Žlutá stolice u dospělého člověka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.24 21:37

Dobrý den, tohle jsem řešila už 2× a měla jsem tyto potíže i měsíc a nejen po ránu. Jednou to bylo po lékách (brala jsem antbiotika, probiotika). Vymizelo to samo. Podeuhé typovali z nadměrného tuku - počítá se i sýr. A opravdu, když i děti zbaští tučný sýr, měly několik dnů tyto problémy. Já byla na UZ a našli jen kamínek a jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
9
27.3.24 08:40

Aktualizace

Proti helycobakteri proti nesnasenlivosti lepku a ktomu pridruzene celiakii ale bez potvrzeni podle CRP mam v sobe nejaky zanet ale na antibiotika to neni rikam problem s travenim mam porad i bolest v v podpazdi v boku je porad jen neni zatim ATAKOVA jak ve francii.nici mi to soukromy i pracovni zivot citi se jak bych to rekl na 50 %vykonu citim slabost vyjdu pomahal sem na skole odnest nekolik stolu ze ctvrteho patra a ze me lilo sotva sem popadal dech pritom kamarad byl v pohode i jeho tata je to jak kdyby jste ztratili vykon kdyz to tak reknu brnime ruce a nekdy mi v litne bolest do leveho stehna jak rikam citim srdce chveni slabost urcite psychyckej stres emocni stres umrel mi tata minuli rok v lednu musel sem k soudu zajistit pravnika veci kolem i kdyz sem tatu prakticky neznal…ja se chci venovat na plno sve praci rizeni a sve rodine bejt zas plny sily kterou nemam to je vsechno fungovat normalne ja rok zpatky nevidel prakticky ze nejakyho doktora mam…takze hypochondr nejsem kdyz to tak reknu nekdo dostane infarkt umre namiste nekdo dostane infark zachraniho a nekdo zacne mit problemy nezjisteneho vyznamu priciny ktera se projevi casem a az pak muze nastat dotycny infark takze je to vlekla vec ktera se blbe resi ale symptomy ktere mam uz sou fakt na hrane snesitelnosti jak vam tohle pisu picituje chveni na hrudi jak kdyz vam cuka vicko na oku ale mate to tu na hrudi asi tak jedu vylozit nalozit a do ceska zitra rano doktor bohuzel driv to nejde

Jinak mam potvrzene zvyseni cholesterolu ale to jak kdyby doktor prehledl…kazdopadne dekuji za nazor a komunikaci😉 👏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.3.24 08:58

Prvotni problem je tohle rok zpatky antibiotika po mesici bolest v levem boku spatne traveni dieta zmena stravy vice pohybu furt bolest v levem boku po diete sem se citil lepe pak covid a momentalne ve zkratce citim poruchu srdce udal se v tele proces ktery mi narusil funkcnost tela pravidrlne kazdy den vypiju 2,5 +- litru ciste kojenecke vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.4.24 08:56

Aktualizace

Momentálně se hlídá srdce holterem na 4 dny echo srdce v týdnu bude a zaplatim si ještě nezávislé jine kardio + krevní testy jestli sem nechytl nejakou prasivinu znejaky zeme…bo to co bylo v evrope vymicene bakterie a viry tak se to sem vraci z východního bloku a je to tu na novo…jedno velky špatný co se děje…člověk aby se očkovat na všechno…kdo mate penize očkujte se! Syn rok zpatky měl pneumokoka v hlavicce a operovalyho mel bolesti hlavy…to ze to neuvidíme neznamená ze to neexistuje bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.4.24 15:29

Aktualizace

Tak po dalších kontrolách, mám zvětšenou slezinu a to od začátku těchto problému, testy jaterní ukazuji ukázkový stav ale na sonu mam zvětšená i játra, měl sem všeho dost a zaplatil sem si nezávislé krevni testy na všechno v hodnotě cca 5000 sem pozitivní na infekční vir z echo vyšetření mam závěr na hepatosplenomegalie.

Další vyšetření bude v pondělí na infekční… budu dal informovat vzhledem k tomu ze jezdím kamionem po celem světě je možné/víc než pravděpodobné od hmyzu po wc sem se někde nečím nakazil ted už se bližím k čemu a jaky bude následek HIV / AIDS nemám ale jine infekční onemocnění bude bohužel, uvidím po infekčním vyšetření dam info jestli o to stojíte. Vzhledem k migraci z vychodniho bloku z afriky a jinych zemi se sem dostavají nemoce ktere dřiv byly vymícené. Musíme si jako Evropani uvědomit že se tohle se ruší od otevření hranic.

Ano lidi jsou nemocný ale měli by se logicky rozlišovat. A nemíchat nemocné infekční/bakterialni s psychickými a s funkčními problémy, jenže to je problem. Celý průser je že se tady hodně mluví o symptomech a pak se léčí přitom všichni máme ze zákona pravo na testovaní takže doktor co lečí podle toho co mu řeknete a neděla testy rychle od něj pryč, musite se testovat!!!to je důkaz!!! Taky hodně záleží na praktickem doktorovi!!! Ja už praktickym doktorům nevěřím…věřím testum…pak se da řešit co dál…i kdyby ste si měli zaplatit kompletní testy jako ja udělejte to!!! Zachranite si a snad si prodloužíte život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.4.24 20:03

@Hlavis souhlasim s tim, ze kdyz dnes muze kdokoliv kamkoliv, muze si privezt suvenyr v podobe infekce. Pokud jezdis po techto kontinentech, chtelo by to kompletni vysetreni na cestovni medicine infekcnich chorob. Je to beh na dlouhou trat. Telo je vystaveno dlouhodobemu pusobeni viru. Hiv bude nejspis negativni, pokud teda nejsi rizikovy pacient. Pokud jsi prosel vselijakyma beznyma krevnima testama a zobrazovacima metodama, je opravdu mozne, ze to budenejake osidleni ne zelrivba zde běžnou bakterii. Nevim, co poradit, kazdopadne drzim palce✊🏻 ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí