Zkušenosti s produkty z tv shopu, teleshoopingu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
20.2.15 10:20
@jakanas píše:
Teta ten hubnoucí pás měla, skončila s popáleninama a potečeným gaučem od hořícího plastu:-) asi vadnej kusek
8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.2.15 10:26
@jakanas píše:
Teta ten hubnoucí pás měla, skončila s popáleninama a potečeným gaučem od hořícího plastu:-) asi vadnej kusek

no vida od ceho jsem se uchranila :mrgreen: pac ze bych Twiggi stejne nebyla je mi jasne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.15 10:35

@chipsa já dostala asi před 10ti lety zázračný kráječ.. a musím říct, že zázračný fakt je. Stál neskutečné prachy - byl to dárek od babičky. ovšem funguje stále, stále je ostrý atd.. takže spokojenost. Sama bych si ale nic takového nekoupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.2.15 10:36
@quinny píše:
no vida od ceho jsem se uchranila :mrgreen: pac ze bych Twiggi stejne nebyla je mi jasne :lol:

No já jsem kdysi ten elektrickej pás používal před přímačkama na tělovýchovu a sport. Ale jen jako doplněk když jsem zrovna neplaval, nebo nebušil v posilovně. Neshořel jsem, a moje fyzička se po dobu používání rapidně zvedla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
20.2.15 10:37

Mě vždycky hrozně zajímalo, jestli má někdo doma Totalgym :-)

Jinak jsou to v naprostý většině případů naleštěný a s úsměvem přes celou obrazovku prodávaný krámy, o čemž svědčí mj. i to, že se často dají koupit na tržnici za zlomek ceny. Já jsem takhle potkala na pouti „zaplétač copánků“ za 29 Kč i s baterkama :lol:

Jinak koukám na tu stránku TV products a zdá se mi, že nabídka je pořád dost podobná - např. tyhle plavky: http://www.tvproducts.cz/…ujici-plavky jsem na nějakém jejich letáku viděla tak před patnácti lety. Tak přemýšlím, v čem je háček, že je nenosí půlka žen na koupalištích - vždyť postavu zeštíhlí hned třikrát a za tu cenu, no nekup to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
@jakanas píše:
No já jsem kdysi ten elektrickej pás používal před přímačkama na tělovýchovu a sport. Ale jen jako doplněk když jsem zrovna neplaval, nebo nebušil v posilovně. Neshořel jsem, a moje fyzička se po dobu používání rapidně zvedla :-)

Tak to bylo určitě tím pásem :lol:

Příspěvek upraven 20.02.15 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008

@renda81 My se o to doma taky hádali s mužem :mrgreen:. On, že to půjde do popelnice a já, ať si to kvůli mamce alespoň vezme do kanclu :lol:. Vyhrála jsem :palec:.. nebo spíš my oba - je to z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.2.15 10:40
@klenice píše:
@renda81 My se o to doma taky hádali s mužem :mrgreen:. On, že to půjde do popelnice a já, ať si to kvůli mamce alespoň vezme do kanclu :lol:. Vyhrála jsem :palec:.. nebo spíš my oba - je to z domu.

super řešení :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
20.2.15 10:43

Nic jsem nikdy nekoupila, i když přiznávám bez mučení ty těla co maj holky v tech reklamách - a to nemusejí nic dělat, jen si u TV daj ten pás me fakt zerou. :jazyk: Ale kdy jsem se opravdu od srdce zasmála bylo před vánoci když inzerovali "trenky, ktere zadrží zápach když si potřebujete ve společnosti prdnout. " tak to me fakt dostalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.2.15 10:48
@blobfish píše:
Tak to bylo určitě tím pásem :lol:Příspěvek upraven 20.02.15 v 10:38

já si to taky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.2.15 10:51
@chipsa píše:
Zkušenosti s produkty z tv shopu, teleshoopingu?
Dobrý den, napadlo mě založit toto téma, protože určitě každý z nás má doma hromadu tzv. zázračných krámů. Jaké máte zkušenosti? U nás to končí tak že sotva ten zázračný krám rozbalíme, tak nás omrzí a brzo skončí někde zahrabaný, kde nezavazí.

Nemám zkušenosti žádné a určitě nemám doma žádný zázračný krám a nikdy jsem neměla a ani pořizovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.2.15 11:05

Hmm pratchýně toho má plný patro ( byt 3+1)
Kdysi nám dala prošívanou deku s ovečkou na jedné straně a s chladící látkou na druhé. Není to špatný už pod tím spím 8 let. Má jich ještě 7 nahoře, ale druhou nám prý už nedá protože jedna stála 3000kč:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.2.15 11:35

@quinny Nemůžu to najít. Je to asi 20 cm vysoká, bílá věc, zvrchu se to zmáčkne, tím se pootočí čepele, které nakrájí celkem cokoliv. Já jsem to používala místo mixéru, když malá ještě neměla moc zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
20.2.15 11:55

Mě by nikdy nenapadlo tam nic koupit. Ale kamarádka si neskutečně chválí smoothie maker. A manželův taťka už asi rok mluví o tom, že koupí chlapovi takový to univerzální - pilka, zařezávač, bruska,… nevím, jak se to jmenuje. A už mu to rok úspěšně rozmlouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.2.15 12:04
@jakanas píše:
Hmm pratchýně toho má plný patro ( byt 3+1)
Kdysi nám dala prošívanou deku s ovečkou na jedné straně a s chladící látkou na druhé. Není to špatný už pod tím spím 8 let. Má jich ještě 7 nahoře, ale druhou nám prý už nedá protože jedna stála 3000kč:-)

k čemu má tolik dek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný