Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Další
sýr Palouček, melír a ty další přibl. blé dotazy jsem raději už zapomněla - a jak nám ublížit? narodí se ti maková panenka nebo motýl emanuel, asi ![]()
jestli to bylo fakt žluklé, tak ti může být akorát blbě, ale dítěti třetí ruka nenaroste
@stinga píše:
Dalšísýr Palouček, melír a ty další přibl. blé dotazy jsem raději už zapomněla - a jak nám ublížit? narodí se ti maková panenka nebo motýl emanuel, asi
jestli to bylo fakt žluklé, tak ti může být akorát blbě, ale dítěti třetí ruka nenaroste
Na sýr paloucek si taky pamatuju🤣proto jsem si říkala, jestli to není ta samá, když dokáže sníst 4kusy zlukleho makovnika🤣
@Mayaa007 píše:že, nechápu jak někdo může s prominutím „sežrat“ 4 kusy něčeho zkaženého
Na sýr paloucek si taky pamatuju🤣proto jsem si říkala, jestli to není ta samá, když dokáže sníst 4kusy zlukleho makovnika🤣
@stinga píše: že, nechápu jak někdo může s prominutím „sežrat“ 4 kusy něčeho zkaženéhoa s chutí?
Třeba má covid a ztratila cich🤪
@Mayaa007 píše:
no toho by se měla bát víc, než žluklého maku ![]()
@Mayaa007 píše:
Tak teď jsi zakladatelku uklidnila
Teď už na nějaký žluklý mák ani nepomyslí ![]()
@Moringa píše:
Tak teď jsi zakladatelku uklidnilaTeď už na nějaký žluklý mák ani nepomyslí
@Moringa píše:
@Moringa píše:
@Moringa píše:
Tak důležité je, že chuť ještě má 😄,sorry ale nemůžu si v této diskuzi pomoct😀
Jako malé děti, to nemáte vlastní rozum, to je daleko horší než nějaký žluklý mák, na to fakt neumřete, spíš na tu blbost
Holky, upekla jsem makovec a s takovou chuti snědla asi čtyři kusy a až u čtvrtého mi přišlo divné, že je ke konci nahorkly, pak mi došlo, že je pravděpodobně zlukly. Jsem v šestém měsíci těhotenství. Mohlo nám to ublížit? Jsem hloupá..