Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wildcherry píše:
me je dnes taky nejak divne. navareny nastesti mam, to bych asi nedala.Bude asi i blby tlak, mota se mi hlava, cerno pred ocima. Nestesti je chlap do zitra pryc, tak nemusim delat, ze neco delam.Zrovna kdyz je tak krasne
.Starsi taky lehla, mimino melo 4dny horecky, no komedie toto
…Vykasli se ma pohyby, to muzou byt streva
,pockej do porodu a budes mit jistotu
.A nebo zaloz doskusi, jestli mizes byt tehotna
já diskuzi nezaložím, by si každej myslel že si dělám pr.del
hele tlak asi jo, zatím skuhrá každý s kým se dneska bavím
prcek už je nemocný týden má ATB, takže ven se dostanu maximálně na balkon
asi mám už psychickou újmu, nedostatek lidí ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji všem za odpovědi k tématu. Pro ostatní rejpalky, omlouvám se, ale jsem těhotná poprvé, takže je to pro mě něco nového. Hold nejsem zasloužilá matka no. Snad se tolik nestalo, že jsem se zeptala, pro klid v duši.
Jinak i nadále budu ráda, za vaše postřehy, kdy se vám udělalo lépe apod.
to není rejpání, fakt je to u každýho jiný, já nevolnosti neměla nikdy, někdo je má skoro celé těhotenství, někdo pár týdnů. To je jak porod, taky ho má každá jiný. Buď ráda že ti je dobře a užívej si těhotenství, a nečti moc diskuze o těhotenství, jinak budeš pořád vystreslá, najdeš si milion dalších věcí
nech své tělo dělat co uzná za vhodné a poslouchej ho, kdyby bylo něco špatně, většinou to žena vycítí.
Ještě je docela častý, že nevolnosti přejdou a pak se zase vrátí, takže není všem dnům konec ![]()
Mě přešly kolem 16 tt, ale nebylo to z ničeho nic - spíš bych řekla, že se zmírňovaly, až jsem nakonec zjistila, že opět můžu začít fungovat.
A jak tu už někdo psal - taky se mi stávalo, že třeba nějakej den mi bylo naprosto dobře a pak to zase začlo, takže si myslím, že nevolnostem u tebe nemusí být konec.
Tak držím palec
, ať to zvládáš, protože kdo nezažil, nedovede si představit, co je to za muka, když kudy chodíš, tudy zvracíš
![]()
Nic si z toho nedělej…rejpalky byly, jsou a budou, přitom se každá z nich pozorovala při prvním miminu určitě stejně jako Ty…mě nevolnosti skončily kolem 14tt, každopádně naopak buď ráda, že ti to skončilo tak brzy a určitě to není proto, že by něco mělo být v nepořádku