Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, dcera mi ráno vypila zkažené mléko, bylo včera otevřené, nalila jsem ji ho do lahvičky a trochu ohřála v mikrovlnce, dcera ho normálně vypila. Teď z toho chtěl manžel dělat kafe a smrdělo, ochutnal ho a prý bylo hnusné (ale ne klasicky kyslé). Dcera je zatím v pohodě. Je tu už 6 hodin, myslíte, že bude v pohodě (případně se pos..e) nebo mám začít plašit? Díky za zkušenosti
Myslim, ze max bude brichabol a prujem. Neplasila bych a pockala co bude.
Tak co by si s tim chtela ted delat. Budto se po…, nebo ne. Dala bych probiotika nebo jogurt.
Asi se pěkně po… Krabicové snad ani nekysne ne? Jen hořkne? Vím že se to netýká úplně dotazu, ale dítěti je krabicové mlko k prdu, kupuj jiné než UHT
Nebo se mohlo v lednici za těch pár hodin zkazit? Protože manžel to musel vyplivnout, že to bylo hodně hnusné, je divné, že by dcera vypila celou lahvičku ![]()
@gerose píše:
Ahoj, dcera mi ráno vypila zkažené mléko, bylo včera otevřené, nalila jsem ji ho do lahvičky a trochu ohřála v mikrovlnce, dcera ho normálně vypila. Teď z toho chtěl manžel dělat kafe a smrdělo, ochutnal ho a prý bylo hnusné (ale ne klasicky kyslé). Dcera je zatím v pohodě. Je tu už 6 hodin, myslíte, že bude v pohodě (případně se pos..e) nebo mám začít plašit? Díky za zkušenosti
Plašit můžeš, ale celkem nechápu, co by jsi s tím chtěla dělat.
@gerose pokud bylo tak moc hnusné tak by ho asi dítě nevypilo, ale myslím že nic nehrozí. Jako píše pudloslava. dej jogurt s bifi kulturou
@lleennttiillkkaa píše:
Plašit můžeš, ale celkem nechápu, co by jsi s tím chtěla dělat.
Třeba vypláchnout žaludek
Ne to si dělám legraci, nevím, spíš jsem potřebovala uklidnit, že se fakt max. po…
Děkuji za info, zkusíme ten jogurt a budeme doufat, že se nic nestane
@gerose píše:
Třeba vypláchnout žaludekNe to si dělám legraci, nevím, spíš jsem potřebovala uklidnit, že se fakt max. po…
Hele to ať se snad radši posejří a pobleje, než aby musela na výplach, to je hnus fialovej ![]()
@gerose píše:živý, což jsou prý všechny
@Pudloslava a jaký jogurt?
@jahuhudka asi bylo spíš hořké