Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@topazio píše:
On by jí mohl říct buď já nebo pes. Nebo co s takovou?
Klidně by jí to říct mohl. Ale? Zakladatelka se k psovi nechová jak psychopat. ![]()
Nic se nemá přehánět. A pokud chlap tu kočku takto prožívá, tak je to dost divné.
@Šmoulice píše:
Já neberu zvíře jako věc. Ale jsou určitá zvířata, která mi do baráku prostě nesmí.
Protože nadělají víc škody, než užitku. Viz tady kočka přítele zakl.
Kvůli blbé kočce jsou na pomalu na rozchod
To je naprosto v pořádku, ale zakladatelka to tak zjevně nemá, tak proč jí radíš, ať kotě vykopne? Na základě toho, že ty bys jí doma nechtěla??
Když se dohodnete s partnerem, že budete mít hada/papouška/psa (doplň, co máš ráda) a on ho po týdnu nenápadně vypustí, protože ho nebaví a zjistí, že ho nesnese, budeš s tím v pořádku smířená?
@Šmoulice píše:
Klidně by jí to říct mohl. Ale? Zakladatelka se k psovi nechová jak psychopat.
Nic se nemá přehánět. A pokud chlap tu kočku takto prožívá, tak je to dost divné.
Psychopat? Jediný psychopat jsi tu ty.
@berusa.m píše:
Ahoj! Jak to dopadlo s tím kotětem, kterého se ta maminka chtěla zbavit, jelikož jí škrábe děti? Domluvili jste se nějak?
Ne, do zpráv mi jen nedávala a pak se přestala ozývat…snad to byl troll
@Matt 02 píše:
Napsala jste, že by jste ji vyhodila, to je rozdíl, než že jí prostě nechcete a proto si jí neporidite. Dokonce je to rozdil i v tom, že než aby jste si to vyřídila s chlapem a tedy jste našli kočce nový domov, což neschvaluji, ale v tomhle případě lepší, nechtěl bych být zvíře odkázané na nekoho takového. Ale druhá věc by jste to ani s tim chlapem neřešila, kočku vyhodila a ješte mu lhala a divala se mu do očí. No co s takovou….
Pokud je chlap takovej magor a kočička sem, kočička tam, tak nejspíš nesvolí k tomu, aby se jí našel nový domov.
Takže by jim stejně za chvilku nezbylo nic jiného, než jít od sebe. Každý se svým zvířetem. Když ta kočka bude zakladatelce tak vadit.
Nebo je jiný nápad jak to vyřešit? K oboustranné spokojenosti? ![]()
@topazio píše:
Psychopat? Jediný psychopat jsi tu ty.
Umíš něco jiného, než jen urážet? Nějak nejsou od začátku argumenty, tak jen útočíš. ![]()
@Matt 02 píše:
Snad to byl troll. A ne kr@va co se kotěte zbavila. ![]()
@Matt 02 píše:
Ach jo. Tu diskuzi si taky pamatuju, snad to byl troll.
@Šmoulice píše:
Umíš něco jiného, než jen urážet? Nějak nejsou od začátku argumenty, tak jen útočíš.
To ty tu urážíš, a ještě píšeš o násilí na kočkách. Prober se.
@unuděná píše:
To je naprosto v pořádku, ale zakladatelka to tak zjevně nemá, tak proč jí radíš, ať kotě vykopne? Na základě toho, že ty bys jí doma nechtěla??Když se dohodnete s partnerem, že budete mít hada/papouška/psa (doplň, co máš ráda) a on ho po týdnu nenápadně vypustí, protože ho nebaví a zjistí, že ho nesnese, budeš s tím v pořádku smířená?
Z úvodního příspěvku mi přijde, že by se té kočky velmi ráda zbavila. Proto jsem jí napsala, že bych se jí zbavila taky. Ale třeba jsem to jen pochopila blbě. ![]()
My si teda většinou zvířata pořizujeme po domluvě. Ale pokud by mu to vadilo, z důvodu, že to dělá takový bordel jako zde zmíněná kočka, tak bych neměla problém s tím, že by to zvíře dal pryč.
Bez důvodu bych s tím smířená nebyla. Ale v tomto případě, kdy kočka ničí byt, ubližuje drápaním, bych byla první, kdo by ji chtěl dát pryč.
A zvíře které nesneseme, si nepořizujeme. Ani když jeden ho má rád a druhý ne.
@unuděná bohuzel to neni z my hlavy, tak ji pojmenovali v utulku. Je to takova moje miluna
ale i tak jsem na ni prisna, kdyz prehani svoje blbnuti.
@Šmoulice píše:
Umíš něco jiného, než jen urážet? Nějak nejsou od začátku argumenty, tak jen útočíš.
Ty jsi duševně nemocný člověk, stačí si přečíst tvé příspěvky o násilí, kterého by ses chtěla dopustit na kočkách.