Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mam takovy problem. MS 18. novembra testy negativni, aj z krevi, ale uz zhruba tyden mam nafukle podbrusko a tvrde, mam stale hlad, pichanie v podbrusku. V decembri som mala 3 krat zapal mocovych ciest, bolo mi povedane ze sa to stava len tehotnym zenam. dnesny den je na nevydrzanie, strasne tazky zaludok, velmi ma picha brucha a pokozka tela sa mi strasne zmenila je o vela jemnejsia. tak neviem, co myslite je moznost?
A predtim jsi mela MS pravidelnou? A to Ti dr. nedal nic na vyvolani MS?
Izabelko asi bych šla k Mudr.. poradí.. těžko říct, co může být příčina.. asi by ti měl dát vyvolávací injekci.. anebo udělat další testy na těhu…
Izabelko, příznaky podivné. Ale podle zánětu močových cest bych těhotenství určitě neurčovala. Měla jsem to na podzim cca 5× za sebou a těhotná 100% nejsem ![]()
Asi bysis měla zajít k doktorovi, jinak to nevidím. Píchání v břiše může znamenat všelicos.
Zdravím.....promiň, ale co je to za blbost? Já měla zánět močových cest asi 10× a těhu jsem nebyla…malinko tě asi plete ten pan Dr. jak řekli holky, běž na vyvolávačku - to je čístý progesteron, takže buď se dostaví menzes a nebo to naopak pomůže miminku povyrůst a budeš mít //.
Držím pěsti ať je vše OK ![]()
Ahojte holky, ne nedal mi doktor nic na vyvolani ms, tady take nic neexistuje. Ale mam neco nove… V nedelu sem skoncila na pohotovosti s hroznima krcama v podbrusku, urobili mi vysetrenie a nakoniec mam cystu vo vnutri vajecniku, a je velka 6cm, tak pocestujem na SR na operaciu. Tak drzte palce.
Ahoj Izabelko, moc držím palce ať jsi brzo fit a můžeš se začít snažit o mimi ![]()
Ahoj Benja, tak ja sem uz na SR, mam vsetky vysetrenia a nakoniec cysta sama praskla a vajecnik sa mi sam otocil na povodne miesto. Tak teraz robim horomonalne vysetrenia a mozme sa snazit dalej. ![]()