Změna konzistence stolice po odplenkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
luon píše:Wiolla píše:Teď nevím, jestli to úplně chápu, už je nedáváte? Myslíš, že byly na škodu? Chtěla jsem je pořídit, tak abych to ještě nezhoršila. Díkluon píše: …ještě mi byly doporučovány laktobacílky…Laktobacilky syn v té době užíval preventivně pravidelně. Sem si říkala jak jsem šikovná a předcházím problémům…![]()
Ne, na škodu rozhodně nebyly! Já je dávala nepřetržitě asi 2 roky. Možná déle. Sypala jsem ty tobolky mladýmu do flašky s mlíkem. Pak jsem zrušila mlíko, tím i tobolky.
Koupila jsem ty cucavý Lactobacilky, ale na ty si tak často nevzpomenu mu je dát. Ale doma je mám a dávám mu je jako bonbony.
Vzpomenu si tak 2× do týdne.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wiolla píše:luon píše:Ne, na škodu rozhodně nebyly! Já je dávala nepřetržitě asi 2 roky. Možná déle. Sypala jsem ty tobolky mladýmu do flašky s mlíkem. Pak jsem zrušila mlíko, tím i tobolky.Wiolla píše:Teď nevím, jestli to úplně chápu, už je nedáváte? Myslíš, že byly na škodu? Chtěla jsem je pořídit, tak abych to ještě nezhoršila. Díkluon píše: …ještě mi byly doporučovány laktobacílky…Laktobacilky syn v té době užíval preventivně pravidelně. Sem si říkala jak jsem šikovná a předcházím problémům…![]()
Koupila jsem ty cucavý Lactobacilky, ale na ty si tak často nevzpomenu mu je dát. Ale doma je mám a dávám mu je jako bonbony.
![]()
Tak to se divím, že si neřekne sám, když jsem dávala ty ochucené, tak každé ráno syn lomcoval klikou od lednice a ječel Bobobek! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:Wiolla píše:Tak to se divím, že si neřekne sám, když jsem dávala ty ochucené, tak každé ráno syn lomcoval klikou od lednice a ječel Bobobek!luon píše:Ne, na škodu rozhodně nebyly! Já je dávala nepřetržitě asi 2 roky. Možná déle. Sypala jsem ty tobolky mladýmu do flašky s mlíkem. Pak jsem zrušila mlíko, tím i tobolky.Wiolla píše:Teď nevím, jestli to úplně chápu, už je nedáváte? Myslíš, že byly na škodu? Chtěla jsem je pořídit, tak abych to ještě nezhoršila. Díkluon píše: …ještě mi byly doporučovány laktobacílky…Laktobacilky syn v té době užíval preventivně pravidelně. Sem si říkala jak jsem šikovná a předcházím problémům…![]()
![]()
No já mám všechny kokina poschovávaná zcela mimo jeho dosah i zorný úhel pohledu.
Takže si nevzpomene.
Ale teď o Vánocích mi chodil ožírat perníčky z „vánočních stromečků“ (měla jsem větve ve váze v ložnici i dětském pokoji a na nich perníčky…). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit