Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj Maminky předevčírem jsem si zlomila nohu mám zlomeninu bérce, ale mám teď takový problém mám jít na operaci měla jsem veliký otok tak mi dali sádru a mám přijít ve čtvrtek. Ale otok mi už se zdá splaskl ta noha už bolela hrozně jako kdyby ta zlomenina přicházela k sobě, ale teď už to vůbec nebolí a přijde mi, že se mi otok udělal víš přímo na lýtku tam kde je to zlomené což předtím nebylo. Navíc mě ta noha trošku brní a přijde mi necitlivá prsty vše cítím, ale ta kůže mi přijde taková necitlivá. A vůbec mě to nebolí když stím pohnu a to se ještě před hodinou nestalo. Jen chci říct, že injekce na roztažení cév si podávám. Měl jste to někdo podobně nechci stím ject hned na pohotovost. Děkuji Předem za rady
Oživuji diskuzí…jsem 3.5 týdne od operace zlomeniny berce (lytkova a holení kost) lytkova kost už mě dávno neboli, bolí mě pořád holeň, nemám žádnou dlahu, sadru nic. Jen bez došlapu 6 týdnu, jak probíhala rekonvalescence? Co dál čekat? Kdy to přestalo zcela bolet? Za jak dlouho šlo chodit od prvního nášlapu atd? Díky
@Jj.Mm ahojky, koukám, že jsi se tu vypovídala sama sobě. Jestli si ještě z rekonvalescence něco pamatuješ, budu ráda za rady. Mám týden po operaci. Chození na záchod je utrpení, strašně to bolí ve svislé poloze, když noha visí. Vytahovali ti šrouby? Já má vnitrodrenivy hřeb