Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zajímaly by mě vaše zkušenosti s virtuálními operátory? Zaujala mne nabídka od GoMobilu . Jen mám obavu, abych nenaletěla. Zdá se mi, že se dá na volání docela ušetřit.
S GoMobilem teda zkusenost nemam
, ale mam cislo od Bleska, asi od Vanoc a to v pohode funguje ![]()
Končí mi paušál a uvažuji o virtuálu, ale nevím, koho vybrat, poradíte, máte zkušenosti?
Holky a co ten ČEZ MOBIL? Uvažujete někdo o něm? Nebo máte někdo? ![]()
Já mám virtuálního operátora Fayn a taky si nemůžu stěžovat, akorát na to nejdou posílat SMSky z netu. Dobrý je, že podporují volání přes internet - voip. takže když volám z domu, tak většinou přes to. (za 80halířů minuta, myslím)
@pvmr píše:
Holky a co ten ČEZ MOBIL? Uvažujete někdo o něm? Nebo máte někdo?
Ahoj, zrovna jsem tady na to chtěla založit téma
Já o něm hodně uvažuju…
vypadá to, že pokrytí má dobrý. Šla jsi k nim nakonec nebo ne?
Já se zatím už dva měsíce snažím odejít od T- Mobile. Ale pořád mají nějaký problém s tím, že chci odejít i s číslem
Dneska už teda povolili, ale zase mi udělali ještě jednu nabídku a celkem dobrou. Tak jsem zas na vážkách jestli zůstat nebo jít k ČEZU ![]()
@Jemys ahoj, tak my odešli, minulý pátek, a dobrý, máme ten „tarif“ platím jak volám, mezi sebou máme opravdu sms zdarma a voláme za 2.20kč. Pro nás je to výhodné, neprovoláme moc a datový tarif nepotřebujem. Navíc máme zřízený čez-online a tam vše pěkně přehledně popsané, můžeme si měnit nastavení atd. Záleží co ti nabídl t-mobile, my měli normálního twista, takže volání za 7kč, což je docela maso.
@pvmr No, nabídli mi za 249,– ten tarif, že bych měla do T-MObile vše zdarma. Jenže manžel má O2 - firemní, takže měnit nebude a jemu volám nejvíc. Tak pán projel kolik minut cca provolám do O2 a měla bych k tomu 50 minut do jiných sítí zdarma. Po provolání volných minut volání za 3,50. Koukala jsem na výpisy a těch 50 minut by mi stačilo. S sms bych platila měsíčně cca 300.
Teď platím skoro 600. Takže nabídka dobrá, ale když si to přepočtu, tak s ČEZ mi to pořád vyjde levněji ![]()
Takže je to u nich v pohodě? Koukala jsem, že už mají i nabídku telefonů
@Jemys my jsme tam přišli, měli jsme už to výpovědní číslo od t-mobile a oni nás za 5 dní zapli-chtěli jsme přenést číslo, takže to trvalo těch pět dní (samo jsme si museli provolat kredit, který na staré sim zůstal, aby nepropadl), pak jsme vložili jejich sim a fakt bez problému, navíc v tom čez online máš podrobný výpis, který aktualizujou, můžeš si nastavit i výši měsíční útraty jakou chceš a oni když se budeš přibližovat k té částce, tak ti pošlou sms, nastavíš si přes to roaming, můžeš měnit i balíčky, atd. Jako nikoho nepřesvědčuju, ale nám se to vyplatí. Je to vlastně O2 ale převlečené, takže pokrytí mají.
@Jemys o nabídce telefonů nevím, máme svoje a zatím nám stačí ![]()
@pvmr Mě právě to výpovědní číslo konečně dneska dali. Dělali s tím hrozný problémy. Právě jsem koukala, že jsou napojený na O2, takže by neměl být se signálem problém. Smlouva mi končí začátkem ledna, takže bych to od ledna dala k nim. Čez online máme, topíme elektrikou, takže to je v pohodě. Díky moc, přejdu k nim. Když si spočítám na kolik by mě vyšla útrata u nich, tak je to sakra rozdíl i oproti těm 300,– co mi teď nabízejí
@pvmr píše:
@Jemys o nabídce telefonů nevím, máme svoje a zatím nám stačí
Mě právě telefon odešel - můžu jen volat, nedostanu se do hlavní nabídky, takže sms mi nejdou. To byl jeden z důvodů, proč bych zůstala u T_mobile, že by mi dali výhodně telefon. ALe koukala jsem, že Čez už to má taky v objednávce, jestli chceš telefon
@Jemys tak jestli už máte ten čez-online tak už tam vidíš i tu záložku mobil od čez a když na to klikneš tak vlastně tam pak budeš mít veškeré informace ke svému číslu.
Já když volala že si chci přenést číslo k jinému operátorovi, tak ten pán se mě ptal a k jakému a já že k čez a on sám uznal, že nabízí nejlepší volání
a já na něho, no že jsem se tak rozhodla, protože vy mi nic lepšího nenabízíte o ceně za minutu volání raději pomlčím a on jen jenom no, no, pak dal číslo a na-shledanou
… jako nebudeš spokojená, kdykoli se můžeš vrátit zpátky, ber to tak ![]()
@Jemys píše:
Mě právě telefon odešel - můžu jen volat, nedostanu se do hlavní nabídky, takže sms mi nejdou. To byl jeden z důvodů, proč bych zůstala u T_mobile, že by mi dali výhodně telefon. ALe koukala jsem, že Čez už to má taky v objednávce, jestli chceš telefon
aha, tak to potom jo ![]()