Zkracený čípek 23+1tt :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68020
27.3.16 10:47

@maminka201
Ja myslim, ze jsem prave v tomto ohledu nekde cetla, ze nelezet, ptz tim celodennim lezenim ochabuji svaly prave. Ptz kdyz to ctes, tak nektery zensky lezi v nemocnici i 2m a pak jim Koucky napise, ze jim nic neni, ze je vsw v norme :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.3.16 12:08

Nejen Koucky, obecně Apolinar razi toto heslo, že nelezet..byla jsem tam ve 26tt s jiným problémem a taky mi bylo řečeno ležet dle. potřeby - prostě když jsou. křeče, tvrdnuti atd.,tak odpočívat, jinak fungovat normálně.. V prvním tehu čípek sice normálně dlouhý, ale od 20tt jsem byla otevřena, od 24tt na prst.. Chodila jsem normálně do práce(lékařka v ambulanci), jen jsem nemohla chodit vkuse víc, než 50-100m a skoro nic zvedat, porod ve 37+2, akutní sekce ale týden předtím krizove bolestí, odešla zátka a otevřena na 2 prsty.. Teď jsem těhotná podruhé, zatím se neoteviram, břicho tvrdne hodně, ale výrazně méně jako u prvniho..jen mě bolí jizva, tak snad bude vše ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
27.3.16 12:34

Jen chci zmínit, že to nejsou výmysly Kouckého, on toto tvrdí na základě celosvětových výzkumů a poznatků, bohužel u nás má spousta doktorů ještě zažité staré postupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
5.4.16 13:12

Děkuji moc holky zajímavé co jste psali. :potlesk: Jinak vám povím, že tedy úplně ležení nedodržuji tedy, jsem doma sice pořád, ale v tomhle hezkém počasí jdu klidně ven, a sednu si na lavičku, procházím se po domě. Asi bych zemřela na bolest kostrče, kdybych jen ležela. Nicméně, když mám potřebu tak se odpoledne po obědě prospím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68020
8.4.16 07:15

@krystinka.a
Tak mne uz 6 tydnu dr. vyhrozuje. Nejradeji by asi abych lezela s nohana u stropu. No mam doma batole, spousta zarizovani apod. Takze mlade netaham, ale jinak normalne funguju a ridim se radami Kouckeho +hlavne tou, ze celodenni lezeni je blbost :mrgreen: ) a nalez stale vicemene stejny. Kdybych lezela, tak to bude to same. Takze si klidne nejakou lehkou prochazku apod dej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.4.16 09:32

Mě se ten čípek na 3 cm držel teď od 24 tt do 31 a teď v úterý už 2,7, malá naléhá hlavičkou na pánevní dno… bojím bojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.4.16 09:58

@šmoulililinka 27 je přepych, navíc po 30 týdnu už se ani správně nemá měřit, nemá to žádnou vypovídající hodnotu..
 http://www.porodnice.cz/…ani-cipku-14

Příspěvek upraven 08.04.16 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68020
8.4.16 10:04
@ilonka12 píše:
@šmoulililinka 27 je přepych, navíc po 30 týdnu už se ani správně nemá měřit, nemá to žádnou vypovídající hodnotu

Presne, ja necham dr. at si ho zmeri a neresim :mrgreen:. Mam v 31. Tt taky cca 27 mm, jinak zadne problemy krom sem tam tvrdnuti a on uz mluvi pomalu o porodnici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.4.16 10:43

No asi to řeší proto, že k tomu mám problémy s bolestí břicha a hlavně, že malá už je hodně zapasovaná dole hlavou no…ale že bych doma ležela? :D to neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.4.16 10:49

@šmoulililinka jen ležení se nedoporučuje, ochabují tím svaly, ale určitě hodně odpočívat, to zas ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.4.16 10:50

@ilonka12 přitom ona říkala ležet a nohy vejš jak hlavu… já už pak odpo ležím jen proto, že mě strašně bolí ten spodek. Jinak se snažím fungovat normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68020
8.4.16 11:47

@šmoulililinka
Syn byl od 30. tydne zapasovanej dole jak pred porodem. Dr. Taky odpocivat atd., normalne jsem fungovala a narodil se v 38. Tydnu.
Ono to lezeni jsou stolete praktiky, nicmene v CR ti 90% doktoru rekne at lezis a nohy si povesis na strop :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.4.16 11:55

@zuzu224 já se snažím tak fungovat normálně, jen kdyby to tak nebolelo. V rodině máme samé předčasné porody, tak o to víc to člověka znervozňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68020
8.4.16 12:00

@šmoulililinka
Tak odpocivat samozrejme ano, ale na takovy ty rady furt lezet a vstat max na zachod bych se vybodla. Ja si taky rada zagaucuju, ale v ramci odpocinku a ne lezet jak vyvrzenej vorvan cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.4.16 12:07

@zuzu224 no to se ani nedá! jakou bych pak při tom porodu měla kondičku :D já teda do všeho ještě ve 32. týdnu zvracím, takže sito užívám se vším všudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí