Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@ivouš77 hezky pěkně..:D tak to byly velký…šikula…a kolik jim teď je?
@ivouš77 tak to je fakt super, moje malá měla 2550 ve 34 a ta starší co jí bude v březnu 18 3050 ve 37tt ale takhle velký dvojčata - fakt dobrý ![]()
Taky jsem chodila do rizikový ordinace 2 (cukrovkářka), ale teda mně tvrdili, že je jedno, na který sál zaklepu
Tak jsem zaklepala na 1, jenomže měli přeplníno, tak mě stejně odkázali na 2. Tam teda prý taky plno, ale rodící ženu na chodbě stát nenechali ![]()
@ugluk no já uvidím jak dopadnu u mojí dr příští týden v pondělí, to budu 32+4tt a bude dělat UTZ..no a snad mi poví co dál…je taková..teď si nechci stěžovat, ale jakoby..v pohodě, nic moc neřeší…no ale uvidme ne? a kdy ty jsi rodila? že měli přeplníno?
ale to mají u Apolináře asi pořád ![]()
Tak lepší v pohodě než stresařka
Rodila jsem na konci února.
@ugluk jo to je lepší, ale nevadilo by mi kdyby mě předala do porodnice dřív než ve 36tt, abych to stihla ![]()
@ugluk píše:
Taky jsem chodila do rizikový ordinace 2 (cukrovkářka), ale teda mně tvrdili, že je jedno, na který sál zaklepuTak jsem zaklepala na 1, jenomže měli přeplníno, tak mě stejně odkázali na 2. Tam teda prý taky plno, ale rodící ženu na chodbě stát nenechali
já mám termín v uzávěře sálů, tak si myslím, že stejně skončím jinde
,spíš bych řekla, že panu doktorovi vypadlo, že v tu dobu malují ![]()
@Jancaqa Popravdě nechápu, že se vám chce to mimino tim ultrazvukem stresovat… Pokud vím, tak dětem se ten zvuk nelíbí, takže já byla docela ráda, že se nedělal tak často - jako jasně, vždycky jsem byla šťastná, že mimino vidím, ale ne zas za každou cenu. Čili u Apolináře mi dělali UZ jen ve 12., 20. a 30. týdnu (můj gynekolog tam posílá na všechny ty „diagnostický“), a pak ve 38., aby potvrdili KP. A stačilo mi to, když bylo vše v pohodě, nevidela jsem důvod, proč mimino prudit.
@karolina_a_betuska no ona vystresovaná maminka taky nic moc, protože pak se to na miminko přenese…no ale každá to asi máme jinak… ![]()
@ivouš77 píše:
Ahoj, tak jsem byla dnes na první poradně a úplně v pohodě, šoupli mě mezi rizikový, protože jsem už měla jednoho císaře a mám nález na čípku a rodit mám taky na P2
Mám hloupý dotaz, který sál je který? P2 je vlevo nebo vpravo od schodů?
@j.a.n.i1 píše:
Mám hloupý dotaz, který sál je který? P2 je vlevo nebo vpravo od schodů?
P2 je podle mě vlevo. Tam jsem rodila já - pšechny papíry atd. mi udělali na P1, a pak mě převeleli.
Ale jinak na předporodním kurzu nám teda PA říkala, že máme jít kam chceme
Tak buď je to rozdělení sálů novinka, nebo jako ta z „terénu“ nevěděla, jak si to předrozdělují sestřičky a doktoři v poradně.
Příspěvek upraven 02.10.12 v 21:17
@JennyD Ná ja samosebou taky byla vyplesklá a pořád jsem dceru ukecávala, ať mě aspoň jednou denně pokopá (byla flegmouš), ale radši jsem se snažila zvládat to, že jsem psycho, než abych ji trápila ultrazvukem. Ten ve 20. týdnu trval dlouho, než našli co potřebovali, a fakt bylo vidět, jak se to miminu nelíbí. Ale samozřejmě, každý to má jinak…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.