Žluté tělísko na UTZ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
22.9.24 11:32

@ugluk dekuju moc, Ugluk, ja prave nemam srovnani pred ovulaci, byla jsem az 17 DC, protoze vetsinou ovuluju az kolem 21 DC. Proto prave polemizuju nad tim, jestli se muze vytvorit nejake falesne zlute telisko, i kdyz jsem mela dva dmy po sobe naber progesteronu a z vysledku bylo velmi patrne, ze jsem jiz v lutealni fazi…
V CAR me chteji od pristiho mesice stimulovat Letrozolem a mozna zkusime IUI, ale nechci do sebe cpat hormony, kdyz jsem byla na ULT a nekolikrat byl folikul dominantni… ale snad vi, co delaji. Snazime se dva roky, takze uz je na case…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
22.9.24 13:05

Sám o sobě dostatečně vysoký progesteron je důkazem toho, že ovulace byla, s velkou pravděpodobností byla tedy dříve než obvykle. Při stimulaci tě určitě budou sledovat důkladněji již od dřívější fáze cyklu, takže by mělo být dobře vidět, jak folikuly rostou. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.9.24 14:32

@ugluk dekuju za podporu!
Jeste se zeptam, vidim, ze se dost orientujes 😊 Sla bys byt mnou do toho Letrozolu nebo vyckala, az proste bude dominantni folikul a behem IUI rovnou udelat podruhe priteli spermiogram? Poprve byla spatna morfologie - podil morf. spravnych 2,5…prikladam spermio.
Ale rikali, ze je to prumer, pry i s timto se da otehotnet…
Jde mi o to, ze se bojim, abych si tim Letrozolem nerozhasila cyklus jeste vic.. a radeji si nectu vedlejsi ucinky 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4353
22.9.24 16:16

@miminoluc letrozol jsem mela a cyklus mi to nerozhazelo. Mela sem pravidelnou ovulaci a presto mi stimulaci dali :). Neni se ceho bat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
22.9.24 16:47

No, ten spermiogram není nic moc, asi bych na iui slabou stimulaci zkusila, třeba tři cykly. Po dvou letech a se zhoršeným spermiogramem mi to přijde jako rozumná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.9.24 16:54

@Linusren @ugluk
Holky, diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...