Zkušenosti s Australian Bodycare

25.11.22 07:04

Zkušenosti s Australian Bodycare

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s kosmetikou Australian Bodycare. Například řada na řídké vlasy (https://australian-bodycare-cz.cz/…ke-vlasy-ghg). Mám hodně řídké, jemné a slabé vlasy, které mají sklon k vypadávání. Bohužel si vlasy myju denně, rady mýt si vlasy 2× týdně, které vidím různě v poradnách, u mě nelze, protože už druhý den ráno mám vlasy doslova připlihlé k hlavě. :,(
Máte třeba i zkušenosti:

• s jinými přípravky od Australian Bodycare (tj. tělová mléka apod)
  • s přípravky na řídké slabé vlasy od jiných značek?

Nevíte, jestli jsou přípravky od Australian Bodycare testované na zvířatech? Ve FAQ uvádějí, že ne, tohle je pro mě docela podmínka.
Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
25.11.22 07:13
@Liebesonka píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s kosmetikou Australian Bodycare. Například řada na řídké vlasy (https://australian-bodycare-cz.cz/…ke-vlasy-ghg). Mám hodně řídké, jemné a slabé vlasy, které mají sklon k vypadávání. Bohužel si vlasy myju denně, rady mýt si vlasy 2× týdně, které vidím různě v poradnách, u mě nelze, protože už druhý den ráno mám vlasy doslova připlihlé k hlavě. :,(
Máte třeba i zkušenosti:
  • s jinými přípravky od Australian Bodycare (tj. tělová mléka apod)
  • s přípravky na řídké slabé vlasy od jiných značek?

Nevíte, jestli jsou přípravky od Australian Bodycare testované na zvířatech? Ve FAQ uvádějí, že ne, tohle je pro mě docela podmínka.
Děkuji moc :srdce:

Stav vlasů jde zevnitř. To, co na to liješ, to moc nezmění. Hormonální nerovnováha nebo nedostatek živin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
25.11.22 08:28

@Russet ono vlasy dědíš po rodičích, já po tátovi zdědila takové super pápěří vlasy, mám pořád jemné dětské vlasy.
@Liebesonka já používám klasické šampony Gliss kur plus bezoplachovou termoochranu.
Mám opravdu jemné vlasy a žádná super hustota to taky není. Takže melír, krátký pixie a denně foukám a myju.
Když mám volno, tak vlasy nechám jen umyté, aby si odpočinuly, občas na ně hodím nějakou masku.
Teď jsem užívala asi měsíc přesličku a zdály se mi vlasy nehty i pleť pevnější, obsahuje hodně křemíku, tak možná vyzkouším znovu.

• Citovat
  • Upravit
53518
25.11.22 09:32
@Anais Brno píše:
@Russet ono vlasy dědíš po rodičích, já po tátovi zdědila takové super pápěří vlasy, mám pořád jemné dětské vlasy.
@Liebesonka já používám klasické šampony Gliss kur plus bezoplachovou termoochranu.
Mám opravdu jemné vlasy a žádná super hustota to taky není. Takže melír, krátký pixie a denně foukám a myju.
Když mám volno, tak vlasy nechám jen umyté, aby si odpočinuly, občas na ně hodím nějakou masku.
Teď jsem užívala asi měsíc přesličku a zdály se mi vlasy nehty i pleť pevnější, obsahuje hodně křemíku, tak možná vyzkouším znovu.

Nevím, po kom jsem je zdědila, táta měl kštici, teď má zbytky a je úplně nakraťoučko. A máma je měla kudrnaté a husté. Jako dítě jsem je měla hodně jemné a mastily se mi taky. Nejkrásnější vlasy jsem měla v době těhotenství. Pak mi hrozně padaly. Teď jsou nejlepší, když je nechám jen lehce proschnout na vzduchu a pak vyfénuju přes kartáč. Pak se mi hned tolik nemastí. A mám obyčejný Syoss šampon. Hlavně nepodcenit opravdu velké propláchnutí, zvlášť u delších vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
25.11.22 09:38

Na takové vlasy, se mi nejvíc osvědčily šampiony bez silikonů. Bude to znít divně, ale nejlepší vlasy mám po pánském kofeinovém šamponu Alpecin :) Jsou pevnější a vydrží se dlouho nemastit. V závěsu za ním je chininový šampon od značky Milva. Ten mi navíc velmi pomohol s dorůstáním vlasů, které vypadaly po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
25.11.22 09:38

@Russet ono každý má jiný vlasy, musí si najít to své.
U nás to bylo krásně vidět na svatebních fotkách, naše rodina, mamka ještě v sedmdesáti má krásné vlnité vlasy - mohla by mi jich půlku dát, táta já a brácha vlasy na nic.
Manželova rodina všichni vlasatci. Takže tak.
Já vím, že nikdy dlouhé vlasy mít nebudu, takže jsem si bohudík našla hezký účes, který se mi dobře udržuje a netrápím se…
Foukanou přes kartáč mám za pár minut, denní tréning dělá své :pankac:
Nosím něco podobného v létě kratší, v zimě trošku delší, ale takového vrabčáka na hlavě…

• Citovat
  • Upravit
53518
25.11.22 09:43
@Anais Brno píše:
@Russet ono každý má jiný vlasy, musí si najít to své.
U nás to bylo krásně vidět na svatebních fotkách, naše rodina, mamka ještě v sedmdesáti má krásné vlnité vlasy - mohla by mi jich půlku dát, táta já a brácha vlasy na nic.
Manželova rodina všichni vlasatci. Takže tak.
Já vím, že nikdy dlouhé vlasy mít nebudu, takže jsem si bohudík našla hezký účes, který se mi dobře udržuje a netrápím se…
Foukanou přes kartáč mám za pár minut, denní tréning dělá své :pankac:
Nosím něco podobného v létě kratší, v zimě trošku delší, ale takového vrabčáka na hlavě…

Na tenhle účes musíš mít i obličej. Ale na druhých se mi líbí. Jedna kamarádka ho má a hodně prokoukla. Já musím mít vlasy trochu kolem obličeje, jinak se cítím „nahatá“. Ale mívala jsem úplně krátké vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
25.11.22 09:46

@Russet já mám drobný obličej, dlouhý krk, takže to vypadá dobře ;) Člověk se naučil z toho, co je slabinou vypíchnout a udělat z toho přednost…
Já vždycky toužila mít dlouhý vlasy, no tak je nakonec mám nakrátko :D

• Citovat
  • Upravit
25.11.22 10:44

@Russet právě, ja bych se v krátkých vlasech necítila, mám takové cca do půlky krku. Oblicej mám kulatý, tak to chce spíš vlasy trochu do obličeje. Ale ten sestrih je moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková