Zkušenost s virtuálním operátorem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
16.4.14 13:41

@pvmr @Jemys díky moc, už jsem začínala byt nervozní, jestli jsem něco nepohnojila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
16.4.14 17:24

@Tom-Jerry určitě néé :hug: to první vyúčtování je takové. Navíc to zjistíš v cezonline (v aktuálním výpise), jestli máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
16.4.14 17:42

@pvmr mám,tam jsem právě taky koukala a mám tam, že posledni faktura 0 kč, ale přišlo mi to už dlouho, tak já vydržím a díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
16.4.14 18:02

@Tom-Jerry jo to jo, poslední fakturu si vlastně ještě neměla, ale v aktuálním výpisu najdeš kolik máš provoláno - teď už vlastně jedeš na další měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
16.4.14 18:10

@pvmr ve výpisu mám necelé dvě stovky, proto mi bylo divné, že je po mě nikdo ještě nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
16.4.14 18:15

@Tom-Jerry neboj, určitě na tebe nezapomenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
30.6.15 10:32

Dobrý den,
Obnovuji diskusi. Máte někdo prosím zkušenosti s operátory Go Mobil a Klokan Mobil? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.6.15 11:38

Ja mam mobil.cz a pre mna je to najvyhodnejsi operator. nemam pausal, len dobijam kredit. Miniem okolo 200 kc mesacne - volania 2,20, sms 1,50 a hlavne ako jediny operator ma internet zdarma, 200 MB pri kazdom dobiti.. pracovala som u spolocnosti zrovnavajucej roznych operatorov a nic vyhodnejsie som pre mna nenasla :) ale samozrejme zavisi od vasich potrieb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.7.15 21:30

A ten internet zdarma je nějak omezený dobíjením nebo to je prostě trvale?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101780
8.7.15 22:01

@Dalamia Vždyť je to v tom příspěvku napsaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.7.15 14:44

@Dalamia ako pisem, 200 MB pri kazdom dobiti ;) tusim ze platia max mesiac tie data, neviem, este nikdy mi tolko nevydrzali :D ale potom ked sa vycerpaju, pripadne uplynie mesiac, tak sa akurat spomali rychlost, ako vsade.. ale stale to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.7.15 22:03

Děkuju za odpověď, to jsem potřebovala vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.6.17 08:48

mobilní operátor ČEZ zkušenosti

Ahojky, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti s mobilním operátorem ČEZ. Nyní jsem u T-mobile, ale dostala jsem poměrně dobrou nabídku od ČEZu a zvažuji změnu. Jak jste spokojení, jaké je pokrytí, rychlost datových služeb a celkově služby? Předem děkuji za informace :kytka:

Ještě jsme se chtěla zeptat, jak je složité přenést svoje číslo od T-mobilu do ČEZu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
16.6.17 18:01
@Verca1901 píše:
Ahojky, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti s mobilním operátorem ČEZ. Nyní jsem u T-mobile, ale dostala jsem poměrně dobrou nabídku od ČEZu a zvažuji změnu. Jak jste spokojení, jaké je pokrytí, rychlost datových služeb a celkově služby? Předem děkuji za informace :kytka:Ještě jsme se chtěla zeptat, jak je složité přenést svoje číslo od T-mobilu do ČEZu?
ČEZ je provozován v O2 síti, takže to pokrytí a data asi podobné jako O2.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
16.6.17 18:49

@Verca1901 co se týká pokrytí, je to O2, takže v poho, číslo taky převedou bez problémů, akorát pokud máš tarif u t-mobile, tak ho musíš nechat doběhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák