Zlobivá kočka v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15560
4.2.21 14:43
@topazio píše:
To ty tu urážíš, a ještě píšeš o násilí na kočkách. Prober se.

Ty by ses měla probrat. A podívat se na svoje příspěvky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.2.21 14:44
@Tarjei píše:
A kdyz jsem kdysi krajela maso, kocka se o me oprela prednima packama s vytazenejma drapama a poskrabala mi nohu. Proletela se vzduchem do obyvaku asi ctyri metry. Stacilo jednou. Ted se mi mota okolo nohou, mnouka, ceka na maso ale podrapat me uz si nedovoli.

milovnice zvířat.. 8)
se divím, že se ti nevychcala do postele. :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.21 14:44

@berusa.m takovou meli rodice. Krasavici. Byla jak spredena z koure. A pak ji nejakej s.rac schvalne prejel. U plotu byly videt stopy po gumach, ze ten clovek najel zamerne mimo silnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
4.2.21 14:45
@Šmoulice píše:
Z úvodního příspěvku mi přijde, že by se té kočky velmi ráda zbavila. Proto jsem jí napsala, že bych se jí zbavila taky. Ale třeba jsem to jen pochopila blbě. :nevim:
My si teda většinou zvířata pořizujeme po domluvě. Ale pokud by mu to vadilo, z důvodu, že to dělá takový bordel jako zde zmíněná kočka, tak bych neměla problém s tím, že by to zvíře dal pryč.
Bez důvodu bych s tím smířená nebyla. Ale v tomto případě, kdy kočka ničí byt, ubližuje drápaním, bych byla první, kdo by ji chtěl dát pryč.
A zvíře které nesneseme, si nepořizujeme. Ani když jeden ho má rád a druhý ne.

To je naprosto v pořádku. Ono to kotě bude fajn, jen chce vychovat, ale to se u kočky nějakým plácáním nedá. Ona chtěla psa, on jí ustoupil. On chtěl kočku od počátku. Psa, když nebudeš vychovávat, tak ti taky přeroste přes hlavu. Jenom se kočka prostě vychovává jiným způsobem. Závěrem - z mé oblíbené knížky - jsi zodpovědný za to, co jsi k sobě připoutal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
4.2.21 14:45
@topazio píše:
Ty jsi duševně nemocný člověk, stačí si přečíst tvé příspěvky o násilí, kterého by ses chtěla dopustit na kočkách.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teď mluvíš o sobě, že? Taky mi přijdeš velmi narušená.

Já jsem nikde nepsala, že bych se něčeho CHTĚLA dopustit.
ta tvá láska ke kočkám ti drobátko zatemnila mozek, co? A teď s vymýšlíš a slovíčkaříš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.2.21 14:46

Kočička koťátko a kocourek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.21 14:46

@Zwetta nikdy. Ona ma ze me respekt. A pritom k nikomu nema takovej vztah jako ke mne. Nastaveni hranic neni zadny nasili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.2.21 14:47
@Šmoulice píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teď mluvíš o sobě, že? Taky mi přijdeš velmi narušená.Já jsem nikde nepsala, že bych se něčeho CHTĚLA dopustit.
ta tvá láska ke kočkám ti drobátko zatemnila mozek, co? A teď s vymýšlíš a slovíčkaříš :roll:

Narušená jsi ty, už nevíš co kde píšeš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.2.21 14:48
@Tarjei píše:
@berusa.m takovou meli rodice. Krasavici. Byla jak spredena z koure. A pak ji nejakej s.rac schvalne prejel. U plotu byly videt stopy po gumach, ze ten clovek najel zamerne mimo silnici.

Z takových lidí je mi zle. :zed: Mám podobnou zkušenost. Jestli to bylo schválně nevím. Proto už kocoura ven samotného nepouštím. Chodíme spolu na zahradu, tam ho hlídám a za chvilku beru domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
4.2.21 14:48
@Blankaspl píše:
To je naprosto v pořádku. Ono to kotě bude fajn, jen chce vychovat, ale to se u kočky nějakým plácáním nedá. Ona chtěla psa, on jí ustoupil. On chtěl kočku od počátku. Psa, když nebudeš vychovávat, tak ti taky přeroste přes hlavu. Jenom se kočka prostě vychovává jiným způsobem. Závěrem - z mé oblíbené knížky - jsi zodpovědný za to, co jsi k sobě připoutal…

No, tak mám okolo sebe asi jen nezkušené pitomce, co kočku vychovat neumějí.
Málo kdo má normální kočku… Proto si trochu myslím, že kočka se snad ani vychovat nedá. :nevim:

Závěrem - z mé oblíbené knížky - jsi zodpovědný za to, co jsi k sobě připoutal…
přesně tak, a proto je zodpovědné zvířeti najít nový domov, když péči nezvládám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
4.2.21 14:52
@Šmoulice píše:
No, tak mám okolo sebe asi jen nezkušené pitomce, co kočku vychovat neumějí.
Málo kdo má normální kočku… Proto si trochu myslím, že kočka se snad ani vychovat nedá. :nevim:Závěrem - z mé oblíbené knížky - jsi zodpovědný za to, co jsi k sobě připoutal…
přesně tak, a proto je zodpovědné zvířeti najít nový domov, když péči nezvládám. :-)

Vidíš a já znám spoustu kočkařů a kočky máme normální a vychované :-) Kočka se samozřejmě vychovat dá. Ale jiným způsobem než pes. Ale nemáš kočky ráda, ok, já to beru. Milovat kočky není povinnost.
Na místě zakladatelky bych se bála toho, že když dáme milované kotě pryč a pes, kterého parner nechtěl, zůstane, tak ten vztah prostě půjde do kopru. Já bych se s tím nesrovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.21 14:54

@berusa.m no rodice maj ted cernobilyho kocoura, takovou mrchu nedobrou :D a to je rvac a dava si bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
4.2.21 14:56
@Blankaspl píše:
Vidíš a já znám spoustu kočkařů a kočky máme normální a vychované :-) Kočka se samozřejmě vychovat dá. Ale jiným způsobem než pes. Ale nemáš kočky ráda, ok, já to beru. Milovat kočky není povinnost.
Na místě zakladatelky bych se bála toho, že když dáme milované kotě pryč a pes, kterého parner nechtěl, zůstane, tak ten vztah prostě půjde do kopru. Já bych se s tím nesrovnala.

Vzhledem k tomu, že má každý rád to svoje a nejsou schopní se domluvit, tak to půjde do kopru stejně :-(
Já si nedovedu představit, že bych měla tolerovat takovou kočku. Stejně bych časem bouchla.
A evidentně teda ani jeden neví jak na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.21 14:57

@Šmoulice da se vychovat..podle my zkusenosti teda je potreba ty kocce dat prostor obecne. A najevo, co cloveku vadi. Ta nase bestie ze me asi taky cejti, ze ji mam rada, je opravdu muj milacek. A to mam i jiny zvirata. Ale ona je moje alter ego :mrgreen:..jsou veci, ktery u ni nedokazu odbourat, jako sikanovat mysi tim, ze lezi na boxu a zira na ne..ale aspon kdyz ji u toho nacapam, zdrha jak vystrelena z dela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.2.21 14:58
@Tarjei píše:
@berusa.m no rodice maj ted cernobilyho kocoura, takovou mrchu nedobrou :D a to je rvac a dava si bacha.

Tak hlavně ať si ho fakt dává. K nám na zahradu chodí už 3 roky Ragdoll od sousedů. Je to takový tlustý méďa. Věřím, že už je obrychtovaný a že se mu nic nestane. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný