Zkušební den v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
735
3.12.15 21:54
@terinka4444 píše:
Zkušební den je naprosto nelegální záležitost. Pokud zrovna náhodou přijde inspektorát na kontrolu, náhoda je prostě blbec, ty tam budeš bez pracovní smlouvy nebo dohody, dostaneš takový flastr, že se ti z toho protočí panenky.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.12.15 21:54

@JayLee ale mají podepsanou dohodu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.12.15 22:04

Mně to čeká taky :think: budu nastupovat do nové práce a mně čeká konkrétně zkušební týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
3.12.15 22:05
@Hromnice píše:
Mně to čeká taky :think: budu nastupovat do nové práce a mně čeká konkrétně zkušební týden :think:

A máš na to dohodu? Nebo je to napsané ve smlouvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.12.15 22:08

Slibovali že ten týden budu mít na dpp, tak uvidím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
3.12.15 22:10
@Hromnice píše:
Slibovali že ten týden budu mít na dpp, tak uvidím no

Tak to jo, ale jinak bez dohody fakt bacha, kamarádka měla megaprů…švih :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 22:23
@JayLee píše:
jj - my davame tyden ;) abychom si obe dve strany vyzkouseli jak nam co a kdo sedne :jazyk:

A zkušební doba je podle tebe od čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
3.12.15 22:30
@JayLee píše:
nemaji ;)

Hm, super práce načerno, až přijde kontrola, 250 000,– až 10 milionů, pěkné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 22:32
@JayLee píše:
v dnesni době věc která je na dve věci ;) my jsme si vždy vybirali zamestnance do naší firmy s touhle moznosti a vyplatilo se ;) neustale pribirame a mame stále zamestnance ;)

Mně to přijde vyčurané, nevím, v čem je to lepší a nikdy jsem na tohle nepřistoupila. Na pohovoru si mě můžou vyzkoušet jak chtějí a pak mají zkušební dobu. Výmluva na pracák je vcelku k ničemu, není tak logisticky náročné se po týdnu znovu přihlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
@JayLee píše:
v dnesni době věc která je na dve věci ;) my jsme si vždy vybirali zamestnance do naší firmy s touhle moznosti a vyplatilo se ;) neustale pribirame a mame stále zamestnance ;)

A neustále porušujete zákon, hlavní je, že je to k smíchu, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@JayLee píše:
nemaji ;)

Měla jsem tě docela ráda, ale tohle je nedůstojná sviňárna… když vám to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
3.12.15 22:35
@JayLee píše:
nechapu co porad mate s téma kontrolama však jde jen o 5 dnu a kazda kontrola se hlasi dopředu a ucetni ;) to je deska každého věc jak k tomu pristupuje a jak co komu nabodne a ma to nastaveny ja osobne na tom nevidim nic spatnyho asi tak ;)

Je to porušení zákona, tak co, že? Každá kontrola se rozhodně nehlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 22:36
@JayLee píše:
nechapu co porad mate s téma kontrolama však jde jen o 5 dnu a kazda kontrola se hlasi dopředu a ucetni ;) to je deska každého věc jak k tomu pristupuje a jak co komu nabídne a ma to nastaveny ja osobne na tom nevidim nic spatnyho asi tak ;)zas to tolik nehrotte s téma kontrolama a pokutama praxe je fakt jina ;)

Bohužel, snad se najde někdo, kdo to napraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 22:36
@JayLee píše:
pro tebe mozna ;) njn holt kazdej mame na věc jinej názor ;)

Tak někdo si umí vydělávat korektně a někdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
3.12.15 22:39
@radkka píše:
Bohužel, snad se najde někdo, kdo to napraví.

Neboj, na každého jednou dojde, viditelně se tím firma netají, tak se najde nespokojený uchazeč o práci, který se nezapomene zmínit na úřadu práce, pak bude čoromoro. Asi mají dost peněz, tak je to netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat