Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
Taky mi ho napsali hlavně kvůli úzkostem a problémům se spánkem, a musím říct, že na spánek fungoval skvěle – přesně jak popisuješ, rychle mě unavil a usnula jsem. První týdny jsem ale měla pocit, že jsem přes den unavenější, a bála jsem se, jak to zvládnu třeba v práci nebo mezi lidmi.
Co mi pomohlo, bylo dát tomu čas – asi po dvou týdnech se ta denní únava hodně zmírnila. Doporučila bych ti to zkusit po malých krůčcích – nejdřív třeba krátká procházka a postupně delší aktivity. Každý to má trochu jinak, ale myslím, že by to mohlo fungovat i u tebe.
Nezapomeňte také věnovat pozornost kvalitě léku a kupovat jej pouze na bezpečném místě, abyste si byli jisti jeho účinností. Pokud vás to zajímá, objednávám si Atarax v důvěryhodné lékárně zde - delivery-service24.com/buy-atarax-cz.html
Atarax mi dali právě před operací. vůbec nezklidnil, naopak, jsem rozhozený, trochu i hlava, nesoustředěnostpříznaky pro tělo neznámé intoxikace, nepříjemné…od r 2023 před op. zákr. nedoporučován v čr. Přesto byl vybrán, cítím že reakce je špatná, k čemu pak to předoperační vyšetření je, nechápu, jsem jinak zdravý 45.na nic netrpím, žádné alergie, nic…byl jem klidný, bezúzkostný..co to je, to nedokážou vybrat něco jiného, případně radši nic než špatně. Ale ono se léčit musí že, podepsáno máme…
Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz Po dvou měsících užívání psychické napětí skutečně opadlo.