Zmatena

1819
27.1.08 19:02

Zmatena

Ahoj holky, mam takovy problem. MS 18. novembra testy negativni, aj z krevi, ale uz zhruba tyden mam nafukle podbrusko a tvrde, mam stale hlad, pichanie v podbrusku. V decembri som mala 3 krat zapal mocovych ciest, bolo mi povedane ze sa to stava len tehotnym zenam. dnesny den je na nevydrzanie, strasne tazky zaludok, velmi ma picha brucha a pokozka tela sa mi strasne zmenila je o vela jemnejsia. tak neviem, co myslite je moznost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
27.1.08 19:17

A predtim jsi mela MS pravidelnou? A to Ti dr. nedal nic na vyvolani MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.1.08 19:30

Izabelko asi bych šla k Mudr.. poradí.. těžko říct, co může být příčina.. asi by ti měl dát vyvolávací injekci.. anebo udělat další testy na těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
27.1.08 22:52

Izabelko, příznaky podivné. Ale podle zánětu močových cest bych těhotenství určitě neurčovala. Měla jsem to na podzim cca 5× za sebou a těhotná 100% nejsem :wink:
Asi bysis měla zajít k doktorovi, jinak to nevidím. Píchání v břiše může znamenat všelicos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
28.1.08 09:59

Zdravím.....promiň, ale co je to za blbost? Já měla zánět močových cest asi 10× a těhu jsem nebyla…malinko tě asi plete ten pan Dr. jak řekli holky, běž na vyvolávačku - to je čístý progesteron, takže buď se dostaví menzes a nebo to naopak pomůže miminku povyrůst a budeš mít //.
Držím pěsti ať je vše OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
31.1.08 16:30

Ahojte holky, ne nedal mi doktor nic na vyvolani ms, tady take nic neexistuje. Ale mam neco nove… V nedelu sem skoncila na pohotovosti s hroznima krcama v podbrusku, urobili mi vysetrenie a nakoniec mam cystu vo vnutri vajecniku, a je velka 6cm, tak pocestujem na SR na operaciu. Tak drzte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
31.1.08 17:08

Ahoj Izabelko, moc držím palce ať jsi brzo fit a můžeš se začít snažit o mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
2.3.08 18:42

Ahoj Benja, tak ja sem uz na SR, mam vsetky vysetrenia a nakoniec cysta sama praskla a vajecnik sa mi sam otocil na povodne miesto. Tak teraz robim horomonalne vysetrenia a mozme sa snazit dalej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí