Změna zaměstnání, kam všude hlásit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já nehlásila nikde. Ve školce sem zaměstnání nevyplnovala, u doktorky jako obvodní jsem to oznamovala předem, protože jsem potřebovala výpis z karty na vstupní prohlídku a u ostatních dr to nevyžadují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak u nás zdravotní pojišťovna chtěla novou smlouvu, dcera ji tam taky nesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P.aaaavlina píše:
Určitě nahlásit ještě v bance…
A to jako proc?
Zmenu zanestnani jsem nikde nehlasila. U deti ve skolce mame s muzem nahlasene mobili, takze je vcelku fuk, zda delam ve firme A nebo B.
Zdravotni pojistovna po mne taky nic nechtela, pokud prihlasovaci povinnost splni zamestnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do toho kde pracujete nikomu nic není (je to soukromá věc). Nový zaměstnavatel vyřídí pojišťovnu. Jasně, je dobré to třeba zmínit praktickému lékaři při další návštěvě (např. kvůli případným rizikům a aby věděl na co se případně zaměřit) ale ani to není povinné. Primárně se o rizika spojená se zaměstnáním stará pracovní lékař zaměstnavatele (vstupní a pravidelné prohlídky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikdy jsem nikde nehlásila, jen jsem si po zkušební době zkontrolovala jestli mě zaměstnavatel nahlásil na pojištovnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth tak mě se obvodak občas zeptá,jestli jsem ještě tam a tam . On to potřebuje i na neschopenku,nebo se to tam už nepíše? A zubařka se občas ptá dcer,jestli ještě studuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Jo, na neschopenku se to píše, ale když ji jednou za x let mam, tak si to dotor necha nadiktovat… V karte ma jen profesi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
@Prof. Farnsworth tak mě se obvodak občas zeptá,jestli jsem ještě tam a tam . On to potřebuje i na neschopenku,nebo se to tam už nepíše? A zubařka se občas ptá dcer,jestli ještě studuji.
Na neschopenku se to píše, ale to stačí nahlásit až při tom, když se pro ni jde. Není třeba to hlásit předem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu po letech měnit zaměstnání. K poslednímu lednu mi končí jedno, k 1. 2. začíná druhé. Kde všude se hlásí změna osobně, respektive kde je to potřeba? Na zdr.poj. to nahlásí nový zaměstnavatel, já změnu musím nahlásit u dětí ve škole a dál už jen lékaři apod a to stačí, až u návštěvy. Je ještě něco, co bych neměla zapomenout?