Zkušenosti s protikolikovou láhví Haberman

3293
16.12.15 11:39

Zkušenosti s protikolikovou láhví Haberman

Ahoj holky, ženy a maminky,

mám doma doma tří týdení miminko trpící kolikami. Zkoušíme kde co a koupila jsem protikolikovou láhev Haberman pd společnoti Canpol. Máte s tím některá zkušenosti? Jsme na UM a když tak bych byla ráda za vaše postřehy či rady, co vašim miminků aspoň trošku ulevilo…

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
16.12.15 12:20

Zkoušela jste Karpa? Zavinutí houpání šum. Mě to moc pomohlo a jakmile se syn uklidnil a uvolnit tak i pěkně prděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
16.12.15 14:53

V prve rade kup rektalni rourku, bez ni bychom si nedokazali predstavit zivot. Nejlepe utracena dvacka v zivote. Delal odvar z kminu, davej po lzicce. A nam pomohla anticolic lahev od MAMu. Da se i vyvarovat v mikrovlnce. Na lahev nedame dopustit, pouzivame dodnes. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.4.17 19:46

láhev Haberman

Ahojky, prosím o radu jaké máte zkušenosti s touto lahví je vhodná pro novorozence? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
15.4.17 20:05

@bidiger vyhozené peníze… my jsme ji používali týden… klidně za stovku prodám… :) a koupili jsme antikolik MaM… používáme do teď… malý už má rok a půl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
17.4.17 14:27

Nám teda částečně pomohlo když jsem jednou malou omylem po nočním kojení položila na bříško. Spala jako miminko :lol: Když spala na boku nebo na zádech, pořád se vrtěla a budila a kňučela bolestí. Takže od té doby spinká prostě na bříšku (se zapnutým monitorem dechu pro jistotu) a je to mnohem lepší. A to podotýkám, že jsme vyzkoušely snad vše. Kapičky, probiotika, třešňové pecky, masáže, plavání, zavinování, bílý šum, má naprostá dieta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová