Změna práce - ze servírky kam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesnickaholka
16.9.23 08:39
@Parenicka píše:
protoze ucebni obor… :mrgreen:

A co mas za skolu Ty a kde pracujes, ze jsi tak nechutne povysena??

• Citovat
  • Upravit
2164
16.9.23 09:15

Prodejny, sklady a k pásu.
Pokud chceš něco jiného a myslíš si, že k tomu máš vlohy, tak si budeš msuet udělat nějaký kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
16.9.23 09:45

A co by tě bavilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12655
16.9.23 09:54
@Vesnickaholka píše:
A co mas za skolu Ty a kde pracujes, ze jsi tak nechutne povysena??

To by me taky zajimalo, dle toho jak machruje tak asi Harvard nebo Oxford.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
16.9.23 09:54
@Náměsíčná píše:
A co by tě bavilo?

Co by bavilo asi nebude jediné kritérium, ne? Co by tě bavilo, když přejdeš ze servírky jinam? Asi dělat pilotku…
Z gastra se utíkalo tam, kde to šlo nastartovat nejrychleji. Nějaký druh taxikaření (což ale v kovidu taky špatně), kurýní služby, sklady a prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8867
16.9.23 10:00

Máš už rodinu? Děti? Potřebuješ lepší pracovní dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
16.9.23 10:22

Dobrý den @Parenicka,
prosím diskutujte bez zbytečných urážek.

Děkuji,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982
16.9.23 10:29
@Kytickaruzova píše:
Zdravím, zajímá mě, kam zmizeli lidi z gastra? Dělám 15 let servírku a ráda bych udělala změnu, ale jsem úplně mimo a nevím kterým směrem se vydat. Mám jen výuční list, skrz rodinné problémy jsem dál ve studiu nepokračovala. Jak jsem v 16 začala pracovat, dodělala jsem učňák a po letech v práci se mi do školy vracet nechtělo :zed: Kterým směrem jste se vydali vy a jste spokojeni jak po pracovní, tak finanční stránce?

Ahoj,

to je těžko radit. Nevíme co tě baví, tvé silné stránky, nebo naopak co by jsi nikdy dělat nechtěla, jaké máš třeba zdraví, apod.

Jinak co mám kolem sebe lidi, kteří mají budto učnák, nebo třeba gympl bez další specializace (bez kurzu, nebo vysoké), tak to často jistí pozice:

• prodavačky (někdo v supermarketu ale holky si více chválí menší prodejny)
  • uklízečky (známá uklízí ve dvou firmách, je to pár hodin denně a má na každé cca 8tisíc, práce na cca 5-6hodin… možná štěstí a možná se to tak opravdu je)
  • pokojská
  • cokoli ve skladu
  • pomocná síla v kuchyni (ale tady se obávám, že to bude tak málo peněz a to tahání se s hrnci, no nevím, myslím, že to je hodně velká dřina za neskutečně malý peníz)…

Být tebou, podívala bych se na rekvalifikace, třeba by tě nějaká nadchla a bavila. Vím, že se neustále shání šikovné účetní, tak pokud tě baví čísla… nebo jakékoli služby na sebe, jen mám pocit, že je docela dost přeslužbováno, ale každý má rád něco jiného a jiný přístup, takže proč ne…
Nebo se koukni na doplnění maturity, pokud by jsi chtěla dělat něco, na co nemáš kvalifikaci. Nikdy není pozdě začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
16.9.23 10:57
@lilith1 píše:

A k tomu minimalne tri ceske vysoke skoly, ktere studovala najednou a pri praci :lol:

• Citovat
  • Upravit
3596
16.9.23 11:01

Kámoška je taky servírka a deka event manažerku v nějaké agentuře, organizuje akce, koncerty, rauty atd. Časově náročnější než pinglovat, ale na víc peněz a zkušenosti měla právě v oboru.
Jiná holka, taky servírka dělá zase ve svatební agentuře, také vlastně blízký obor kde uplatnila zkušenosti.
Jiná holka, teda kuchařka dělá mistrovou odborného výcviku kuchařům na učňáku. Akorát si dodělala nějaké pedagogické minimum.
Další si udělala maturitu a dělá u Městské policie. Další jezdi kamionem.

Možností máš dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.9.23 11:20

@Kytickaruzova
A možnost postupu tam není? Já třeba začala jako servírka, po třech měsících jsem se stala provozní no a pak jsem otěhotněla a skončila jsem. Taky bych servírku tak dlouho dělat nechtěla. Co zvážit třeba nějaký rekvalifikační kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
16.9.23 12:39
@admin píše:
Dobrý den @Parenicka,
prosím diskutujte bez zbytečných urážek.Děkuji,
Kačka

Zadnou urazku jsem nenapsala. Nemate zac

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
16.9.23 15:13
@Parenicka píše:
Zadnou urazku jsem nenapsala. Nemate zac

Ty jsi tak neskutecne arogantni a jednoducha :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3792
16.9.23 15:16

Řídit tramvaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66817
16.9.23 15:37
@lilith1 píše:

pokud je muj tip spravny a jde o dalsi duplicitni nick martinky, andromedy, marmelady, lisky, poledni boure… ma nejtezsi gympl v praze, vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat