Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, my jsme vybírali dlouho, miminko čekáme sice až v červenci, ale už jsme se chtěli koukat, abychom si vybrali pořádně
Měli jsme několik typů, Deltim, HOCO, Inglesina, ale pořád se nám na nich něco nezdálo. Chtěli jsme kočár nejen do města, ale i do terénu, hlavně aby byl velký a pohodlný pro mimčo a aby byl odpružený a prací a „něco vydržel“
Nakonec jsme se rozhodovali mezi Deltim Transformer a Hoco Hurricane, ale Hoco se mi zdál těžký (kamarádka ho má a půjčila mi ho, abych si to zkusila, krom toho mi přišlo, že boční strany ve sportovní úpravě jsou dost nízké), tak jsem pořád chodila a ptala se a nakonec jsem byla ve Špuntíku, kde mi slečna doporučila KNORR Nizza. Je to trojkombinace, v podstatě stejný jako Hoco Big Foot, ale přijde mi, že i když je stějně těžký, jako Hoco, byl lepší.Vím, že váží 17 kg, ale líbil se nám nejenom tím, jak vypadá a jak je velký, ale i tím, že má přehazovací rukojeť (Hoco Hurricane to nemá), je lehce složitelný a taky se nám líbil materiál a že má nafukovací kola. Mají ho teď v akci za 8 950,– barvu jsme si vybrali béžovo-modrou ,prostě se nám líbil.
Vím, že se tady vedou diskuze i o váze a taky jsem na to brala zřetel, ale já stejně počítám s tím, že si pořídím do města golfky, tak jsme si nakonec řekli, že to zkusíme. Další kamarádka ho má a je s ním dost spokojená, že je to držák.
Snad budeme spojojeni, při tom výběru, co je v dnešní době, se to těžko odhaduje, každopádně jsem ráda, že to máme z krku a přeju všem ,aby si taky vybrali přesně to, co chtěji
Petra a mimí 20tt
ahoj,jenom vrychlosti,protože mi bulí malá.je narozená v červnu 04,máme deltim skippy a jsem moc spokojená.na skladnost je lepší sport,ale mě na tom nezáleželo.je dobře odpružený,bytelný a cenově super.jezdíme i v lese mimo cesty a taky dobrý.prostě deltim můžu vřele doporučit.
luka
Ahoj,
my mame Deltim Travel, urcite jsou lepsi kocarky, ale jsem s nim pomerne spokojena
Pohodovy porod ![]()
Nika (cvrcci 13m a 11+5tt)