Žluté tělísko na UTZ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1577
7.12.18 13:19

Já myslím, že to je dobrá doba na to, aby to klaplo, pokud teda už v neděli nebylo po ovu no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.18 13:24

No to je právě to proč se ptám :D, on teda byl i ve středu, ale to je asi dlouhá doba. Právě bychom chtěli mimčo :), ale jak jsem od něj spěchala do práce tak mě pak otázky napadali až po cestě a netušila jsem kde se zeptat, tak jsem našla emimino :D. Jediný co mi řekl, že ovou proběhla normálně a že vše odpovídá i mému delšímu cyklu a že nic nebrání tomu spontáně otěhotnět a ať příjdu jak budu potřebovat, že cytologie bude nejspíš v pořádku dle děložního čípku.

• Citovat
  • Upravit
1577
7.12.18 13:38

Ve středu a v neděli je ok, spermie vydrží klidně i pět dní na ovulaci čekat, některé míň, některé dyl. Každopádně úspěšnost v každém cyklu u zdravého paru bude tak kolem 25%, takže i kdyby to neklaplo, klapne to příště
:) věřím, že na vánoce už budete vědět:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.18 13:42

jo jo to vše mám vyčtené :D a co je fakt vtipný, tak tento měsíc jsem to téměř ani nepoznala že ovuluju, kdežto měsíce předtím pokaždé (nebo si to aspoň myslím :D), bolest v podbříšku, bolest prsou, chuť na sex,atd. tenhle měsíc vůbec nic. Takže mě i dost překvapil :D, no nefandím si :D, ale bylo by fajn si to nadělit k narozeninám :D a mažovi bych do dala k vánocům :D, alespoň bych nemusela nic vymýšlet :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.20 16:22

Jak dlouho po ovulaci je vidět žluté tělísko na utz?

Ahoj holky, obnovuji diskusi kvůli dotazu, nechci zakládat nové téma. Ráda bych se zeptala, za jak dlouho po ovulaci může lékař na utz vidět žluté tělísko? Dnes jsem byla na utz, ovulaci jsem zjišťovala pomocí testů, 11DC pozitivní, 12DC už negativní a 13DC ráno jsem byla na ultrazvuku. Doktor neviděl folikul ale řekl, že nedokáže říct, jestli proběhla ovulace, že tam není žluté tělísko. Říkal i to, že se mu nezdá, že by ovulace byla takto brzo 12-13DC (mam cyklus 28 dni) a že pokud ano, tak vajíčko stejně nebylo zralé a otěhotnění není pravdepodobne :roll: zdá se vám ta ovulace příliš brzo?.. pak ještě říkal něco o začínající endometrioze, což mě pěkně vyděsilo, chodím na folikulometrii každý měsíc a nikdy tam nic abnormalniho nebylo, až dnes. Skoro nic mi nevysvětlil, vše bylo jak na běžícím pásu i přes mé dotazy a tak jsem z toho trochu nervózní. Plánuju jít na utz ještě jinam (protože pokud se potvrdí endometrioza, ráda bych řešila situaci co nejdrive), ale ráda bych slyšela i vaše názory. Moc děkuji a doufám, že dotaz nezní moc zmateně :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.22 14:16

Žluté telisko

Ahoj mohla bych se zeptat zda mate někdo zkušenosti? Včera jsem byla na preventivce mám po operaci průchodnost vejcovodu a odstranění cyst a úplně jsem neporozumnela doktorce respektive při vyšetření mi zmínila ze pravý vejcovod je nějaký zmatený a ze uvidíme co vymysli a u druhého vejcovodu prý krásné viděla žluté telisko na to jsem se ptala co to znamená a to se jenom uhihnala a říkala nooo to uvidíme a rovnou mě objednala za 4 týdny na další kontrolu ze mě chce vidět… víc neřekla tak jsem z toho taková nervózní myslíte ze se mohlo zadařit a něco tam třeba viděla? Mě se zda brzo…pocitově byla ovulaci v pátek a sex ve čtvrtek ale i tak si myslím ze není reálné aby viděla cokoliv ale zase nechápu proč mě chce vidět za 4 týdny teď mi to vrtá hlavou a jsem z toho rozhozena 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
4352
25.1.22 14:56
@Anonymní píše:
Ahoj mohla bych se zeptat zda mate někdo zkušenosti? Včera jsem byla na preventivce mám po operaci průchodnost vejcovodu a odstranění cyst a úplně jsem neporozumnela doktorce respektive při vyšetření mi zmínila ze pravý vejcovod je nějaký zmatený a ze uvidíme co vymysli a u druhého vejcovodu prý krásné viděla žluté telisko na to jsem se ptala co to znamená a to se jenom uhihnala a říkala nooo to uvidíme a rovnou mě objednala za 4 týdny na další kontrolu ze mě chce vidět… víc neřekla tak jsem z toho taková nervózní myslíte ze se mohlo zadařit a něco tam třeba viděla? Mě se zda brzo…pocitově byla ovulaci v pátek a sex ve čtvrtek ale i tak si myslím ze není reálné aby viděla cokoliv ale zase nechápu proč mě chce vidět za 4 týdny teď mi to vrtá hlavou a jsem z toho rozhozena 8o 8o 8o

to proběhla ovulace, pokdu viděla žluté tělísko, takže folikul praskl a bud se podaří spojit se spermií nebo přijde ms :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.22 15:10

@Linusren tak to jsem čekala víc když z toho byla tak nadšena :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.22 15:13

@Linusren každopádně děkuji za reakci :)

• Citovat
  • Upravit
4352
25.1.22 15:19
@Anonymní píše:
@Linusren každopádně děkuji za reakci :)

není za co :-D a snaž se teda, at za 4 týdny ji potešíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
25.1.22 15:20
@Anonymní píše:
Ahoj mohla bych se zeptat zda mate někdo zkušenosti? Včera jsem byla na preventivce mám po operaci průchodnost vejcovodu a odstranění cyst a úplně jsem neporozumnela doktorce respektive při vyšetření mi zmínila ze pravý vejcovod je nějaký zmatený a ze uvidíme co vymysli a u druhého vejcovodu prý krásné viděla žluté telisko na to jsem se ptala co to znamená a to se jenom uhihnala a říkala nooo to uvidíme a rovnou mě objednala za 4 týdny na další kontrolu ze mě chce vidět… víc neřekla tak jsem z toho taková nervózní myslíte ze se mohlo zadařit a něco tam třeba viděla? Mě se zda brzo…pocitově byla ovulaci v pátek a sex ve čtvrtek ale i tak si myslím ze není reálné aby viděla cokoliv ale zase nechápu proč mě chce vidět za 4 týdny teď mi to vrtá hlavou a jsem z toho rozhozena 8o 8o 8o

Viděla jen, že proběhla ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.22 16:00

@Linusren a oblíbená věta budu se snažit na to nemyslet :lol: a zrovna tenhle měsíc jsem si řekl ze už ne to fakt prdim a zas mám brouka v hlavě :D :D

• Citovat
  • Upravit
5
13.8.22 17:22

Žluté tělísko

Ahojky, chtěla bych se vás zeptat jestli se už některá z vás s něčím takovým setkala, řeším těhotenství s manželem, mám policistycke vaječníky a proto je to problém který řeším, před 14ti dny jsem si dělala těhotensky test byl pozitivní nesla vidět poradně ta čárka ale byl tam úplně slabý duch dělala jsem si jich několik a na každém šel vidět slabý duch, když jsem ale byla u doktora na krvi měla jsem HCG 0,5 ale na uz mi řekl ze mám aktivní vaječník a žluté tělísko, řekl mi ze mi těhotenství nemůže ani potvrdit ani vyvrátit a 18.8 jdu zase na kontrolu a na krev ale nejde mi to pořad do hlavy a porad na to myslím jestli mužů byt těhotná nebo ne. Jestli se s tím některá z vás setkala budu rada za každou radu 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.1.23 15:42

@ugluk zdravim, mohla bych se prosim zeptat? Je mozne, ze i kdyz ovuluju, tak zlute telisko doktor nikdy nevidi? (Cca tyden po ovulce) moc dekuji🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69040
9.1.23 16:38

@miminoluc tak týden po ovulaci by viditelné být mělo. Otázka je samozřejmě na kvalitu ultrazvuku, zkušenost doktora… V téhle době se dá ovulace ověřit z krve náběrem progesteronu. A taky, pokud je ženská sledovaná, tak je před ovulací folikul vidět a po ní už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí