Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, já mohu doporučit aplikaci která spojuje rodiče s chůvami a hlavně jsou z blízkosti tvého bydliště.
@Sona.K8 Mám to taky tak… S agenturama to mám jak s e-shopama… prostě mi vadí ty extra poplatky navíc… Jako studentka jsem se v jedné zaregistrovala, zaplatila 500,– slibovali jak do 14 dnů hlídám… nikdy už se neozvali… holt špatná zkušenost… já znám babysitting. today jen jako apku do telefonu, přijde mi to super nápad… hlavně bez prvotních extra nákladů… ![]()
Za mě nejznámější a nejspolehlivější je agentura hlidacky.cz. Mám s nimi velmi dobrou zkušenost a povedlo se mi najít dvě velmi spolehlivé hlídačky.
Na jakém principu to funguje a jak dlouho ti trvalo než si někoho našla?
@Karolinka95 Členství jsem si zaplatila nejprve na měsíc a pak jsem proloužovala, protože jsem potřebovala chůvy dvě, tak jsem pak ještě dodatečně hledala tu druhou ![]()
@DrahusN Cenově to člentsví vychází na kolik nebo se platí nějaké provize?
@Karolinka95 Záleží na jak dlouho to členství chceš, ale provize se neplatí Každá ta hlídačka má hodinovou sazbu, takže vybíráš i podle toho, jak se to cenově zdá tobě
nevím jestli můžu, ale přímo na těch jejich stránkách to určitě najdeš www.hlidacky.cz