Zlepšení vlasů celkově

127
7.2.16 21:47

Zlepseni vlasu celkove!!!!

Ahoj vsem, mam strasne ake strasne vlasy, kazdy den fenuji a meju (jinak mam vlasy hrozne a nevim jak obnenit) tak bych potrebovala kazdou radu prosim!! Jak celkove nastartovat na cestu za lepsimi vlasy? Doporucte mi prosim nejake sampony, vodicky, doplnky, prasky ci babske rady co vam fungovaly, diky diky moc! Potrebuji s tema vlasama vazne neco udela :nevim: t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
7.2.16 21:55

@Kočka123, sampony a vodicky jsou pouze podpora zdravych vlasu. Aby byly zdrave a hezke, musi vyrustat ze zdrave kuze. S tou si poradi tricholog nebo dermatolog. Bez zdrave pokozky hlavy to nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
7.2.16 21:58

Ricinový olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.2.16 22:02

@Terka1603 ten se vtira do vlasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
7.2.16 22:10

Začni vyváženou stravou, doplň vitamín B a E. Dobré jsou prý tablety pangamin. Někdo si chválí biosil (snad si to dobře pamatuji). já jsem používala proti padání vlasů Capillan - šampon, kondicioner a vodičku na podporu růstu. U tebe bude ale spíš problém v té výživě celkové. Možná můžeš mít i problémy s rovnováhou hormonů v těle. Dělala ti doktorka rozbory na štítnou žlázu? Vlasy jsou vždy odrazem celkové kondice těla. Tam musíš začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
7.2.16 22:12

@Kočka123 jo a ještě jeden tip - méně je více! nepřepal to zkoušení všech doporučení najednou. mohlo by to být kontraproduktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.2.16 22:14
@nozu píše:
@Kočka123 jo a ještě jeden tip - méně je více! nepřepal to zkoušení všech doporučení najednou. mohlo by to být kontraproduktivní.

@Kočka123, idealne zacit tim vysetrenim hormonalni rovnovahy, to by mohlo hodne napovedet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.2.16 22:34

No tak za mě určitě zkusit mýt jen obden /i kdyby si nějaký čas chodila s mastnou hlavou/ jinak moc neporadím ale souhlasím s názorem že musíš být ok ve všech směrech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.16 22:54

Mně se hodně zlepšily vlasy, když jsem přešla na přírodní šampóny bez silikonů a vyměnila chemické barvy za barvení hennou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.2.16 00:26

Tak ja doporucuji jist biosil, používat sampony bez silikonu a méně fénovat, zehlickovat a nemyt každý den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
8.2.16 10:57

Vlasová konopná kosmetika, vývar z kopřiv - zabalit vlasy, pak spláchnout, nečesat mokré, nesušit, nechat volně uschnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
8.2.16 13:14

@Kočka123

ahoj, v prvé řadě ti radím projít zdejší starší diskuze na téma „vlasy“ - tam je toho spousta - spousta rad ;)

jinak jak tu někdo psal - šampony BEZ silikonů (já mám ráda značku Urtekram, ale dobré je i Alverde z DM), jako „vodička“ je dobrá Weleda - Rozmarýnové vlasové tonikum - absolutně bez chemických přísad, čistě přírodní věc, po každém umytí vmasíruju konečky prstů do vlhké pokožky, takovou masáž si udělám. Jinak místo chemických barev ta henna apod… a chce na to jít i vnitřně - Panthenol od dr. Mullera nebo Panthenol forte - tam je i selen a vitamíny E a C.

ale nejdřív prolítni zdejší diskuze a rady, je toho hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
11.2.16 10:27

@Jana Wei

ahoj, to jsem ráda, že jsem ti poradila dobře ;)…já používám od července loňského roku pravidelně 3× týdně, tj. skoro 7 měsíců, už mám druhé balení…- dobrá cena je na BENU lékárna - v tom e-shopu, kam si to člověk může jít vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
6.6.17 15:28

Mokré vlasy?

Ahoj, koupila jsem si nějaký přípravky na vlásky, ale až doma mi došlo, že to je vše na mokré vlasy. Vlasy si myji 1-2× za týden, tak mě napadlo si je každý den jen namočit, napatlat to, opláchnout a pak tam dát to, co už se nesmývá. Vlasy mám dost zničené a suché, ale mám strach, abych je pak neměla mastné, nebo neměla třeba lupy. Co myslíte? Děkuji za každou odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
6.6.17 15:31

:-)

No vlásky mi připadá legrační. Ale tady je každá rada drahá-prostě to vyzkoušej a uvidíš. Jednou budeš mít vlasy mastné-tak už to znovu nezopakuješ. Nic jiného ti neporadí tak, jako zkušenost! Na každého reagují stejné značky a výrobky různým způsobem. Hlavně to pořádně vypláchni a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí