Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucypaja píše:
Myslíte, že ten Adámek je fakt Báry?
Mno, spíš ne, nevím.
Řekla bych, že jí lže. I jak jen tak řekl, ať si to dítě prostě vezme a odvede. ![]()
Zajímavě se to rozjelo, některé dějové linky jsou jasný, jak to asi bude. Ale, líbí se mi, že se drží originálu, jdou podle origoš seriálu. A že by ředitel nakonec nebyl násilník?
Myslím, že právě ředitel to bude.
Který originál máte na mysli? Tu slovenskou verzi? Ta je právě kopií a to i přesto, že se začala vysílat dřív než česká…
citace] @Kim943 píše:@Phoebe13 nene, Španělska verze je originál a my jdeme podle nich. Slováci vím, že si to trochu dělají po svém.
@Kim943 píše:
@Phoebe13 nene, Španělska verze je originál a my jdeme podle nich. Slováci vím, že si to trochu dělají po svém.
Fakt? Mně to připomíná Holky na drátě, ale tam to nebyl teda obchoďák… A hlavní hrdinka oproti té naší byla fakt hezká ![]()
@Magical-eyes píše:
Fakt? Mně to připomíná Holky na drátě, ale tam to nebyl teda obchoďák… A hlavní hrdinka oproti té naší byla fakt hezká
Mne se Marta celkem líbí. A ano, jdeme podle Holek…A doufám, že seriál nebude časem telenovela. Už teď mi tam některé prvky vadi, zbytečně se to natahuje. Ale, pokud postavy skončí, jako v Holkach na drátě, budu spokojená. Nemyslím, jak to dopadne. Jen, kdo s kým bude
@Žirafa 69-no bůh ví kde toho Adámka sebral ale pak teda chudák bára.. Myslím, že ta Markéta těhotná nebude, že jen chtějí využít Petra, myslím, že se jmenuje Petr..
@lucypaja píše:
@Žirafa 69-no bůh ví kde toho Adámka sebral ale pak teda chudák bára.. Myslím, že ta Markéta těhotná nebude, že jen chtějí využít Petra, myslím, že se jmenuje Petr..
Není těhotná, tah rodiny stopro
Já doufám že už se konečně Petr dozví že má tuberu. Škoda že nedávají aspoň dva díly týdně.
@lucypaja píše:
@Žirafa 69-no bůh ví kde toho Adámka sebral ale pak teda chudák bára.. Myslím, že ta Markéta těhotná nebude , že jen chtějí využít Petra, myslím, že se jmenuje Petr..
Taky si to myslím, navíc jestli tam bude ta tubera a co s ní bude dál… ![]()
@Žirafa 69-ale je to pěkně vypočítaná rodinka od té Markéty přitom oni asi chudí nebudou tak nevím, proč tak stojí o toho Petra třeba bude časem fakt těhotná, bude mít tbc, porodí, umře a Petr si vezme tu Báru a budou pečovat o jejich dítě..no uvidíme
Kdo ví, jak je to s jejich majetkem…
Vždyť i Petrovo rodina působí jako majetná, ale do svatby ho tlačí jako kdyby neměli co jíst…
@lucypaja píše:
@Žirafa 69-ale je to pěkně vypočítaná rodinka od té Markéty přitom oni asi chudí nebudou tak nevím, proč tak stojí o toho Petra třeba bude časem fakt těhotná, bude mít tbc, porodí, umře a Petr si vezme tu Báru a budou pečovat o jejich dítě..no uvidíme
@lucypaja píše:
Unika mi, proc Marketina rodina o tu svatbu tak stoji. Co z toho budou mit. Je to asi jedina dcera, kdyz zemre, jeji majetek zdedi Petr a asi oni - nevim, jak to bylo v te dobe s dedictvim. Nedava mi to smysl.
@malákráličice píše:
Unika mi, proc Marketina rodina o tu svatbu tak stoji. Co z toho budou mit. Je to asi jedina dcera, kdyz zemre, jeji majetek zdedi Petr a asi oni - nevim, jak to bylo v te dobe s dedictvim. Nedava mi to smysl.
Třeba peníze na léčení Markéty?
@malákráličice píše:
Podle mne strach z Nemcu, nevim v jakem oboru podnikaji, ale mozna maji lepsi rodokmen nebo obor podnikani.
A Marketa ho miluje odmala, jak mu davala ten sutr.