Zkusit znovu kojit?

4515
13.2.14 21:52

Zkusit znovu kojit ?

Zdravím maminky mám před sebou velké dilema a teď fakt nevím :( Syn byl plně kojený zhruba do 5 měsíců, potom nastal bojkot a začala jsem večer přikrmovat. Po 10 dnech bojkot i na dopolední kojení. Skončili jsme u nočního kojení, ale malý byl nespokojený, nechtěl moc pít a potom nemohl usnout. 6.2 jsem kojila naposledy, potom skončil na flašce a musím uznat, že vstane v 5 ráno, napije se a spí dál další 2-3 hodinky, potom má hlad až po 6 hodinách. Dneska jsem ale uvažovala nad tím, že je to škoda, že už nekojím vůbec a normálně se mi spustila laktace, jde teda jen čirá voda a pořád kape :think: A tak si říkám co teď, když ležím s malým, tak se po mě sápe, vypadá to, že by chtěl pít. Co myslíte, má cenu to ještě zkusit? A taky jak na to technicky? Myslím si, že asi nejprve odsávat, ale jak dlouho? Achjo teď mi to pořád lítá v hlavě, máte takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35871
13.2.14 21:55

Zkus to, kdyztak to nepujde, maly si sam poradi kdyz bude chtit. Akdyz ne, pul roku bohate stacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
13.2.14 21:56

Zkus to…ublížit mu tím rozhodně nemůžeš :srdce: :potlesk:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.2.14 21:57

Nic, normálně se sápe, vyhrň tričko a dej mu prso, nic nemusíš připravovat nic, chce, dej mu, on si to roztáhne, nechce, dej UM, když bude chtít, dej mu prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.14 22:02

Určitě to zkus, kojení je to nejlepší, co můžeš malému dát… Já to s malou měla podobně, v jejích devíti měsících se sama odstavila a prostě už nechtěla, tak jsem to vzdala, ale občas jsem to zkusila, ale bez úspěch, vždy mě jen kousla. Nejhorší, ale je že mi bojkotuje i UM… Je to boj…
Nekojím už měsíc a z prsou mi jde už jen mlezivo…
Držím palce, ať kojíte dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.2.14 22:15

Já bych to rozhodně zkusila. A proč odsávat, jestli malý chce, normálně zkus kojit dál. Je to hrozně pohodlné. Kojila jsem každé dítě 14 měsíců a neměnila bych. Navíc jsem měla oba nespavce a ta rána - nemusela jsem vylézat, stačilo vyhrnout tričko a aspoň ještě na chvíli pospávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.2.14 22:21

Mě jde o to, jestli to mléko není třeba nějak zkažené :mrgreen: přece jenom je to týden od posledního kojení. No čím víc jsem nad tím uvažovala, tím víc mě prsa bolela, tak jsem odsála 100 a zbytek teda nechám pro dítě na zítra :) Dík holky za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35871
13.2.14 22:24

@Deninina prsa nejsou zasobarna mlika, tam se to nekazi ;) mliko se vyrabi primo na prani ditete, odsavat nic nemusis. Jinak me se taky spousti mliko kdyz si na tu nasi prdolu vzpomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.2.14 22:32

@pikola :) Normálně z toho mám radost, protože ty poslední dny už toho mlíka fakt moc nebylo a teď to ze mě leje jak na začátku :mrgreen: A náhodou jsem tady na emmimi někde četla, že po delším nekojení to mlíko dítěti nechutnalo a když ho ta osoba zkusila, tak se ji zdálo nakyslé, tak člověk nikdy neví :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
13.2.14 22:43

Ahoj, nabídni mu, určitě si cucne, laktace se da rozjet. Dokrm UM.
V pohodě, za chvili už budeš dávat i příkrmy.. Na 100% nemáš zkažené mlíko. Neboj.
Moje kamarádka byla pryč od dětí 10 dnů a vrátila se a už doufala, že si kluci nedají, ale chtěli i po těch 10 dnech a mlíko tam bylo (synové 2 roky a 3,5)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.2.14 22:46

@AdaAda Tak to jsem ráda :) No uvidíme, co mi zítra na to řekne :D Jinak malej baští od 4 měsíců a teď zvládne i 200g zeleniny, mám malého otesánka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.2.14 22:51

Ja jsem prestala kojit kluka v 8m kvuli antibiotikum, ale to uz mel cca 14 dni jen nocni kojeni, mlika moc nebylo… a jeste nekolik mesicu mi z prsou kapalo a pri zmacknuti striklo - no spis nejaka tekutina, jako vodou naredeny mliko… pri ochutnani to bylo spis takove slane… ale tak kluk uz sat nechtel, takze jsem to nijak neresila a preslo. u holcicky jsem mela to same…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová