Dítě sraženo autem - řešit, neřešit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72725
6.5.16 12:13

Dítě sraženo autem - řešit, neřešit?

Ahoj, jen takový průzkum. Do kluka drklo auto - naštěstí to ustál, má jen odřenou nohu.. řešili byste dál, nebo to nechali plavat - myšleno prohlídka u dr atd :think: přepokládám, že pod auto vlítnul sám, bo je pakoš, jen si říkám, jestli s ním pro jistotu nejet k dr a jak vždy vím, tentokrát váhám. Nefláknul sebou, do hlavy se nebouchnul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30302
6.5.16 12:15

@martina.se jestli to byl náraz, že nespadl, ustál to, tak bych pozorovala a kdyby si stěžoval na bolest nebo něco, ihned bych vyrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
6.5.16 12:17

Pokud nespadl a nemá nohu oteklou, neboli ho..nesla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
6.5.16 12:18

@martina.se Když sebou neflákl, do hlavy se nebouchl, tak bych nikam nejela…
(Jinak chudák ten řidič, já bych byla na infarkt…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.5.16 12:22

Já bych jela. navíc u škod na zdraví se ma volat policie. kdyby se mu později objevila větší škoda na zdraví, těžko byste to pak dokazovali pojišťovně, pokud byste chtěli nárokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.16 12:25

Díky.. až vychladnu, uvidim, to asi stejně.. jako potlučenej nevypadá, ale nejradši bych ho krutě ztloukla já.. díky bohu za řidičovu duchapřítomnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
6.5.16 12:26

Šla bych. Jsem plašan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Mer11 píše:
Já bych jela. navíc u škod na zdraví se ma volat policie. kdyby se mu později objevila větší škoda na zdraví, těžko byste to pak dokazovali pojišťovně, pokud byste chtěli nárokovat.

jako řidič ho kontroloval, všechno.. já u toho nebyla, ten truhla tam vběhnul u školy :zed: říkal mi to teď, jak dojel dom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880

Já bych asi jela.. Jenom pro klid, že by ho doktorka prohlédla. Na tom přece nic neni..
Myslím, že by se i doktorka víc příkláněla raději kontola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
6.5.16 12:27

Já ti nevím, já bych asi jela. Přecejen auto do něj zřejmě narazilo, asi bych plašila a bála se třeba poranění sleziny. Asi bych vyhodnotila podle toho, jak se mi to jevilo, kdybych to viděla. Kdybych to neviděla, tak bych pro svůj klid asi jela. Ale já jsem plašan, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.16 12:27
@J_Doe píše:
@martina.se Když sebou neflákl, do hlavy se nebouchl, tak bych nikam nejela…
(Jinak chudák ten řidič, já bych byla na infarkt…)

jo, řidiče je mi líto, takový infarkťák je moje noční můra.. naštěstí byl fakt dobrej, aji kluka kontroloval.. já bych ho asi zabila - ručně - po zjištění, že mu nic není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.16 12:30

@Genovesa to já vesměs taky, ale kluk není zas takový prcek - 10 let, 160 cm, takže se snažim vychladnout, reagovat nějak normálně.. na nic si nestěžuje, prohlédla jsem ho, nikde nic jiného neobjeveno… on řval, ale spíš proto, že věděl, že se budu zlobit jeho nepozornosti :zed: být to malý prcek, letim, neváhám.. jsem se potřebovala uklidnit :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
6.5.16 12:30
@martina.se píše:
jo, řidiče je mi líto, takový infarkťák je moje noční můra.. naštěstí byl fakt dobrej, aji kluka kontroloval.. já bych ho asi zabila - ručně - po zjištění, že mu nic není..

Jasně, tak ani jedna jsme to neviděly. ALe první, co mě jako řidičku napadlo je, že bych děcko hodila do auta a zavezla na rentgen. Nebo aspoň mámě. Ale tak zas ty děti učíme, že nemají lézt nikomu do auta, že. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.16 12:32
@Genovesa píše:
Jasně, tak ani jedna jsme to neviděly. ALe první, co mě jako řidičku napadlo je, že bych děcko hodila do auta a zavezla na rentgen. Nebo aspoň mámě. Ale tak zas ty děti učíme, že nemají lézt nikomu do auta, že. :nevim:

však právě, tohle je jasná klukova chyba.. řidič i lidi okolo navrhovali sanitku, ale kluk řekl, že dobrý - on nevypadá zase tak mladě, tak ho nechali jít.. no, pomalu vychládám.. já ho snad začnu všude vodit.. uf… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
6.5.16 12:34

@martina.se Tak to asi jo, pokud už je takhle velký a auto ho vzalo předem, tak by trup neměl být zasažený, když nespadl. Prohlatej mu radši sem tam břicho, jestli není tvrdé, nebolí. Nebo jestli se neobjeví modřina někde. Přecejen to mohl být šok i pro syna a nemusí si vše pamatovat jasně. Moc přeju, ať je OK :hug:. No a já, plašan, bych tak 2× v noci vstala, zkontrolovala břicho a tep na zápěstích. Je-li dobře hmatný, je i dobrý krevní tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák