Zkušenost s shoptik.cz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.3.20 15:15

Zkušenost s shoptik.cz?

Zdravím, potřebovala bych poradit ohledně internetové stránky shoptik.cz. Je tady někdo kdo už z ní obědnával a zboží dorazilo vpořádku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11687
5.3.20 15:24
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit ohledně internetové stránky shoptik.cz. Je tady někdo kdo už z ní obědnával a zboží dorazilo vpořádku?

A přečetla jsi si obchodní podmínky? To dělám vždy pokud uvažuji o nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.3.20 15:34
@Anonymní píše:

Co je obědnat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.20 15:14

Podvod

Od dubna mám objednané pružinky, zaplacené a doposud je nemám! Často inzerují, že vy prodávají sklady. Zboží neposílají. Je to podvod!! Pozor na ně!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.20 17:45

Podvodníci

Nic, neposílaj a peníze nevrátí, mě už 3× napsali že mě peníze poslali na účet, ale nic mě na účet neposlali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.20 21:32

Shoptik.cz recenze

Dobrý den, ja jsem objednala několik drobnosti na Shopik.cz, doufala jsem, že mi zboží pošlou aspoň do měsíce. Pak po špatných recenzích, jsem se rozhodla odstoupit od kúpni smlouvy, což docela proběhlo v pořádku, až nato, že mi předem zaplacené peníze nebyly schopní vrátit ani po měsíci. Po urgenci mi konečně peníze vrátili na účet. Doporučuji neobjednávat z tohoto slevového serveru.
:,( :?

Příspěvek upraven 19.03.21 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 09:26

Objednala jsem si ze shoptik.cz…na doručení psali, že mají 15-40 dní…balík mi přišel po 57 dnech…telefoní číslo nenajdete a na emaily vám neodpoví. Zaplatíte vysokou částku (i za poštu) a ani se neobtěžují zamazat částku za kterou to koupili z Číny:////
A na závěr po dlouhém čekání…přišla zásilka roztržená…NEDOPORUČUJ!!!

• Citovat
  • Upravit
546
28.1.21 08:34

Nejhorší eshop, zboží neposlali a peníze nevrátili. Nikdy bych si tam už nic neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
WWA
1
19.3.21 15:23

shoptik.cz

Určitě NEDOPORUČUJI web shoptik.cz, již 3 měsíce čekám na zboží, nebo na vrácení peněz. Zatím neúspěšně.
 AW

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.21 15:22

Shopik.CZ

Dobrý den mužů se zeptat objednávali jsme z shopiku.CZ a nepřišlo to ani do měsíce myslíte ze to přijde?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.21 11:24

Shoptik - podvodníci

Důrazně nedoporučuju, podvodníci, také jsem jim naletěla! Zboží mám objednáno od 20.9 a doposud nedorazilo. Samotný obchod ani recenze na Heuréce nemá, nemáte kam vložit varování. Je tam e-shop s podobným názvem Shopik, nikoliv Shoptik.
Nemám peníze, nemám zboží, mám jen plnou schránku e-mailů, kde vždy posouvají termín doručení o týden. jedná se o přeprodej z Asie. Myslela jsem, že v dnešní době už tohle není možné, ale bohužel… Moje první zkušenost s podvodným e-shopem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.11.21 21:05

Zlodějina

Také jsem objednávala na halloween, už někdy v polovině září!!! Zásilka dosud nedorazila.
Psala jsem nespočet mejlů…stále jen chodí odpovědi typu vydržte zásilka se zpozdila, zboží je na cestě, nebo teď naposledy dokonce že ho už budou balit a posílat.
Telefon nefunguje.
Akorát že mě dělají blbce.
Asi budu hlásit na ČOI, jsem v tom za litr tak se mi nechce to nechat jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.11.21 10:07

Ach jo, ja bohuzel to same… :cert: Objednavka od konce zari. Nahlasme to vsichni na ČOI…asi jedine reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.12.22 17:40

shoptik recenze

Zdravím. Ráda bych se vyjádřila k nákupům. Objednávala jsem zde 2× a zboží vždy přišlo. V létě to byla solární fontána, která přišla cca po měsíci od vytvoření objednávky. Druhá objednávka byla jednobarevné potahy na židle a ty přišli 13.den od objednávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák