Zlomená noha v roce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
412
10.5.16 22:59

zlomená noha v roce

Maminky, můj roční syn si zlomil nohu tak nešťastné ze to zasahuje az do fazy. Což je nejaka rustova kost…máte někdo zkušenost? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
11.5.16 06:06

Do čeho???
Jinak teda „klobouk dolů“ když si dítě zlomí nohu v roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.5.16 06:47

Já jsem si zlomila nohu když mi bylo 15 měsíců. Běžela jsem za bráchou a zakopla o nohu postele tak šikovně, že jak jsem padala, tak mi noha zajela pod tu postel.
Měla jsem sádru od kolene dolů a následky žádné nemám. Akorát mě pak ještě aspoň takových 10 let ta noha bolela při změně počasí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.5.16 06:48

Zdravím, syn si v 15m zlomil stehenní kost, taky nešťastnou náhodou, nešlo to uhlídat, zkrátka špatně spadnul. U starších dětí se tato zlomenina operuje, u tak malého nám řekli, že právě kvůli té růstové části, kterou by mohli při operaci poškodit, se neoperuje. Měsíc jsme si poleželi v nemocnici kdy byl syn zavěšený za obě nohy (zní to hrozně, vypadalo to hrozně, ale pomohlo to). Pak měsíc nohu v sádře a pak se znovu učil chodit. Přeju hodně sil a brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.5.16 06:58

@kve-tinka :roll:

@petulka80 s ročním zkušenost nemám, ale bratr si zlomil ruku na začátku puberty a hned u růstové štěrbiny (nebo jak se to přesně nazývá) se mu udělala cysta. Vyplnit se mohla až po dokončení růstu, nechtěli do toho nijak zasahovat, aby nezastavili růst té končetiny. Co na to lékaři? Pokud jde o nekomplikovanou zlomeninu, asi by to mělo být dobré, ne? (bude se určitě hodně hlídat, zda noha dobře roste). :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 07:32
@kve-tinka píše:
Do čeho???
Jinak teda „klobouk dolů“ když si dítě zlomí nohu v roce…
:mrgreen: co je na tom k nepochopení? asi doma nemáš tryskomyš, že :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
11.5.16 07:37

Taky se hlásím do klubu - zlomená noha v 11m - pád z nosítka (rozepla se přeska). Naštěstí nic komplikovaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
11.5.16 07:54

Sice neporadím přímo s problémem, co má dítě zakladatelky. Ale prvorozená měla taky v roce nalomenou kost. A to byla (a je), co fyzické aktivity týče, klidné dítě. Ale prostě se probudila v postýlce a řvala. Jsou dvě varianty. Buď ji nešťastně strčila do šprušlí nebo si na ni nešikovně sedla. Měla dlahu.
Takže dítě ani nemusí být tryskomyš, aby se toto stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.5.16 08:33

@martina.se kluk mi obstojně chodil ve 13.měsících, ale zlomit si nohu? Vždyť ty děti jsou jak z gumy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 08:40
@kve-tinka píše:
@martina.se kluk mi obstojně chodil ve 13.měsících, ale zlomit si nohu? Vždyť ty děti jsou jak z gumy. :mrgreen:

stačí blbý pohyb, jo, děti jsou gumový, ale né nerozbitný.. kámošce lítal v 8 m a v 10m
vzal střemhlav schody, protože přelezl zábranu - měl naštěstí zlomenou jen nohu.. nikdy nevíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16332
11.5.16 12:44

@petulka80 U syna doktorka zjistovala, jestli prasklina nezasahuje do rustove casti. Ale rikala, ze kazda detska zlomena muze zpusobit komplikace s rustem. Ovlivnit to nejde, jen sledovat a pak pripadne resit operacne. Soused po zlomenine paty rustove problemy mel, jako dite kulhal, nez nekoho napadlo, ze se jedna o tento problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.5.16 13:51

Děkuji. Napsala jsem to blbě zasahuje do fyzi…což je rustova kost či co. Takže nemůže na ni stát, ale obstojně aspoň smejdi, leze. Spíš se mi jedná o to, aby i to letem nemělo vliv nějak na srust kosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.5.16 13:51

Lezeni.. tam ma byt. Pitomej telefon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.5.16 13:58

@Kakika díky za uklidnění…bojím se aby vše bylo dobre…na kontroly chodíme po 5 dnech na rtg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.5.16 13:59

@martina.se :lol: :lol: tryskomys jsi vystihla správně…víc se k reakci od paní vyjadřovat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák