Zkušenosti s produkty z tv shopu, teleshoopingu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
20.2.15 14:27

@renda81 a k čemu 3 vyhřívací masážní deky, dva zázračný vysavače, super mixér kterej je tak šmejdskej že ani nejde zavřít… kdysi jsme od nich dostali titanovou pánev… za půl roku se oloupal teflon, vyreklamovali jsme ji a za půl roku znova.
le toto je z beku ne z tv shopu…

kdysi jsem ženě koupil takovou tu nalepovací podprsenku (chtěla ji) no tožnebylo to nic moc. Jak se trochu zapotila tak to sjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
20.2.15 14:28

@renda81 je zimomřivá? :nevim: :mrgreen: a jistě byly v akci - 7ks za cenu 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.2.15 14:34
@jakanas píše:
@renda81 a k čemu 3 vyhřívací masážní deky, dva zázračný vysavače, super mixér kterej je tak šmejdskej že ani nejde zavřít… kdysi jsme od nich dostali titanovou pánev… za půl roku se oloupal teflon, vyreklamovali jsme ji a za půl roku znova.
le toto je z beku ne z tv shopu…kdysi jsem ženě koupil takovou tu nalepovací podprsenku (chtěla ji) no tožnebylo to nic moc. Jak se trochu zapotila tak to sjelo.

moje babi koupila v becku výhodně sadu hrnců - koupila jen jednu sadu naštěstí - protože má 3 vnučky, že nás podělí :lol: :lol: :lol:, když se o tom zmínila u mého táty, že koupila zdravé hrnce za 45000kč. Jak je to výhodné a zdravé, babi má moc ráda mého syna (pro ni pravnuk) - tak aby jsme dlouho žili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Taťka sebral sadu nádobí a fakturu od toho a jel až do Mělníka jim to omlátit o hlavu - protože na meil ani telefon nereagovali. Babi s ním nějakou dobu nemluvila :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.2.15 14:36
@klenice píše:
@renda81 je zimomřivá? :nevim: :mrgreen: a jistě byly v akci - 7ks za cenu 4 ;)

no nekup to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.2.15 15:18
@Klementyna píše:
Ja jsem takto nekoupila nikdy nic a koukam, ze jsem dobre udelala :) Budu se teto zasady drzet i nadale :jazyk:

Moje slova. Oni to dokážou v TV ale podat velmi pěkně. A já se pokaždé ptám, zda se jim to vyplatí. Podle všeho ano. Nechápu to. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16365
21.2.15 14:33
@jakanas píše:
No já jsem kdysi ten elektrickej pás používal před přímačkama na tělovýchovu a sport. Ale jen jako doplněk když jsem zrovna neplaval, nebo nebušil v posilovně. Neshořel jsem, a moje fyzička se po dobu používání rapidně zvedla:-)

jo az budu a stridacku plavat a makat v posilovne tak ty prachy za ten pas investuju do novyho satniku :mrgreen:

@evale píše:
@quinny Nemůžu to najít. Je to asi 20 cm vysoká, bílá věc, zvrchu se to zmáčkne, tím se pootočí čepele, které nakrájí celkem cokoliv. Já jsem to používala místo mixéru, když malá ještě neměla moc zubů.

Takze mechanicky a kraji to dobre rikas, budu muset kouknout az tam priste pojedu :think:

@jakanas píše:
Hmm pratchýně toho má plný patro ( byt 3+1)
Kdysi nám dala prošívanou deku s ovečkou na jedné straně a s chladící látkou na druhé. Není to špatný už pod tím spím 8 let. Má jich ještě 7 nahoře, ale druhou nám prý už nedá protože jedna stála 3000kč:-)

Bodejt to at to radsi sezerou moli :mrgreen:
No porad lepsi nez kdyz tchanovci kdysi na akci ala smejdi koupili uplne stejny deky jednu za bratru 20tis :zed: kdyz o tom tak premyslim to zlatej teleshoping :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.2.15 14:41

Mamka má doma tuto pánev a je teda moc spokojená. Třeba na vepřo knedlo tam dá maso, není teda křupavé, ale je krásně měkké, to se musí nechat. Má jednu na chatě a jednu doma, takže toto šmejd není.
 http://www.delimano.cz/…_cooker.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.2.15 14:46
@quinny píše:
Bodejt to at to radsi sezerou moli :mrgreen:
No porad lepsi nez kdyz tchanovci kdysi na akci ala smejdi koupili uplne stejny deky jednu za bratru 20tis :zed: kdyz o tom tak premyslim to zlatej teleshoping :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
24798
21.2.15 14:47

Na nějaké domácí předváděčce nám baba tvrdila, že deka má povlak z tak hustě tkané bavlny, že tím roztoči neprolezou… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.15 14:56
@Pipet píše:
Na nějaké domácí předváděčce nám baba tvrdila, že deka má povlak z tak hustě tkané bavlny, že tím roztoči neprolezou… :think: :mrgreen:

jestli to nebyl spis igelitovy pytel :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
21.2.15 15:20
@alena36 píše:
Mamka má doma tuto pánev a je teda moc spokojená. Třeba na vepřo knedlo tam dá maso, není teda křupavé, ale je krásně měkké, to se musí nechat. Má jednu na chatě a jednu doma, takže toto šmejd není.
http://www.delimano.cz/…_cooker.html

a jak v tom vaří ty knedle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.2.15 16:04
@quinny píše:
jestli to nebyl spis igelitovy pytel :P :mrgreen:

Na cedulce 100% polyester, tak skoro jo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.2.15 17:13
@Pipet píše:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
16365
22.2.15 21:36
@Pipet píše:
:pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.2.15 21:58

Kdysi jsem si v nějakém záchvatu koupila v TV Prouducts Orbitrek. Asi po roce se prodřel pásek, co brzdí to kolo, tj. to, co vlastně dělá odpor, zátěž při cvičení. To mi tehdy dali nový. Pak už jsem jezdila opatrně, po záručce bych už asi měla smůlu. Ale jako stojan na oblečení byl fajn :mrgreen:. A loni k Vánocům jsme od tchyně dostali takové ty formičky na vejce, co se v nich vaří bez skořápky. Zatím jsem to použila jednou, jako je fajn, že se pak nemusí loupat, ale zas se musí lehce vymazat máslem, takže jestli se se. u s vymazáváním nebo loupáním, je fakt jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný