Změna UM a častý průjem

11
26.8.24 02:40

Změna UM a častý průjem

Ahoj,
Před dvěma dny jsme změnili UM. Od porodnice byl malý na Beba Comfort ale začal mít křeče do břicha, že ho to nenechalo i celé odpoledne usnout a hodně tuhou stolici, nejdřív jsem zkusila koupit bebacare Fibre, ale když mi začal i zvracet tak jsem se rozhodla změnit mléko úplně.
První den úplně v pohodě, ale včera začal průjem. 4× se zdělal úplně (barva je stále stejná, žádná krev ani hlen, jen konzistence úplně řídká) a potom se vždycky začal kroutit, zatlačil, prdnul si a v plence žlutý flek (vodnatá stolice, takže se okamžitě vsákla do pleny) s takovými maličkatými hrudkami, a to se stalo asi 3×. Teď v noci to stejné, po krmení zase prd a flek v plence. Jiné problémy nemá, neblinká, krásně prdí, bříško má měkké. “Jen” ten průjem.
A já teď nevím, jestli běžet k doktorovi, nebo zkusit vydržet, případně jestli mu mám vrátit tu Bebu, nebo změnit mléko úplně.
Jsou mu 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1846
26.8.24 06:34
@Dodee píše: Více

Trvá cca 2-3 týdny, než si zvykne na nové mléko. S dr. bych konzultoval, aby se vyloučila jiná příčina. 4 týdny je fakt málo, lepší plašit, než něco podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
26.8.24 07:28

Porad se s dr. Oni ty mleka casto maji skoro stejne slozeni. Pediatr ti poradi. Moje mala mela treba zacpu a boleni po Hippu, Hami.. a zachranil nas tehdy az Kendamil. Ted uz ji je 5, takze davno za nami. Ale vim, ze jsem si tenkrat myslela, ze kdyz zmenim Hipp se kterym jsme odchazeli z porodky, ze to bude lepsi.. No, bylo to jeste horsi. Tak jsem se poradila s detskou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová