Změna konzistence stolice po odplenkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
9.1.12 15:51
luon píše:
Wiolla píše:
luon píše: …ještě mi byly doporučovány laktobacílky…
Laktobacilky syn v té době užíval preventivně pravidelně. Sem si říkala jak jsem šikovná a předcházím problémům… :roll: :mrgreen:
Teď nevím, jestli to úplně chápu, už je nedáváte? Myslíš, že byly na škodu? Chtěla jsem je pořídit, tak abych to ještě nezhoršila. Dík :kytka:

Ne, na škodu rozhodně nebyly! Já je dávala nepřetržitě asi 2 roky. Možná déle. Sypala jsem ty tobolky mladýmu do flašky s mlíkem. Pak jsem zrušila mlíko, tím i tobolky. :mrgreen: Koupila jsem ty cucavý Lactobacilky, ale na ty si tak často nevzpomenu mu je dát. Ale doma je mám a dávám mu je jako bonbony. :mrgreen: Vzpomenu si tak 2× do týdne. :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.1.12 16:27
Wiolla píše:
luon píše:
Wiolla píše:
Laktobacilky syn v té době užíval preventivně pravidelně. Sem si říkala jak jsem šikovná a předcházím problémům… :roll: :mrgreen:
Teď nevím, jestli to úplně chápu, už je nedáváte? Myslíš, že byly na škodu? Chtěla jsem je pořídit, tak abych to ještě nezhoršila. Dík :kytka:
Ne, na škodu rozhodně nebyly! Já je dávala nepřetržitě asi 2 roky. Možná déle. Sypala jsem ty tobolky mladýmu do flašky s mlíkem. Pak jsem zrušila mlíko, tím i tobolky. :mrgreen: Koupila jsem ty cucavý Lactobacilky, ale na ty si tak často nevzpomenu mu je dát. Ale doma je mám a dávám mu je jako bonbony. :mrgreen: Vzpomenu si tak 2× do týdne. :roll: 8)

Tak to se divím, že si neřekne sám, když jsem dávala ty ochucené, tak každé ráno syn lomcoval klikou od lednice a ječel Bobobek! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.1.12 16:50
Gladys píše:
Wiolla píše:
luon píše:
Wiolla píše:
Ne, na škodu rozhodně nebyly! Já je dávala nepřetržitě asi 2 roky. Možná déle. Sypala jsem ty tobolky mladýmu do flašky s mlíkem. Pak jsem zrušila mlíko, tím i tobolky. :mrgreen: Koupila jsem ty cucavý Lactobacilky, ale na ty si tak často nevzpomenu mu je dát. Ale doma je mám a dávám mu je jako bonbony. :mrgreen: Vzpomenu si tak 2× do týdne. :roll: 8)
Tak to se divím, že si neřekne sám, když jsem dávala ty ochucené, tak každé ráno syn lomcoval klikou od lednice a ječel Bobobek! :lol:

No já mám všechny kokina poschovávaná zcela mimo jeho dosah i zorný úhel pohledu. :mrgreen: Takže si nevzpomene. :lol: Ale teď o Vánocích mi chodil ožírat perníčky z „vánočních stromečků“ (měla jsem větve ve váze v ložnici i dětském pokoji a na nich perníčky…). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze