Změna zaměstnání, kam všude hlásit

Anonymní
19.1.19 09:10

Změna zaměstnání, kam hlásit

Budu po letech měnit zaměstnání. K poslednímu lednu mi končí jedno, k 1. 2. začíná druhé. Kde všude se hlásí změna osobně, respektive kde je to potřeba? Na zdr.poj. to nahlásí nový zaměstnavatel, já změnu musím nahlásit u dětí ve škole a dál už jen lékaři apod a to stačí, až u návštěvy. Je ještě něco, co bych neměla zapomenout?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37140
19.1.19 09:19

Já nehlásila nikde. Ve školce sem zaměstnání nevyplnovala, u doktorky jako obvodní jsem to oznamovala předem, protože jsem potřebovala výpis z karty na vstupní prohlídku a u ostatních dr to nevyžadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65346
19.1.19 09:41

tak u nás zdravotní pojišťovna chtěla novou smlouvu, dcera ji tam taky nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.19 10:01

Určitě nahlásit ještě v bance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.1.19 10:40
@P.aaaavlina píše:
Určitě nahlásit ještě v bance…

A to jako proc?
Zmenu zanestnani jsem nikde nehlasila. U deti ve skolce mame s muzem nahlasene mobili, takze je vcelku fuk, zda delam ve firme A nebo B.
Zdravotni pojistovna po mne taky nic nechtela, pokud prihlasovaci povinnost splni zamestnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
19.1.19 10:47

Do toho kde pracujete nikomu nic není (je to soukromá věc). Nový zaměstnavatel vyřídí pojišťovnu. Jasně, je dobré to třeba zmínit praktickému lékaři při další návštěvě (např. kvůli případným rizikům a aby věděl na co se případně zaměřit) ale ani to není povinné. Primárně se o rizika spojená se zaměstnáním stará pracovní lékař zaměstnavatele (vstupní a pravidelné prohlídky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
19.1.19 10:55

nikdy jsem nikde nehlásila, jen jsem si po zkušební době zkontrolovala jestli mě zaměstnavatel nahlásil na pojištovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65346
19.1.19 11:44

@Prof. Farnsworth tak mě se obvodak občas zeptá,jestli jsem ještě tam a tam . On to potřebuje i na neschopenku,nebo se to tam už nepíše? A zubařka se občas ptá dcer,jestli ještě studuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
19.1.19 11:47

@vokishka Jo, na neschopenku se to píše, ale když ji jednou za x let mam, tak si to dotor necha nadiktovat… V karte ma jen profesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
19.1.19 11:49
@vokishka píše:
@Prof. Farnsworth tak mě se obvodak občas zeptá,jestli jsem ještě tam a tam . On to potřebuje i na neschopenku,nebo se to tam už nepíše? A zubařka se občas ptá dcer,jestli ještě studuji.

Na neschopenku se to píše, ale to stačí nahlásit až při tom, když se pro ni jde. Není třeba to hlásit předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat