Zkrácenej děložní čípek

59
19.3.13 16:35

zkrácenej děložní čípek

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole a dr mi řekl že mám zkrácenej děložní čípek,,,že mám jen polihovat a klid…jenže vždyt to přeci nejde…kdo vytře, navaří, uklidí převleče peřiny atd, atd :-( jsem z toho neštastná…jak jste to dělali vy???moc děkuju za odpověd… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
19.3.13 16:38

Ja jsem mela zkracenej cipek v nejakym 27 tydnu a taky mi doktor naridil klidovy rezim, krom toho mi zvysil davku horciku. Na klid doma jsem se popravde vykaslala, nejak me to nebavilo polehavat. Ale horcik zabral a cipek byl do mesice v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.3.13 16:39

@pecmenka Ahoj já mám taky zkrácenej čípek a u nás je to tak že většinu dělá manžel já jen vařím a občas poklidím a on dělá všechno okolo. A v kolikátem jsi já ve 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 16:41

@pecmenka a v jakém jsi týdnu? Mě se začal dost zkracovat už kolem 25tt a od 30tt jsem musela fakt ležet, jinak mi hrozila nemocnice - tam je totiž jistota, že ženy budou opravdu ležet. No a já se tak bála, že jsem radši jen ležela a vstávala na wc, občas něco lehce uklidit a šup zase k TV nebo na diskuzi :mrgreen: Pokud ti nařídil klidový režim, tak ho dodržuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.3.13 16:43
@pecmenka píše:
Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole a dr mi řekl že mám zkrácenej děložní čípek,,,že mám jen polihovat a klid…jenže vždyt to přeci nejde…kdo vytře, navaří, uklidí převleče peřiny atd, atd :-( jsem z toho neštastná…jak jste to dělali vy???moc děkuju za odpověd… :hug:

Chlap… Holt se bude muset začít starat… u nás to bylo taky tak. Můj přítel, kterýmu mop v životě nepřistál v ruce musel ze dne na den začít fungovat. 9 hodin v práci, pak něco podělat na baráku a ještě obstarat psa a mě ( :mrgreen: ). O jídlo se převážně starala moje mamka, já fakt jen ležela… teď už to prdím (34+1).. Neboj, dopadne to dobře, takových je tu fakt spousta, mně Dr strašil, že pokud chci rdit dřív, tak aspoň v 28.tt (přišli mi na to ve 24.) No a najednou jsem dál než jsem snad ani nedoufala že budu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
19.3.13 16:51

Ja teda skoro 4 mesice lezela a skoro se ani nehla;o) Ve finale, kdybych nerodila planovanne CS / z uplne jineho duvodu/, tak bych asi ani neporodila :mrgreen: Az tak moc jsem ten cipek setrila :lol: A manzel se alespon naucil myt okna a podobne domaci prace :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.3.13 16:51

Jsem 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.3.13 16:53

@Evelina31 Aspon k něčemu to ležení je aspon se chlapi taky snaží že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.3.13 16:54

@pecmenka Tak zaměstnej manžela, přítele a fakt bud v klidu. Já si myslím že to zvládne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.3.13 16:56

Hm :,( jenže já mám línýho chlapa :-( ten radši bude v bordelu,,a já sem taková že nesnáším bordell..samozdřejmě nepřeháním :-) a mám taky pejska,,ale nehrozí aby s ním šel sám…všechno, mu musím říkat, připomínat atd atd :-(( jsem z toho i něho na nervy… něak to hold musím vydržet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.3.13 16:57

On to hlavně nechápe,,těhotenství,,myslí si že můžu všecko, miminku nic nehrozí, a že je to celé procházka růžovím sadem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 17:01

@pecmenka tak takový přístup by mně nejenom štval, ale hlavně mrzel.. jak všechno? sice nejsi nemocná, ale čím vyšší stupeň, tak máš odpočívat, ne? já být tebou tak se snažím odpočívat a moc nechodit. mně se čípek začal zkracovat, právě když jsem furt někde chodila - vertikální poloha. musíš vydržet aspon do 36tt. jaké máš teda cs v průkazce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.3.13 17:05

@pecmenka tak takový chlap je fakt výhra… :cert: Nemá třeba maminku, že bys řekla jí jak na tom si a ona by mu „domluvila“, když už je tak zabednenej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niou
19.3.13 17:12

Ja te celkem chapu, mam doma taky takovyho chlapa. Do toho starsi dite, vzdycky jsem poklidila, obedy jsem vyresila obedy do jidelniku ze skoly a pak jsem polehavala, pokud to slo. Chlap smenuje takze kdyz neni doma stejne musim byt se starsim ditkem a venovat se mu. Takze z toho lezeni taky nic moc neni. Termin mam pr tyden a nejak jsem to nastesti dotahla. Holt nekterym se to rekne, ale nekteri chlapi jsou s tou pomoci vazne na zabiti,, jinak je zlatej to jo, ale bude radej v bordelu nez by lital s mopem a ja to nevydrzim, takze tak.

• Citovat
  • Upravit
3853
19.3.13 17:26

No nevím no já takhle měla zkrácenej čípek v prvním těhu a hrozil předčasnej porod. Takže budu radši ležet v bordelu než kvůli úklidu riskovat, že se prcek narodí zbytečně brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí