Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@renda81 a k čemu 3 vyhřívací masážní deky, dva zázračný vysavače, super mixér kterej je tak šmejdskej že ani nejde zavřít… kdysi jsme od nich dostali titanovou pánev… za půl roku se oloupal teflon, vyreklamovali jsme ji a za půl roku znova.
le toto je z beku ne z tv shopu…
kdysi jsem ženě koupil takovou tu nalepovací podprsenku (chtěla ji) no tožnebylo to nic moc. Jak se trochu zapotila tak to sjelo.
@jakanas píše:
@renda81 a k čemu 3 vyhřívací masážní deky, dva zázračný vysavače, super mixér kterej je tak šmejdskej že ani nejde zavřít… kdysi jsme od nich dostali titanovou pánev… za půl roku se oloupal teflon, vyreklamovali jsme ji a za půl roku znova.
le toto je z beku ne z tv shopu…kdysi jsem ženě koupil takovou tu nalepovací podprsenku (chtěla ji) no tožnebylo to nic moc. Jak se trochu zapotila tak to sjelo.
moje babi koupila v becku výhodně sadu hrnců - koupila jen jednu sadu naštěstí - protože má 3 vnučky, že nás podělí
, když se o tom zmínila u mého táty, že koupila zdravé hrnce za 45000kč. Jak je to výhodné a zdravé, babi má moc ráda mého syna (pro ni pravnuk) - tak aby jsme dlouho žili
. Taťka sebral sadu nádobí a fakturu od toho a jel až do Mělníka jim to omlátit o hlavu - protože na meil ani telefon nereagovali. Babi s ním nějakou dobu nemluvila
![]()
@Klementyna píše:
Ja jsem takto nekoupila nikdy nic a koukam, ze jsem dobre udelalaBudu se teto zasady drzet i nadale
Moje slova. Oni to dokážou v TV ale podat velmi pěkně. A já se pokaždé ptám, zda se jim to vyplatí. Podle všeho ano. Nechápu to. ![]()
@jakanas píše:
No já jsem kdysi ten elektrickej pás používal před přímačkama na tělovýchovu a sport. Ale jen jako doplněk když jsem zrovna neplaval, nebo nebušil v posilovně. Neshořel jsem, a moje fyzička se po dobu používání rapidně zvedla:-)
jo az budu a stridacku plavat a makat v posilovne tak ty prachy za ten pas investuju do novyho satniku ![]()
@evale píše:
@quinny Nemůžu to najít. Je to asi 20 cm vysoká, bílá věc, zvrchu se to zmáčkne, tím se pootočí čepele, které nakrájí celkem cokoliv. Já jsem to používala místo mixéru, když malá ještě neměla moc zubů.
Takze mechanicky a kraji to dobre rikas, budu muset kouknout az tam priste pojedu ![]()
@jakanas píše:
Hmm pratchýně toho má plný patro ( byt 3+1)
Kdysi nám dala prošívanou deku s ovečkou na jedné straně a s chladící látkou na druhé. Není to špatný už pod tím spím 8 let. Má jich ještě 7 nahoře, ale druhou nám prý už nedá protože jedna stála 3000kč:-)
Bodejt to at to radsi sezerou moli ![]()
No porad lepsi nez kdyz tchanovci kdysi na akci ala smejdi koupili uplne stejny deky jednu za bratru 20tis
kdyz o tom tak premyslim to zlatej teleshoping ![]()
Mamka má doma tuto pánev a je teda moc spokojená. Třeba na vepřo knedlo tam dá maso, není teda křupavé, ale je krásně měkké, to se musí nechat. Má jednu na chatě a jednu doma, takže toto šmejd není.
http://www.delimano.cz/…_cooker.html
@quinny píše:
Bodejt to at to radsi sezerou moli
No porad lepsi nez kdyz tchanovci kdysi na akci ala smejdi koupili uplne stejny deky jednu za bratru 20tiskdyz o tom tak premyslim to zlatej teleshoping
Na nějaké domácí předváděčce nám baba tvrdila, že deka má povlak z tak hustě tkané bavlny, že tím roztoči neprolezou…
![]()
@Pipet píše:
Na nějaké domácí předváděčce nám baba tvrdila, že deka má povlak z tak hustě tkané bavlny, že tím roztoči neprolezou…![]()
jestli to nebyl spis igelitovy pytel
![]()
@alena36 píše:
Mamka má doma tuto pánev a je teda moc spokojená. Třeba na vepřo knedlo tam dá maso, není teda křupavé, ale je krásně měkké, to se musí nechat. Má jednu na chatě a jednu doma, takže toto šmejd není.
http://www.delimano.cz/…_cooker.html
a jak v tom vaří ty knedle?
@quinny píše:
jestli to nebyl spis igelitovy pytel![]()
Na cedulce 100% polyester, tak skoro jo
![]()
Kdysi jsem si v nějakém záchvatu koupila v TV Prouducts Orbitrek. Asi po roce se prodřel pásek, co brzdí to kolo, tj. to, co vlastně dělá odpor, zátěž při cvičení. To mi tehdy dali nový. Pak už jsem jezdila opatrně, po záručce bych už asi měla smůlu. Ale jako stojan na oblečení byl fajn
. A loni k Vánocům jsme od tchyně dostali takové ty formičky na vejce, co se v nich vaří bez skořápky. Zatím jsem to použila jednou, jako je fajn, že se pak nemusí loupat, ale zas se musí lehce vymazat máslem, takže jestli se se. u s vymazáváním nebo loupáním, je fakt jedno.