Zkušenosti Jazyková škola Spěváček?

1834
18.2.24 19:21

Zkušenosti Jazyková škola Spěváček?

Ahoj, je tu někdo, kdo má zkušenost? Chodím delší dobu do Jipky, jednou mám nově konverzaci, to je super a ten klasický kurz mi moc nevyhovuje a hlavně by mi teď navazoval těsně na rj. Nemohla jsem nic moc najít - hledám pouze online! a Spěváček má i dobrou učebnici atd. Tak zda máte někdo zkušenost?
Předem moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
18.2.24 19:56
@Monik29 píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo má zkušenost? Chodím delší dobu do Jipky, jednou mám nově konverzaci, to je super a ten klasický kurz mi moc nevyhovuje a hlavně by mi teď navazoval těsně na rj. Nemohla jsem nic moc najít - hledám pouze online! a Spěváček má i dobrou učebnici atd. Tak zda máte někdo zkušenost?
Předem moc děkuji :kytka:

a tu školu v Březové už máš dodělanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
18.2.24 20:02
@stinga píše:
a tu školu v Březové už máš dodělanou?

V Březové žádnou nedělám, to bych nedala :-) A tam je čekačka snad rok dopředu :D
Jsem ve 2. ročníku gymplu distančně - vše přes Pc.

Tohle je jazykovka - výuka aj, nj atd. pro kohokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
18.2.24 21:26
@Monik29 píše:
V Březové žádnou nedělám, to bych nedala :-) A tam je čekačka snad rok dopředu :D
Jsem ve 2. ročníku gymplu distančně - vše přes Pc.Tohle je jazykovka - výuka aj, nj atd. pro kohokoliv.

jo jo, já jen byla zvědavá, protože před časem jsi o té Březové uvažovala,
tak hodně štěstí při studiu, já jsem jednu dobu chodila do kursů španělštiny, vedla to moje spolužačka, ale je to hodně drahé, tak pak jsem si koupila online kursy - ovšem jsem to flákala a neměla jsem na to čas, prostě jsem se dál neposunula, naživo je to úplně jiné, to se donutíš učit, ale vím, že to u tebe asi nepřichází do úvahy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
18.2.24 22:12
@Monik29 píše:
Předem moc děkuji :kytka:

Ahoj, já myslím, že i Jipka, i Spěváček jsou dobré jazykovky a řekla bych, že záleží spíše na konkrétním učiteli. Já chodila do Jipky na francouzštinu klasický kurz a měli jsme úplně super vyučující. Do Spěváčka jsem se byla podívat na pomaturitní kurz francouzštiny a vyučující mi podle prvního dojmu taky přišli moc fajn.

Pak mám ještě zkušenosti z Insitutu jazykového vzdělávání a tam mi vyučující na francouzštinu moc nesedla.

A hodně dávno jsem chodila do Školské do Státní jazykové školy a tam i francouzština, i italština dobří vyučující.

Na jaký jazyk chodíš na tu konverzaci a chceš ho zkusit ve Spěváčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
18.2.24 23:10
@Lollitka píše:
Ahoj, já myslím, že i Jipka, i Spěváček jsou dobré jazykovky a řekla bych, že záleží spíše na konkrétním učiteli. Já chodila do Jipky na francouzštinu klasický kurz a měli jsme úplně super vyučující. Do Spěváčka jsem se byla podívat na pomaturitní kurz francouzštiny a vyučující mi podle prvního dojmu taky přišli moc fajn.

Pak mám ještě zkušenosti z Insitutu jazykového vzdělávání a tam mi vyučující na francouzštinu moc nesedla.

A hodně dávno jsem chodila do Školské do Státní jazykové školy a tam i francouzština, i italština dobří vyučující.

Na jaký jazyk chodíš na tu konverzaci a chceš ho zkusit ve Spěváčku?

Ty jo, a jak dobře umíš francouzsky?
Já Aj a Rj, u Rj se nechytám, není moc oblíbená, takže jediný kurz je přes ruský dům nebo tak nějak a je zrovna ve středu, kvůli mě to ještě posunuli o půl hod. dříve. Snad všechny kurzy A1 a A2 jsou jen pondělí a středa :D

Takže ve Spěváčku hledám Aj - musím toho zlepšit, plácám se v tom roky, ne jako dnešní omladina, do ciziny se taky nedostanu, že bych využila, i když bych na týden moc ráda, ale není s kým - komu by stálo se mnou jet. Místo toho jsem dostala nabídku na víkend v Čr - no proč asi (chlapi) :cert:

Je to dost o učiteli, na aj konvezraci máme rodilého mluvčího, strašně optimistickej, mladej a milej, v tu středu starší typickou úču, nějak mi nesedí, ale už tam znám ty lidi, tenhle týdnen vlastně poznám hodně nových lidí, na jednu stranu dobré, na druhou stres + morčík na operaci + možná bydlení atd. Takže vyklepaná.
Online je to super, akorát ntb už to moc nedává.

Já bych si přála, pokud pán Bůh dá a dolezu tam, maturovat z Aj a Rj a taky jí umět alespoň na té úrovni :palec:
Při hodinách sedím pořád s otevřených překladačem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
18.2.24 23:12
@stinga píše:
jo jo, já jen byla zvědavá, protože před časem jsi o té Březové uvažovala,
tak hodně štěstí při studiu, já jsem jednu dobu chodila do kursů španělštiny, vedla to moje spolužačka, ale je to hodně drahé, tak pak jsem si koupila online kursy - ovšem jsem to flákala a neměla jsem na to čas, prostě jsem se dál neposunula, naživo je to úplně jiné, to se donutíš učit, ale vím, že to u tebe asi nepřichází do úvahy :hug:
:kytka:

Já chodila i fyzicky do Jipky, je to 10 let, pak pauza, ale tohle je o moooc lepší, to děkuji Bohu, za ty „internety“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze