Zkušební doba, vyhazov?

Anonymní
12.2.17 23:06

zkušební doba, vyhazov?

Ahoj, za pár dní mi končí v práci (dělám ve výrobě) zkušebka, ale zatím neumím skoro vůbec nic, jsem na jiné lince od února, tam jsou jiné stroje tak dělám to nejlehčí aby se stíhalo, v hodnocení píšou jak jsou spokojení, ale bojím se že mě vyhodí protože neumím všechno.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
12.2.17 23:10

Zeptejte se zítra svého nadřízeného, je lepší vědět na čem jste, než se děsit neznámého.

Ale vzhledem k aktunímu nedostatku pracovníků bych se divila, kdyby vyhazovali daleko větší lemply, než jste vy. Zejména když je obsluha strojů složitá a nejen že by neměli nikoho za vás, ale ještě by ho musely znovu zaučovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.17 23:16
@Ou píše:
Zeptejte se zítra svého nadřízeného, je lepší vědět na čem jste, než se děsit neznámého.Ale vzhledem k aktunímu nedostatku pracovníků bych se divila, kdyby vyhazovali daleko větší lemply, než jste vy. Zejména když je obsluha strojů složitá a nejen že by neměli nikoho za vás, ale ještě by ho musely znovu zaučovat.

Mě přijde že se tam lidi docela točí, ale nevím podrobnosti… jsem zaslechla že pracovník musí umět všechno a stíhat tah linky do konce zkušebky jinak je to špatně, ale mě přeřadili na jinou linku a za těch pár dní co tam jsem se vše naučit nejde.Ani na té předtim mi ani neukázali to nejtěžší.

• Citovat
  • Upravit
2098
13.2.17 04:22

Rekla bych, ze si te nechaji :palec:. Kdyby chteli, abys odesla, tak uz by ti to rekli. Snazis se, mas zajem se to naucit a to je dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.2.17 08:18

Nejspíš tě přehodili proto, že jim z té linky někdo odešel a oni potřebovali honem zaplácnout díru. Lidé se u linek točí, ale většinou je to proto, že odcházejí ti pracovníci, než že by je vyhazovali. Ty už máš tu výhodu, že máš povědomí o dvou pracovištích, takže s tebou v případě potřeby můžou zase hýbat. Neboj, oni moc dobře vědí, kde trvá zaučení delší dobu a kde by jsi to měla umět brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat