Zlozvyk 2 leté dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
12.11.16 19:28
@pavlinacurdova píše:
Mě plenka také nevadí..venku ji nepotřebuje..jenom když je doma. Nejspíš si myslí, že je to pro ni nějak špatné. Řikala jsem kolikrát, že až ji nebude potřebovat tak ji odloží jako odkládají děti dudlík. Jenže si to nenechá rozmluvit.Ted malou dává spát bez plenky. Vždy jsem jí uspávala já. Ted jí uspává on aby nehledala plenku.Je fakt, že už 2 dny se po ní neschání, ale bojím se aby jí to neublížilo. Protože ted když se rozčílí nebo brečí tak už si nemá co vzít. Tak nevím..zda jí nenajít něco nového což doufám nebude metrová Minie.

a ty to dovolíš? to se nemůžeš za malou postavit? tatí nek si cosi umane.. cosi nesmyslného a proti přírodě a ty to dovolíš.. no nazdar - chudák děcko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 21:34

Emmča rozhodně chudák není. Jen se snažíme nehádat kuli blbostem. Mě šlo o to zda je tohle vážná věc a zda to někdo řeší také. Kdybych vše chtěla řešit hádkami tak už jsme v sobě a ničemu by to moc nepomohlo. Vážím si všech příspěvků. Některé mi daly hodně, některé jsem hodila za hlavu. Plenku jsem Emmičce vrátila po tom co si přítel přečetl odpovědi a zjistil, že i jiné děti mají svoje plenky nebo plyšáky. Jinak odpověd na jeden příspěvek..nemáme problémy v rodině..vše řešíme v klidu a Emmička je milovaná. Jelikož je zatím jedináček a já s přítelem se jí věnujeme po celý den tak doufám, že nemá důvod trpět depresí. Ale také se mohu mýlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
12.11.16 23:08

Budte v klidu..muj maly mel cumel a plinku skoro do peti let.. nekteri me tady ukamenujou počítám s tim. sle me to vubec nevadilo. smudlal se s ni pod nosem a v uchu.. ted je mu sest a a plinku uz si ani nevzpomene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
12.11.16 23:23
@pavlinacurdova píše:
Mě plenka také nevadí..venku ji nepotřebuje..jenom když je doma. Nejspíš si myslí, že je to pro ni nějak špatné. Řikala jsem kolikrát, že až ji nebude potřebovat tak ji odloží jako odkládají děti dudlík. Jenže si to nenechá rozmluvit.Ted malou dává spát bez plenky. Vždy jsem jí uspávala já. Ted jí uspává on aby nehledala plenku.Je fakt, že už 2 dny se po ní neschání, ale bojím se aby jí to neublížilo. Protože ted když se rozčílí nebo brečí tak už si nemá co vzít. Tak nevím..zda jí nenajít něco nového což doufám nebude metrová Minie.

Ježíši, netrapte ji :zed:. Vždyť přece vůbec o nic nejde… tvůj přítel je magor, dělat takové drama z plenky :roll: :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
12.11.16 23:27

Jinak můj malý má taky plínku „muchlínku“, nikdy jsem se nad tím nepozastavila. Byly doby, kdy jsem jí musela prát tajně, a stejně to pak poznal a byla scéna :). Teď, ve třech a půl, už jí poslední dobou vůbec nepotřebuje, ale furt jí máme mezi plyšákama. I kdyby jí měl až do 10ti, nevidím na tom nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
13.11.16 07:42
@ivonnet píše:
Jinak můj malý má taky plínku „muchlínku“, nikdy jsem se nad tím nepozastavila. Byly doby, kdy jsem jí musela prát tajně, a stejně to pak poznal a byla scéna :). Teď, ve třech a půl, už jí poslední dobou vůbec nepotřebuje, ale furt jí máme mezi plyšákama. I kdyby jí měl až do 10ti, nevidím na tom nic špatného.

Když jsem řekla dceři, že je kočka taková umoulaná a bylo by dobré ji přeprat. Tak začala natahovat, že to bez kočky nezvládne.
Kočka nebyla praná asi 2 roky. Teď jsem jí konečně přemluvila. Úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
13.11.16 07:49

Syn to ma taky - hodne na spani, ale asi pul roku ji tahal cely den, do obchodu, do kocarku, vsude. Mne uz to zaclo vadit, jak s tim vytre vsude mozne a pak to zuzla. Tak jsem jednoho dne rano vysvetlila, ze plinka ho celou noc hlidala, je unavena a musi jit spinkat do postylky - tsk jsme ji tam dali, udelali papa a hotovo. Ted to dela sam, ma ji jen na spani. Obcas si ji vytahne rano, pokouse a da spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
13.11.16 10:31
@pavlinacurdova píše:
Emmča rozhodně chudák není. Jen se snažíme nehádat kuli blbostem. Mě šlo o to zda je tohle vážná věc a zda to někdo řeší také. Kdybych vše chtěla řešit hádkami tak už jsme v sobě a ničemu by to moc nepomohlo. Vážím si všech příspěvků. Některé mi daly hodně, některé jsem hodila za hlavu. Plenku jsem Emmičce vrátila po tom co si přítel přečetl odpovědi a zjistil, že i jiné děti mají svoje plenky nebo plyšáky. Jinak odpověd na jeden příspěvek..nemáme problémy v rodině..vše řešíme v klidu a Emmička je milovaná. Jelikož je zatím jedináček a já s přítelem se jí věnujeme po celý den tak doufám, že nemá důvod trpět depresí. Ale také se mohu mýlit.
:dance: :dance: :dance: Mám moc velkou radost!!! Ať se vám daří. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.11.16 12:07

Tak ja bych byla rada za plenku syn kdyz ma problem chce moje prso a napít se :))))) ma teda rok a pul:) ale myslim ze plenku oddelate lip jak ja kojení:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí