Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@petulka80 píše:
@martina.se![]()
tryskomys jsi vystihla správně…víc se k reakci od paní vyjadřovat nebudu…
@petulka80 píše:
Děkuji. Napsala jsem to blbě zasahuje do fyzi…což je rustova kost či co. Takže nemůže na ni stát, ale obstojně aspoň smejdi, leze. Spíš se mi jedná o to, aby i to letem nemělo vliv nějak na srust kosti.
Lezeni nicemu nevadi. Doktorka striktne narizovala stat za zadkem a okamzite zamezit stoupani nebo rychle sundat dolu. Jde o to zatizeni pri stoji a take muze dojit k posunu kosti.
@tulipán super…mi prd řekli…jen zákaz stoupání…když jsem se ptala na lezení prý max zvládne po prdeli…no a on leze úplně v pohodě…
Tak jsem nevěděla, zda mu to ještě neublizi ![]()
@petulka80 Beru to, ze mate zlomeninu nekde od kolene dolu. U stehenni kosti zkusenost nemam. Ale na to stoupani doktorka hrozne tlacila, ze to nesmime dopustit, ze je to moc dulezite.
@kve-tinka píše:
@martina.se kluk mi obstojně chodil ve 13.měsících, ale zlomit si nohu? Vždyť ty děti jsou jak z gumy.
To sem si myslela taky nez si zlomil syn holeni kost v roce a pul. Chodil i se sadrou
.Nastesti se to dobre zahojilo.
Dcera si zlomila berec obe kosti steheni i lýtková ve dvou letech mela ji i rovnanou pod narkozou strašili nás taky s růstem ale nikdy žádné problémy neměla dnes je jí jedenáct a vše ok.
@petulka80 píše:
@Pudloslava a kde ji máte zlomenou?
Už se to zahojilo, je to 6 LET
tibie, zlomenina vrboveho proutku, nic vazneho. Jeden lekar mu dokonce ani nechtel dat sadru, skoda, ze jsem na nej tehda nedala.
Ja jsem dostala radu „mel by polehavat a nohu mit ve zvysene poloze“. v 11 mesisich! tak jsem to odkejvala ![]()
@Pudloslava jo to tam máme taky napsáno tibie berce zasahuje do fyzi…