Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: VíceČípek se zkracuje a zase se může vrátit do původní velikosti..mě se to takhle zkracovala a pak prodlužovali a rodila jsem 2 týdny po termínu
@Skaiqy Přesně, taky jsem mela zkrácený a zase se prodloužil. Měla jsem s tím problémy v obou těhotenstvích a obě děti jsem donosila. Starší se narodil 37+4, mladsi 38+4.
@citlivaduse píše: Více
Jj, já teda byla též vyplašená ale jakmile si tím člověk projde tak už nějak ví co a jak ![]()
@Skaiqy Jasný, u prvního jsem taky ležela v nemocnici, do toho se rozjizdely kontrakce. To byl hrozny stres. Ale nakonec jsme to krásně zvladli. Takze u druheho ten strach byl taky, ale už jsem byla klidnější, ze se to opravdu da zvládnout. Nakonec jsem ke konci mela pocit, ze naopak nevyleze nikdy ![]()
Hehe
ten pocit strachu je šílený ale je skvelé že to dopadlo dobře..u syna jsem spinila, krvácela, na pohotovosti furt, prakticky jsem tam mohla bydlet
ale taky to vše dobře dopadlo.. ty děti dají zabrat a to ještě nejsou na světě ![]()
@Skaiqy Jako bych četla o sobe, špinění, bolesti, nevolnosti a zvracení v podstatě celé těhotenství. Jsem rada, že už to mam za sebou a zdravý deti na světě.
Tak to si můžeme podat ruce.. u mě to přestalo až v polovině druhého trimestru ale zase nastoupilo pár dalších chuťovek..no..snad už to absolvuji už jen jednou a potom hotovo..
Ahoj holky, jdu na vás s dotazem..
Od středy ležim v nemocnici se zkracenym cipkem, jsem 28+6 a cipek je zkracen na 22mm, mela jste to nektera stejne a rodila driv nebo spise naopak prenasela? Jsem z toho celkem vydesena co bude/nebude