Změna práce - ze servírky kam?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Změna práce, ze servírky kam?
Zdravím, zajímá mě, kam zmizeli lidi z gastra? Dělám 15 let servírku a ráda bych udělala změnu, ale jsem úplně mimo a nevím kterým směrem se vydat. Mám jen výuční list, skrz rodinné problémy jsem dál ve studiu nepokračovala. Jak jsem v 16 začala pracovat, dodělala jsem učňák a po letech v práci se mi do školy vracet nechtělo
Kterým směrem jste se vydali vy a jste spokojeni jak po pracovní, tak finanční stránce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Segra ma tedy maturitu na servirce, ale ted dela instruktorku jogy
ma za sebou samozrejme akreditovany kurz tusim od yoga academy ![]()
- Citovat
- Upravit
To me pobavilo ty rodinne problemy ![]()
maturitu sis mohla dodelat kdykoliv
podívej se na nejake rekvalifikační kurzy
- Citovat
- Upravit
No s vyučným listem všechny servírky co znám, tak šly do obchodu, na poštu, fabrika, nebo kuchyň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Parenicka píše:
To me pobavilo ty rodinne problemy
maturitu sis mohla dodelat kdykoliv
podívej se na nejake rekvalifikační kurzy
Jezis a co je na tom??
ja se s mamou od 16 hadala uplne silene a jestli se zakladatelka v tech 16 odstehovala a zivila se sama, tak to muselo byt sakra narocne udelat vubec ten trilety obor ![]()
- Citovat
- Upravit
@Vesnickaholka prosim te
obor s vyucnim listem dodela i cvicena opice a na maturitu jde chodit dalkove uplne v pohode, staci chtit
- Citovat
- Upravit
@Parenicka píše:
@Vesnickaholka prosim teobor s vyucnim listem dodela i cvicena opice a na maturitu jde chodit dalkove uplne v pohode, staci chtit
Ty jsi nejaka chytra
tohle schazovani ucebnich oboru je fakt dost mimo a Ty ukazujes svoji hloupost..
- Citovat
- Upravit
@Parenicka píše:
@Vesnickaholka prosim teobor s vyucnim listem dodela i cvicena opice a na maturitu jde chodit dalkove uplne v pohode, staci chtit
Cvicena opice? Ty by jsi dokazala udelat stul, nebo delat klempirku ci pracovat na. stavbe?. Ja ne..Predpokladam ze jsi se svym intelektem jaderna fyzicka nebo vrcholna managerka v Cezu..ze tak rada dohenestujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Cvicena opice? Ty by jsi dokazala udelat stul, nebo delat klempirku ci pracovat na. stavbe?. Ja ne..Predpokladam ze jsi se svym intelektem jaderna fyzicka nebo vrcholna managerka v Cezu..ze tak rada dohenestujes.
dokazal by to uplne každý kdo by chtel a nemusel by se vymlouvat na maminku ![]()
- Citovat
- Upravit
@Vesnickaholka píše:
Ty jsi nejaka chytratohle schazovani ucebnich oboru je fakt dost mimo a Ty ukazujes svoji hloupost..
Potom, co tady perlila včera, bych s ní vůbec neztrácela čas ![]()
O reálném životě toho evidentně mnoho neví, ale urážet umí skvěle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Parenicka píše:
dokazal by to uplne každý kdo by chtel a nemusel by se vymlouvat na maminku
A jak to vis, ze kazdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana19 píše:
Potom, co tady perlila včera, bych s ní vůbec neztrácela čas
O reálném životě toho evidentně mnoho neví, ale urážet umí skvěle.
Aha, tak to jsem nechytila.. diky za info ![]()
- Citovat
- Upravit