Zlobivá kočka v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106663
4.2.21 17:20
@Lucie_Sx píše:
Dovedes si tohle predstavit s detma???
Uaaaaa, ja chci ten nanuk, uaaaa, kop kop.
Jiste Pepicku, tady ho mas, uz neplakej, co by sis pral jeste? :cert:Jinak ke kocce, ano, velka cast venkovnich kocek to proste v byte moc nedava.
Poridte jeste jedno kote, at si ma s kym hrat ;). Z bytu sice bude trosku kulnicka, ale kocka spokojena. Aspon chvili, nez dospeje a bude chtit ven za kocourama.
To už bude snad dávno vykastrovana
@Šmoulice píše:
Co se té kočky zbavit? A chlapovi říct, že utekla…
Já kočky nesnáším. A najít kočku na lince? Tak s tou kočkou třísknu o zem. To by nedostala jen po zadku :roll:
Kočka to je asi jediné zvíře, které bych v bytě nesnesla.

Tak to je solidní hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106663
4.2.21 17:35
@Šmoulice píše:
Já bych si od takové mrchy zničit byt nenechala. ;) Pokud partner kočce vše dovolí, podstrojuje jí a nedokáže ji zvládnout? Tak co.
Kočka by prostě letěla. Tohle bych nesnesla.

S takovou nenávisti bys snad na to vůbec nepristoupila, tak je zbytečné tu tvoji hnusnost takto prezentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106663
4.2.21 17:49
@unuděná píše:
A když si pořídíš dítě a ono se bude chovat tak, jak se třeba nelíbí tvému partnerovi, taky bude ok, když ho nenápadně odveze někam do babyboxu? :mrgreen: :mrgreen: Jako jasně, extrémní přirovnání, ale i kočka je závazek. Jednou si jí společně pořídili, takže kdyby jí takhle nenápadně vykopla, vůbec bych se nedivila partnerovi, kdyby následně velmi nápadně vykopl zakladatelku.
Nedovedu si představit, kdyby mi tohle udělal partner...... To by okamžitě skončil a zvíře bych doufám ještě našla. Nemám vůbec slov jaký šmejd by něco takového udělal.
@Šmoulice píše:
Já neberu zvíře jako věc. Ale jsou určitá zvířata, která mi do baráku prostě nesmí.
Protože nadělají víc škody, než užitku. Viz tady kočka přítele zakl. ;)
Kvůli blbé kočce jsou na pomalu na rozchod :roll:

A cpe ti je tam snad někdo? Tak žádné zvíře neměj a svoje vylevy si nech raději pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
4.2.21 17:50

@Venetia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ještě něco? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
4.2.21 17:53
@Matt 02 píše:
No ale určitě lepší, aby šli od sebe, než, aby spolu žili za takovou cenu, že ona tu kočku vyhodí a bude mu lhát. Co to je jako za vztah. Pokud jejich vztah rozvrátí hravé půlroční kotě, tak to asi nebude láska jak za hrob, to se asi shodneme ne?Navíc my nevíme, jak se ten chlap k tý kočce chová, jestli ji zakladatelka nesnáší, tak má možná jen tendenci tu kočku bránit. Po pravdě, u svého psa bych to dělal taky, naštěstí nemusím, tak se k němu chovám normálně. Zase se netvařme, že za vše může kočka, ve skutečnosti ta nemůže za nic a oba se podle toho co píše chovají divně. Ona zase preferuje psa, ale tak by to být nemělo. Oba jsou JEJICH společná zvířata, která s nima žijou v jejich společné domácnosti, takže systém moje, tvoje moc fungovat nebude.

Ano, na tom se shodneme ;)
I na tom, že se oba chovají divně. Ale že by to byly jejich společný zvířata? Hm, to mi úplně moc nepřijde.
Každej má to svoje, ač v jedné domácnosti. A proto to nějak nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.2.21 17:53
@Venetia píše:
S takovou nenávisti bys snad na to vůbec nepristoupila, tak je zbytečné tu tvoji hnusnost takto prezentovat

Souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.2.21 17:54
@Venetia píše:
A cpe ti je tam snad někdo? Tak žádné zvíře neměj a svoje vylevy si nech raději pro sebe.

Tolik nenávisti se jen tak nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106663
4.2.21 18:01
@Šmoulice píše:
Pokud je chlap takovej magor a kočička sem, kočička tam, tak nejspíš nesvolí k tomu, aby se jí našel nový domov.
Takže by jim stejně za chvilku nezbylo nic jiného, než jít od sebe. Každý se svým zvířetem. Když ta kočka bude zakladatelce tak vadit.
Nebo je jiný nápad jak to vyřešit? K oboustranné spokojenosti? :think:

Ne, jiná cesta není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
4.2.21 22:16

Já bych měla návrh, jak partnerovi otevřít oči a přivést ho k myšlence, že se kočce musí nastavit hranice.

Pochopila jsem, že jste v nájmu - pozvěte majitele bytu na kafe a až uvidí tu spoušť, předpokládám, že jeho reakce nebude „ťuťu-ňuňu kočička“.

Rizikem je, že vám neprodlouží nájem a budete muset zaplatit škody.
Což byste teda měli tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.2.21 22:53
@Venetia píše:
To už bude snad dávno vykastrovana

Nejsem příznivce brzkých kastrací :nevim:. Takže když kočka dospěje a než se vykastruje, může to být chvíli nepříjemné. Měsíc dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.2.21 22:56
@Anonymní píše:
@admin dobrý den, klidně to uzamkněte, nelíbí se mi, jak se tu z toho stalo válečné pole…

Každopádně děkuji všem za konstruktivní kritiku a rady. Byla jsem zaslepená tím, že jsem měla už opravdu nervy. Kočka zůstává a budeme na tom makat. Bavila jsem se s pár kamarady a dostavala jsem rady typu „zbav se jí, zahod ji, dej ji do útulku, řekni že utekla…“ to mi taky nepřidalo v tom to pozitivně změnit. Tady jsem ale konečně dostala nějaké rady (na ten pořad kočka není pes se určitě podívám) a hlavně povzbuzení s tím opravdu něco dělat. Vztah s přítelem máme skvělí, tohle je fakt jediná věc na které se neshodneme a ja to kvůli jednomu nezbednemu (ale i roztomilemu, sakra :D) zvířátku ničit nehodlám… Budem pracovat na tom, abych já měla větší vztah a přítel menší :P

Jinak opravdu prosím pochopte, že pro člověka co od mala žije se psy je těžké pomalu ze dne na den měnit postoj a brát doma kočku jako číslo 1, ale budu se snažit. A ne, opravdu nejsem šílená pejskarka, pes žije taky doma v bytě a musí se chovat tak, aby nezničil byt, nerušil sousedy a nebyl závislý (stylem že by stěkal na zavřené dveře, jako dělá kočka, což mimochodem dělá i na vchodové dveře, které opravdu zavřené být musí). Každopádně jak říkám, vzdát to s kočkou ještě nechci!

Tohle je sice všechno hezké, ale hlavně by měl zapracovat přítel na tom rozmazlování kočky.

To je snad pravidlo číslo jedna vůči zvířatům: když si něco nepříjemně vynucují, tak jim to nedat!!
Protože stačí dvakrát třikrát vyhovět a z klidného zvířátka se stane nesnesitelná bestie, kterou je pak pořádná práce zase přeučit zpátky.
Když tohle děláš třeba u koně, tak tě po pár dnech zašlape do země, protože má půl tuny a „může“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný