde jsou nejaky meze a urco bych se nedrela do strhani. Lehkej uklid me neuskodil, ba jsem na tom byla i lip po psychicke strance, jen lezet by me zabilo. Takze así dle vlastniho uvazeni.
Beru magnésko, né tabletky, ale prášek rozpustnej ve vodě…0,5l a celej den popíjet..jmenuje se to magnosol…