Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, ženy a maminky,
mám doma doma tří týdení miminko trpící kolikami. Zkoušíme kde co a koupila jsem protikolikovou láhev Haberman pd společnoti Canpol. Máte s tím některá zkušenosti? Jsme na UM a když tak bych byla ráda za vaše postřehy či rady, co vašim miminků aspoň trošku ulevilo…
Díky.
Zkoušela jste Karpa? Zavinutí houpání šum. Mě to moc pomohlo a jakmile se syn uklidnil a uvolnit tak i pěkně prděl.
V prve rade kup rektalni rourku, bez ni bychom si nedokazali predstavit zivot. Nejlepe utracena dvacka v zivote. Delal odvar z kminu, davej po lzicce. A nam pomohla anticolic lahev od MAMu. Da se i vyvarovat v mikrovlnce. Na lahev nedame dopustit, pouzivame dodnes. ![]()
Ahojky, prosím o radu jaké máte zkušenosti s touto lahví je vhodná pro novorozence? Děkuji
@bidiger vyhozené peníze… my jsme ji používali týden… klidně za stovku prodám…
a koupili jsme antikolik MaM… používáme do teď… malý už má rok a půl ![]()
Nám teda částečně pomohlo když jsem jednou malou omylem po nočním kojení položila na bříško. Spala jako miminko
Když spala na boku nebo na zádech, pořád se vrtěla a budila a kňučela bolestí. Takže od té doby spinká prostě na bříšku (se zapnutým monitorem dechu pro jistotu) a je to mnohem lepší. A to podotýkám, že jsme vyzkoušely snad vše. Kapičky, probiotika, třešňové pecky, masáže, plavání, zavinování, bílý šum, má naprostá dieta…