Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
cipinka píše:
Kdo mi poradi ohledne sms. Proc nekdo pise sms bez mezer? Slova oddeluje velkymi pismeny. Mam si myslet,ze dotycny setri na zprave? Nebo to je neci styl? Proc to vubec vzniklo? Uprimne to nemam rada a pripada mi to,ze dotycny je social,ze chce setrit kde se da… mozna se mylim,proto uvitam vase nazory.Dekuji
Ano důvod je přesně ten aby se vešlo více slov do jedné zprávy
Můj telefon ani nepíše nakolik zpráv se text rozdělil až při odesílání takže by mě to ani nenapadlo takhle psát.. ![]()
cipinka píše:
Kdo mi poradi ohledne sms. Proc nekdo pise sms bez mezer? Slova oddeluje velkymi pismeny. Mam si myslet,ze dotycny setri na zprave? Nebo to je neci styl? Proc to vubec vzniklo? Uprimne to nemam rada a pripada mi to,ze dotycny je social,ze chce setrit kde se da… mozna se mylim,proto uvitam vase nazory.Dekuji
s tim jsem se jeste nesetkala…ale jako styl mi to prijde dost podivny
nejspis opravdu jen setri misto… myslela bych si o tom to same co ty ![]()
Takhle to psala i sestra a bylo to šílený, a dokonce jsme místo Ivo celá rodina četli Lvo, takže jejímu tehdejšímu příteli jsme pak neřekli jinak než Lvo.
V novém tel. už to nedělá.
Mně když nevyjdou znaky, tak třeba napíšu 20hod. místo 20 hod. Že smažu tu mezeru.
Upřímně ale ještě horší než tohle je, když někdo píše bez teček a čárek. Kolikrát pak jde ten vzkaz buď vyložit více způsoby (podle toho, kam si člověk dosadí čárky) nebo se to nedá rozluštit vůbec…
LucaLuca píše:
Takhle to psala i sestra a bylo to šílený, a dokonce jsme místo Ivo celá rodina četli Lvo, takže jejímu tehdejšímu příteli jsme pak neřekli jinak než Lvo.V novém tel. už to nedělá.
Mně když nevyjdou znaky, tak třeba napíšu 20hod. místo 20 hod. Že smažu tu mezeru.
Upřímně ale ještě horší než tohle je, když někdo píše bez teček a čárek. Kolikrát pak jde ten vzkaz buď vyložit více způsoby (podle toho, kam si člověk dosadí čárky) nebo se to nedá rozluštit vůbec…
Jsem učitelka a občas jsem si při opravě písemek
připadala, jak když čtu smsky šetřivého autora. takže s luštěním těch „normálních“ smsek už tolik problémů nemám. Tečky a čárky taky nesnáším, když chybí.