Zlobení u kojení - zlepší se to někdy?

Anonymní
8.11.19 18:53

Zlobeni u kojeni - zlepsi se to nekdy?

Ahoj, mam 5 mesicu starou dceru a od 2. mesice se u prsa pretahujeme. Nejdriv se strasne vztekala, ted jak je vetsi, tak je spis netrpeliva, zajima ji vsechno ostatni, skrabe me, trha se, povida mi - proste se uz 3 mesice v klidu napije jen v polospanku a nebo kdyz ma fakt velky hlad. Vim, ze jsem urcite udelala nejaky veci, ktery tomu neprospely (napr. ma odmalicka dudlik a nebo kdyz se zacala vztekat, nezavrela jsem se s ni na 24 hodin do loznice, jak se radi), ale nejdu si ani tak pro radu, co s tim, to uz je pravdepodobne pozde, ale spis pro zkusenosti - je tu nekdo, kdo mel takhle neklidne dite, a zlepsilo se to, kdyz bylo starsi? Ja si kazdy mesic rikam, ze uz se na to ten pristi vykaslu, ale nikdy mi to neda. Dekuju :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
8.11.19 18:58
@Anonymní píše:
Ahoj, mam 5 mesicu starou dceru a od 2. mesice se u prsa pretahujeme. Nejdriv se strasne vztekala, ted jak je vetsi, tak je spis netrpeliva, zajima ji vsechno ostatni, skrabe me, trha se, povida mi - proste se uz 3 mesice v klidu napije jen v polospanku a nebo kdyz ma fakt velky hlad. Vim, ze jsem urcite udelala nejaky veci, ktery tomu neprospely (napr. ma odmalicka dudlik a nebo kdyz se zacala vztekat, nezavrela jsem se s ni na 24 hodin do loznice, jak se radi), ale nejdu si ani tak pro radu, co s tim, to uz je pravdepodobne pozde, ale spis pro zkusenosti - je tu nekdo, kdo mel takhle neklidne dite, a zlepsilo se to, kdyz bylo starsi? Ja si kazdy mesic rikam, ze uz se na to ten pristi vykaslu, ale nikdy mi to neda. Dekuju :)

Ahoj, asi máš temperamentní dítě. Kojíš v klidu? Bez tv, rádia, řetízků. atd. Ať malá nemá moc podněty. Mně malý zlobí, když je v místnosti moc lidí, hluk..atd. to pak odcházím do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.11.19 19:00

Nevim, mam to podobne..

Příspěvek upraven 08.11.19 v 19:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.19 19:00

@t-jani Jo, je jak z divokejch vajec obecne. Kojim uplne v klidu, tichu, bez podnetu, bez retizku :) Zavidim zenskym, co u prsa dite uklidnujou, ja to mam naopak :)

• Citovat
  • Upravit
691
8.11.19 19:17

Malá tohle dělávala na veřejnosti. Bez podnětu a za zavřenými dveřmi to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.11.19 19:58

Syn mi tohle dělal kdykoliv jsem kojila mimo postel, v sedě nebo mimo ložnici dělal kraviny, když jsme v ložnici v posteli sami dva tak je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
8.11.19 20:26

Ja to mam tak jak popisuji ostatni, dela u toho psi kusy na verejnosti, ci mimo loznici. A i kdyz kojim v klidu v loznici, tak furt musi neco delat rukama, drbe si usi, strka mi ruce do pusy, skrabe a hladi mi krk nebo prso.. Zacal takhle vyvadet kolem toho 5. mesice a taky ho zajima uplne vsechno ostatni, krome prsa. Myslim, ze je to i temperamentem, je to zvedave a aktivni ditko. Trosku pomaha kojit mene casto, resp. nabizim mu prubezne casto, ale vetsinou si jen trochu usrkne a odtrhne se a dal nenutim. Kdyz uz je opravdu hladovy ci unaveny, tak se nakoji pekne bez odtrhavani. Uplne neporadim, zatim ma 8 mesicu, uvidime jak se to bude vyvijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.11.19 20:37

Já nekojím, ani jsem nekojila ale malá mi úplně stejně vyvádí u flašky. Snaží se chytit vlasy, škrábe mě, pouští se a otáčí aby viděla do stran, odráží se nohama, rukama si chce flašku držet ale ještě to neumí, tak jí od sebe spíš odstrkuje a pak není správně přisátá a všude to teče… Děs :lol: Je jí 7 měsíců a spíš se ta divokost zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
8.11.19 21:36
@Anonymní píše:
@t-jani Jo, je jak z divokejch vajec obecne. Kojim uplne v klidu, tichu, bez podnetu, bez retizku :) Zavidim zenskym, co u prsa dite uklidnujou, ja to mam naopak :)

Tak to nevím, asi to bude opravdu povaha malé :mrgreen: co zuby? Starší mi takhle opičkovala, když ji lezly zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.19 22:12

@t-jani To by ji lezly 3 mesice v kuse :) Uz dlooouho jsem v pokuseni dat flasku, ale jak pise @Kristynka22 - mozna by to bylo uplne stejny, mozna bude delat opicky u vseho :)

• Citovat
  • Upravit
10461
9.11.19 06:42
@Anonymní píše:
Ahoj, mam 5 mesicu starou dceru a od 2. mesice se u prsa pretahujeme. Nejdriv se strasne vztekala, ted jak je vetsi, tak je spis netrpeliva, zajima ji vsechno ostatni, skrabe me, trha se, povida mi - proste se uz 3 mesice v klidu napije jen v polospanku a nebo kdyz ma fakt velky hlad. Vim, ze jsem urcite udelala nejaky veci, ktery tomu neprospely (napr. ma odmalicka dudlik a nebo kdyz se zacala vztekat, nezavrela jsem se s ni na 24 hodin do loznice, jak se radi), ale nejdu si ani tak pro radu, co s tim, to uz je pravdepodobne pozde, ale spis pro zkusenosti - je tu nekdo, kdo mel takhle neklidne dite, a zlepsilo se to, kdyz bylo starsi? Ja si kazdy mesic rikam, ze uz se na to ten pristi vykaslu, ale nikdy mi to neda. Dekuju :)

Je mozne, ze se to zlepsi, ale je taky mozne, ze ne. Nemyslim, ze bys delala nejake chyby, bude to spis temperamentem ditete. Taky mam deti, co jsou hodne „do sveta“ a jidlo je zdrzuje. Ja jsem i zkousela se s nimi zavirat, ale to bylo mozna jeste horsi, protoze rvaly nudou. Nebylo to porad, obdobi psich kusu se stridalo s obdobim vzorneho piti v klidu. Ale treba sceru jsem kvuli tomu odstavila v 15mesicich, driv nez jsem mela v planu, protoze jeji kojeni vypadalo asi tak: dychtive se prisala, horlive hltala, po necele minute se pustila, siroce se na me usmala a spustila nekolikaminutovy monolog, pri kterem neustale neco ukazovala. Jako ze u toho se neslo nesmat, ale kdyz ona videla, ze se smeju, jeste vic ji to povzbudilo. Kdyz se mi konecne poradilo ji zklidnit tak, ze se znovu prisala, pila 20 vterin a sahodlouhy monolog zacal nanovo. Tak misto kojeni cteme radsi leporela, resp. ona cte. Jestli ji to vydrzi, je mi uprimne lito jejiho budouciho manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 20:03

@Hoa Mai Hehehe :) Tak to se mam taky na co tesit. My ted zkousime prikrmy, ale je to za trest, protoze jeste nic nesni, ale ja ji nejsem pak schopna dokojit, protoze se u prikrmu probere a rozjede :) Kdybyste mel nekdo tip, jak na ni vyzrat, sem s nim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová