Jak poznám zlomený nos

Napsat příspěvek
Velikost písma:
758
3.9.15 16:47

@ivašot. asi tak, kdyby mela pani/slecna zlomenou nohu tak by si to asi taky musela nejak zaridit, navic to psala o pul ctvrte a to at mi nerika, ze nic nejede do okresniho mesta a zpet.. vetsina lidi pracuje ve mestech a musi se nejak dostat z prace na vesnici, protoze ne kazdy ma v dnesni dobe auto prece jen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
3.9.15 16:51
@Neff píše:
@ivašot. asi tak, kdyby mela pani/slecna zlomenou nohu tak by si to asi taky musela nejak zaridit, navic to psala o pul ctvrte a to at mi nerika, ze nic nejede do okresniho mesta a zpet.. vetsina lidi pracuje ve mestech a musi se nejak dostat z prace na vesnici, protoze ne kazdy ma v dnesni dobe auto prece jen

No bude to muset nějak vyřešit, protože taková hnutá nosní přepážka pokud se nesrovná, dělá pak v podstatě doživotní problémy. Nebo se musí napravovat operací, což taky není bůhví jaký med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
3.9.15 16:54

@ivašot. no ja nevim, co cekala, ze ji tady nekdo napise „trhni s nosem o 20 stupnu do leva, zaskakej na prave noze 20krat a nos mas v cajku“ asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749
3.9.15 17:04

@karkulka1283 Ne, neměla RTG zlomeninu nepotvrdil… ale nevím co to s tím má společného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.17 07:34

Zlomený nos

Včera večer jsem si dala o skříň ránu do nosu. Křuplo mi v něm až jsem se lekla. Tekla mi krev a zlzeli mi trochu oči, ale žádné otoky. Rodiče to neřešili, ale dnes ráno jsem si pohybovala nosem a křupe v něm. A boli me jenom levá část. Projisrotu se ptám než bude pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.22 15:11

Zdravím včera jsem dostal v klubu čelo na nos nos mám rovny ale docela natekly nebolí to jenom M dotyk prosim vás myslíte že bych měl jít k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.6.23 11:33

Nevím asi máme zlomený nos

Dobrý den mám tělesně nemocnou dceru a včera se mi překlopila s kočáru!!! Má docela dost natekle oko a fialové a i nos má nateklí ráno vstala a čelí nos mnela zalepeny od krve mám strašný strach ale bílí SME předevčírem u lékaře a rekl mi že to vypadá že není zlomený ale jsme v Anglii tak nevím co očekávat stalo se to poprve :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65270
3.6.23 12:06
@Pbvtj píše:
Dobrý den mám tělesně nemocnou dceru a včera se mi překlopila s kočáru!!! Má docela dost natekle oko a fialové a i nos má nateklí ráno vstala a čelí nos mnela zalepeny od krve mám strašný strach ale bílí SME předevčírem u lékaře a rekl mi že to vypadá že není zlomený ale jsme v Anglii tak nevím co očekávat stalo se to poprve :,( :,( :,( :,(

A co cekas od tohoto prispevku. Tezko ti nekdo poradi. Pokud delali rentgen a rekli, ze to neni zlomene, tak to asi zlomene nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
3.6.23 12:52
@Pbvtj píše:
Dobrý den mám tělesně nemocnou dceru a včera se mi překlopila s kočáru!!! Má docela dost natekle oko a fialové a i nos má nateklí ráno vstala a čelí nos mnela zalepeny od krve mám strašný strach ale bílí SME předevčírem u lékaře a rekl mi že to vypadá že není zlomený ale jsme v Anglii tak nevím co očekávat stalo se to poprve :,( :,( :,( :,(

Včera se ti překlopila a předevčírem jste to ukazovali doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.24 04:19

Jak poznám zlomený nos

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li tu má někdo zkušenosti se zlomeným nosem. Včera večer na mě můj pes skočil, nejspíše mi chtěl dát pusinku, ale měl kovový náhubek a silou mi praštil do nosu. Strašně to zabolelo, nevím jestli v tom křuplo, protože to byl šok v tu chvíli. Vyjeli mi až slzy z bolesti. Šla jsem hned domů, kde mi začala téct krev a do 15 minut nos otekl. Táta říká že to mám naražené, já s tím zkušenosti nemám, ale hrozně to bolí, nemůžu ani otočit hlavou, protože i tenhle pohyb bolí :zed: :nevim: Byla bych ráda za radu ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65270
7.2.24 07:47
@Nala2 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li tu má někdo zkušenosti se zlomeným nosem. Včera večer na mě můj pes skočil, nejspíše mi chtěl dát pusinku, ale měl kovový náhubek a silou mi praštil do nosu. Strašně to zabolelo, nevím jestli v tom křuplo, protože to byl šok v tu chvíli. Vyjeli mi až slzy z bolesti. Šla jsem hned domů, kde mi začala téct krev a do 15 minut nos otekl. Táta říká že to mám naražené, já s tím zkušenosti nemám, ale hrozně to bolí, nemůžu ani otočit hlavou, protože i tenhle pohyb bolí :zed: :nevim: Byla bych ráda za radu ;) :mavam:

Jdi k doktorovi, oni ti to případně zpevní. Tady ti tezko nekdo rekne, co s tom mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák