Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Když už je bez teplot, tak bych asi takové ty úplné „moribundy“ vyloučila, ale pokud se motá a padá, tak bych doktorce minimálně zavolala, jeslti máš přijet, protože bych měla strach…
@Janulina876 píše:
Nemate nekdo zkusenost? Syn mel dva dny vysoke horecky, stale kolem 39,5.Jen spal. Treti den uz mel kolem 38,dalsi den bez teplot.Ted je to paty den, je z toho pekny kasel a ryma.Ale ma problemy s rovnovahou,jde jde a najednou treba spadne, nebo se motá…je pravda, ze tri dny skoro nejedl, takze muze byt zeslably, ale ted uz to vsechno dohani. A chce hodne nosit…Je to tou unavou po horecce, je to normalni nebo to mam radeji nahlasit doktorce? Je mu dva a ctvrt.
Jela bych k lékaři.
Už bych pelášila k doktorce, kor u tak malého dítěte, co ti ani nepopíše, jak mu je. Kamarádka tohle měla od zánětu ucha
@Janulina876 lepsi zajet k Dr, kdyz se Ti neco nezna. Znas ho nejlepe.
Syn mel neurologicke nasledky v létě po prodelane gastroenteritide, tehdy dva roky. Zacal byt extremne plactivy, nocni desy, pri chuzi vravoral, chtel jen nosit, chodit vubec. Skoncili jsme s tim znovu v nemocnici, ale byl prostě jen zeslably, podrazdeny nasledkem hypoglykemie pri tech prujmech a zvracení. Navstevu dr. bych neodkladala.
Záleží, jak vypadá to motani a padání. Můj mladší syn bývá azeslably u téměř každé rýmy, chce nosit nebo vozit v kočárku, přitom jinak je k nezastavení. Já mám nízký tlak a v kombinaci s únavou a nevolnosti z těhotenství se taky teď pořád motam. Takže to může být normální, zvlášť po tak vysokých horeckach.
Ale pokud se mu evidentně.mota hlava, nemá rovnováhu, je hodně slabý, tak bych tě doktorce minimalne zavolala.
K doktorum se snazim moc nelezt, ale tady bych sla. Naposledy jsem takhle jela s apatickym batoletem na pohotovost, nemelo teploty, nic, ale tak divne na mne viselo. Byl z toho zanet ledvin. Takze bych asi zitra zasla k Dr.
Taky bych to viděla na střední ucho,tuším,že tam je centrum rovnováhy…Šla bych na ORL.
Doktorce jsem volala,mame pry zitra prijit se ukazat.Syn je jinak celkem aktivni,na to,ze je tak nachlazeny.Davala jsem mu tymianovy sirup,ted jsem se docetla,ze muze snizovat tlak,tak jsem jo hned vysadila a uvidim.Moc diky za reakce a nazory.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, co u Vašeho syna tehdy zjistili? Bohužel máme podobný problém… ![]()
@Myslitycinka Dobry den. Nakonec to bylo opravdu slabostí po prodelanych horeckach, za nejaky den se to srovnalo. Drzim palce, at to mate stejně ![]()