zkušenosti s kočárkem HOCO a Deltim ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2257
23.2.05 16:22

Ahoj, my jsme vybírali dlouho, miminko čekáme sice až v červenci, ale už jsme se chtěli koukat, abychom si vybrali pořádně :) Měli jsme několik typů, Deltim, HOCO, Inglesina, ale pořád se nám na nich něco nezdálo. Chtěli jsme kočár nejen do města, ale i do terénu, hlavně aby byl velký a pohodlný pro mimčo a aby byl odpružený a prací a „něco vydržel“ 8) Nakonec jsme se rozhodovali mezi Deltim Transformer a Hoco Hurricane, ale Hoco se mi zdál těžký (kamarádka ho má a půjčila mi ho, abych si to zkusila, krom toho mi přišlo, že boční strany ve sportovní úpravě jsou dost nízké), tak jsem pořád chodila a ptala se a nakonec jsem byla ve Špuntíku, kde mi slečna doporučila KNORR Nizza. Je to trojkombinace, v podstatě stejný jako Hoco Big Foot, ale přijde mi, že i když je stějně těžký, jako Hoco, byl lepší.Vím, že váží 17 kg, ale líbil se nám nejenom tím, jak vypadá a jak je velký, ale i tím, že má přehazovací rukojeť (Hoco Hurricane to nemá), je lehce složitelný a taky se nám líbil materiál a že má nafukovací kola. Mají ho teď v akci za 8 950,– barvu jsme si vybrali béžovo-modrou ,prostě se nám líbil. :D Vím, že se tady vedou diskuze i o váze a taky jsem na to brala zřetel, ale já stejně počítám s tím, že si pořídím do města golfky, tak jsme si nakonec řekli, že to zkusíme. Další kamarádka ho má a je s ním dost spokojená, že je to držák. :wink: Snad budeme spojojeni, při tom výběru, co je v dnešní době, se to těžko odhaduje, každopádně jsem ráda, že to máme z krku a přeju všem ,aby si taky vybrali přesně to, co chtěji :D Petra a mimí 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
23.2.05 16:54

ahoj,jenom vrychlosti,protože mi bulí malá.je narozená v červnu 04,máme deltim skippy a jsem moc spokojená.na skladnost je lepší sport,ale mě na tom nezáleželo.je dobře odpružený,bytelný a cenově super.jezdíme i v lese mimo cesty a taky dobrý.prostě deltim můžu vřele doporučit.
 luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.2.05 15:10

Re: zkušenosti s kočárkem HOCO a Deltim ?

Ahoj,
my mame Deltim Travel, urcite jsou lepsi kocarky, ale jsem s nim pomerne spokojena

• vaha: nevim, kolik ma, ale pod 15 urcite (jinak bych ho neunesla :) ) Taky mi uz par lidi v MHD (co mi pomahalo) rikalo, ze mam hrozne lehky kocar, takze vuci prumeru to asi jde…
  • dostatečně velká korbička - vnitrek je vuci spouste kocarku pomerne velky, mam zimni mimi (leden) a bez problemu
  • stabilita a vhodnost jezdění také po vesnici nebo terénem - perfekt ;o)) Nafukovaci kolecka delaji sve
  • dobré odpružení kočárku - tak stredni
  • skladnost do kufru auta - Favorit - do obyc Felicie se vejde, ale jen tak tak - kriticka je roztec kol, navic, jak jsou nafukovaci, tak jsou taky sirsi…
  • zavady - zatim jsem jenom pichla :) - ale je fakt, ze ja pouzivam kocarek tak ve 30% pripadu, zbytek nosim v satku…

Pohodovy porod :)

Nika (cvrcci 13m a 11+5tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí