Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@K.Black píše:
k čemu?![]()
![]()
K mimískovi… Já věděla, že i přes vyšší věk, kterej není úplně tablkovej pro otěhotnění, se vám ještě popáté zadaří ![]()
@valkil píše:
Zmizely s dnem porodu. Fakt
Tak to „závidím“ a moje dítě by bylo tím tuplem jedináček ![]()
@Seizdra píše:
Tak to „závidím“ a moje dítě by bylo tím tuplem jedináček
jedno stačí, akorát řvou a stojí prachy ![]()
To mně skončily u prvního těhotenství nevolnosti „už“ po půlroce a teď jsem zatím 15. týden a užívám si to ![]()
Já bych neřešila, že někdo už nevolnosti nemá. O ničem to nevypovídá a aspoň může normálně fungovat
Co bych za to dala.
@ikyki koho zesměšňuju? si mám založit svou diskuzi s dotazem když tu jedna je? ![]()
@K.Black píše:
@ikyki děkujinj, to víš na MD je nuda
nemas sedet na prdeli s jit gruntovat
…Je to nase poslani prece ![]()
@K.Black píše:
@wildcherry mě je fakt blbě
jako fakt? mas neco na zaludek? Me kdyz je na
,pomuzeme Gaviskon. Nemyslim tim nevolnost od tehotenstvi.
@wildcherry hele nevím, teď vařím stylem sedni, zamýchej, sedni, mám tu kámoše po mrtvici tak oběd udělat musím a prcek se taky musí najíst, jinak bych se na to vy… starší si můžou něco ulovit
a je mi celkově blbě, ne jen žaludek, asi nějaká viroza
těhotná asi fakt ne, je teda pravda že to ani nezjistím, páč jsem si zapoměla(opět) zapsat mensku, tak počkám na pohyby ![]()
@K.Black píše:
@wildcherry hele nevím, teď vařím stylem sedni, zamýchej, sedni, mám tu kámoše po mrtvici tak oběd udělat musím a prcek se taky musí najíst, jinak bych se na to vy… starší si můžou něco ulovita je mi celkově blbě, ne jen žaludek, asi nějaká viroza
těhotná asi fakt ne, je teda pravda že to ani nezjistím, páč jsem si zapoměla(opět) zapsat mensku, tak počkám na pohyby
me je dnes taky nejak divne. navareny nastesti mam, to bych asi nedala.Bude asi i blby tlak, mota se mi hlava, cerno pred ocima. Nestesti je chlap do zitra pryc, tak nemusim delat, ze neco delam
.Zrovna kdyz je tak krasne
.Starsi taky lehla, mimino melo 4dny horecky, no komedie toto
…Vykasli se ma pohyby, to muzou byt streva
,pockej do porodu a budes mit jistotu
.A nebo zaloz doskusi, jestli mizes byt tehotna ![]()
Děkuji všem za odpovědi k tématu. Pro ostatní rejpalky, omlouvám se, ale jsem těhotná poprvé, takže je to pro mě něco nového. Hold nejsem zasloužilá matka no. Snad se tolik nestalo, že jsem se zeptala, pro klid v duši.
Jinak i nadále budu ráda, za vaše postřehy, kdy se vám udělalo lépe apod.