Zmizení nevolnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
16.4.13 10:27
@K.Black píše:
k čemu? :roll: :roll: :roll:

K mimískovi… Já věděla, že i přes vyšší věk, kterej není úplně tablkovej pro otěhotnění, se vám ještě popáté zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.4.13 10:28
@valkil píše:
Zmizely s dnem porodu. Fakt :?

Tak to „závidím“ a moje dítě by bylo tím tuplem jedináček 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 10:45
@Seizdra píše:
Tak to „závidím“ a moje dítě by bylo tím tuplem jedináček 8o

jedno stačí, akorát řvou a stojí prachy :roll:

• Citovat
  • Upravit
13073
16.4.13 10:56

To mně skončily u prvního těhotenství nevolnosti „už“ po půlroce a teď jsem zatím 15. týden a užívám si to :poblion:
Já bych neřešila, že někdo už nevolnosti nemá. O ničem to nevypovídá a aspoň může normálně fungovat :palec: Co bych za to dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
16.4.13 10:58

@Seizdra @K.Black :pocitac: nechápu proč vše a všechny vždy a všude zesměšňujete…asi nový druh zábavy

• Citovat
  • Upravit
K.Black
16.4.13 11:07

@ikyki koho zesměšňuju? si mám založit svou diskuzi s dotazem když tu jedna je? :roll:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
16.4.13 11:13

@K.Black :zed: je mi tě líto asi máš velmi nudný život :mavam:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
16.4.13 11:20

@ikyki děkuji :kytka: nj, to víš na MD je nuda :roll:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
16.4.13 11:21

@K.Black tím to nebude ale to je fuk

• Citovat
  • Upravit
24379
16.4.13 11:23
@K.Black píše:
@ikyki děkuji :kytka: nj, to víš na MD je nuda :roll:

nemas sedet na prdeli s jit gruntovat :roll:…Je to nase poslani prece :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 11:25

@wildcherry mě je fakt blbě :(

• Citovat
  • Upravit
24379
16.4.13 11:27
@K.Black píše:
@wildcherry mě je fakt blbě :(

jako fakt? mas neco na zaludek? Me kdyz je na :poblion:,pomuzeme Gaviskon. Nemyslim tim nevolnost od tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 11:30

@wildcherry hele nevím, teď vařím stylem sedni, zamýchej, sedni, mám tu kámoše po mrtvici tak oběd udělat musím a prcek se taky musí najíst, jinak bych se na to vy… starší si můžou něco ulovit ;) a je mi celkově blbě, ne jen žaludek, asi nějaká viroza :nevim: těhotná asi fakt ne, je teda pravda že to ani nezjistím, páč jsem si zapoměla(opět) zapsat mensku, tak počkám na pohyby :lol:

• Citovat
  • Upravit
24379
16.4.13 11:45
@K.Black píše:
@wildcherry hele nevím, teď vařím stylem sedni, zamýchej, sedni, mám tu kámoše po mrtvici tak oběd udělat musím a prcek se taky musí najíst, jinak bych se na to vy… starší si můžou něco ulovit ;) a je mi celkově blbě, ne jen žaludek, asi nějaká viroza :nevim: těhotná asi fakt ne, je teda pravda že to ani nezjistím, páč jsem si zapoměla(opět) zapsat mensku, tak počkám na pohyby :lol:

me je dnes taky nejak divne. navareny nastesti mam, to bych asi nedala.Bude asi i blby tlak, mota se mi hlava, cerno pred ocima. Nestesti je chlap do zitra pryc, tak nemusim delat, ze neco delam :mrgreen:.Zrovna kdyz je tak krasne :cert:.Starsi taky lehla, mimino melo 4dny horecky, no komedie toto :lol:…Vykasli se ma pohyby, to muzou byt streva :mrgreen:,pockej do porodu a budes mit jistotu :think:.A nebo zaloz doskusi, jestli mizes byt tehotna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 12:08

Děkuji všem za odpovědi k tématu. Pro ostatní rejpalky, omlouvám se, ale jsem těhotná poprvé, takže je to pro mě něco nového. Hold nejsem zasloužilá matka no. Snad se tolik nestalo, že jsem se zeptala, pro klid v duši.
Jinak i nadále budu ráda, za vaše postřehy, kdy se vám udělalo lépe apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky