Zkrácený čípek v 30tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.3.24 08:46

Zkrácený čipek v 29tt

Ahoj holky, jdu na vás s dotazem..
Od středy ležim v nemocnici se zkracenym cipkem, jsem 28+6 a cipek je zkracen na 22mm, mela jste to nektera stejne a rodila driv nebo spise naopak prenasela? Jsem z toho celkem vydesena co bude/nebude

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
16.3.24 09:02
@Anonymní píše: Více
Čípek se zkracuje a zase se může vrátit do původní velikosti..mě se to takhle zkracovala a pak prodlužovali a rodila jsem 2 týdny po termínu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
16.3.24 09:35

@Skaiqy Přesně, taky jsem mela zkrácený a zase se prodloužil. Měla jsem s tím problémy v obou těhotenstvích a obě děti jsem donosila. Starší se narodil 37+4, mladsi 38+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.3.24 12:57
@citlivaduse píše: Více

Jj, já teda byla též vyplašená ale jakmile si tím člověk projde tak už nějak ví co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
16.3.24 14:12

@Skaiqy Jasný, u prvního jsem taky ležela v nemocnici, do toho se rozjizdely kontrakce. To byl hrozny stres. Ale nakonec jsme to krásně zvladli. Takze u druheho ten strach byl taky, ale už jsem byla klidnější, ze se to opravdu da zvládnout. Nakonec jsem ke konci mela pocit, ze naopak nevyleze nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.3.24 16:54

Hehe :lol: :lol: ten pocit strachu je šílený ale je skvelé že to dopadlo dobře..u syna jsem spinila, krvácela, na pohotovosti furt, prakticky jsem tam mohla bydlet :lol: ale taky to vše dobře dopadlo.. ty děti dají zabrat a to ještě nejsou na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
16.3.24 18:29

@Skaiqy Jako bych četla o sobe, špinění, bolesti, nevolnosti a zvracení v podstatě celé těhotenství. Jsem rada, že už to mam za sebou a zdravý deti na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.3.24 19:49

Tak to si můžeme podat ruce.. u mě to přestalo až v polovině druhého trimestru ale zase nastoupilo pár dalších chuťovek..no..snad už to absolvuji už jen jednou a potom hotovo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí